نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه داده های یک دیتاگرید رو توی دیتاتیبل بریزیم؟

  1. #1

    چگونه داده های یک دیتاگرید رو توی دیتاتیبل بریزیم؟

    سلام
    چطور می شه اطلاعات یه دیتاگرید رو بریزم توی یه دیتاتیبل به صورت موقت
    من اطلاعات تو دیتابیسم ذخیره نکردم و نمی خوام این کارو کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چگونه داده های یک دیتاگرید رو توی دیتاتیبل بریزیم؟

              DataTable objMainDataTable = new DataTable();
    //Make Data Table for Report
    for (int iCol = 0; iCol < dataGridView1.Columns.Count; iCol++)
    {
    objMainDataTable.Columns.Add(dataGridView1.Columns[iCol].Name);
    }
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {

    DataRow datarw = objMainDataTable.NewRow();

    for (int iCol = 0; iCol < dataGridView1.Columns.Count; iCol++)
    {
    datarw[iCol] = row.Cells[iCol].Value;
    }

    objMainDataTable.Rows.Add(datarw);
    }

  3. #3

    نقل قول: چگونه داده های یک دیتاگرید رو توی دیتاتیبل بریزیم؟

    خیلی ممنون از جواب تون
    حالا چطوری یه سری سطر های یه دیتاتیبل بریزیم تو یه دیتاتیبل دیگه؟

  4. #4

    نقل قول: چگونه داده های یک دیتاگرید رو توی دیتاتیبل بریزیم؟

    باز هم همون سطر بالا فقط ميخواد بجاي نام گريد نام ديتا تيبل رو بنويسي (البته جاي سطر و ستونها توي گريد و تيبل فرق ميكنه)
    اگر هم كه با استفاده از دستور filter ديتا تيبلت رو فيلتر كردي ميتوني از متد toTable استفاده كني:

    DataTable dt = new DataTable ();
    DataTable dt1= new DataTable ();
    dt.DefaultView.RowFilter = ("YourFieldName = '" + YourParameter + "'");
    dt1 = dt.DefaultView.ToTable();

  5. #5

    نقل قول: چگونه داده های یک دیتاگرید رو توی دیتاتیبل بریزیم؟

    نه دوست عزیز میخوام مقادیر دوتا دیتاتیبل چک کنم وهر کدوم تو دیتاتیبل دوم نبود رو بریزم تو دیتاتیبل جدید

  6. #6

    نقل قول: چگونه داده های یک دیتاگرید رو توی دیتاتیبل بریزیم؟

    دوستان راهنمایی کنن....

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونه داده های فایل xml را در یک بانک اطلاعاتی ذخیره کنم
    نوشته شده توسط sayan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1390, 07:40 صبح
  2. آموزش: چگونه داده های انگلیسی یک Grid را در اکسل بریزیم؟
    نوشته شده توسط behzadboloori در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1389, 10:00 صبح
  3. سوال: چگونه داده های یک متغیر را تجزیه کنم
    نوشته شده توسط future2010 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 14:38 عصر
  4. سوال: چگونه داده های جدول را مرتب کنم؟
    نوشته شده توسط IsFull() در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 19:07 عصر
  5. چاپ داده های دیتاگرید
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •