نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه در یک text box بخشی از اعداد فارسی و بخشی دیگر انگلیسی نشان داده شود ؟

  1. #1

    Exclamation چگونه در یک text box بخشی از اعداد فارسی و بخشی دیگر انگلیسی نشان داده شود ؟

    سلام
    متنی دارم که شامل دو بخش عدد هست که با کاما از هم جدا می شوند. می خوام اعداد بخش اول فارسی و اعداد بخش دوم انگلیسی نشون داده بشه و به همون صورت در دیتابیس ذخیره بشه.مثلا 33،45 که 45 انگلیسی و 33 فارسی باید باشه!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: چگونه در یک text box بخشی از اعداد فارسی و بخشی دیگر انگلیسی نشان داده شود ؟

    فکرنکنم همچین کاری بشه کرد چون نوع فونتی که انتخاب می کنی مشخص می کنه که طرز نوشتن اعداد به چه شکله و نمیشه دو تا فونت برا یه تکست گذاشت

  3. #3

    نقل قول: چگونه در یک text box بخشی از اعداد فارسی و بخشی دیگر انگلیسی نشان داده شود ؟

    تا جایی که من میدونم فارسی و انگلیسی بودن اعداد مربوط به Regional and language option ویندوز میشه یا شما خودت توی برنامه culture رو روی چیز خاصی تنظیم کنی
    در مورد ذخیره در دیتابیس به صورت فارسی و انگلیسی خب میشه تنظیم کنی که یکی Unicode یا ,UTF-8 ذخیره بشه و اونی که انگلیسیه از نوع Ascii

    وقتی قابلیتی مثل context در word وجود داره که بسته به جهت نوشتن اعداد روی فارسی یا انگلیسی می کنه پیاده کردنش در نرم افزار های دیگه هم ممکنه ! ولی اینکه چگونه میشه چنین قابلیتی رو در یک textbox نشون داد از دانش من خارجه !

  4. #4

    نقل قول: چگونه در یک text box بخشی از اعداد فارسی و بخشی دیگر انگلیسی نشان داده شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط konkoory_82 مشاهده تاپیک
    سلام
    متنی دارم که شامل دو بخش عدد هست که با کاما از هم جدا می شوند. می خوام اعداد بخش اول فارسی و اعداد بخش دوم انگلیسی نشون داده بشه و به همون صورت در دیتابیس ذخیره بشه.مثلا 33،45 که 45 انگلیسی و 33 فارسی باید باشه!
    نميتوني چنين كاري رو بكني. خودتو خسته نكن.براي نمايش ميتوني دو تا تكست باكس رو به هم بچسبوني اما براي ذخيره سازي هر دو بصورت انگليسي ذخيره ميشه.

  5. #5

    نقل قول: چگونه در یک text box بخشی از اعداد فارسی و بخشی دیگر انگلیسی نشان داده شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط konkoory_82 مشاهده تاپیک
    سلام
    متنی دارم که شامل دو بخش عدد هست که با کاما از هم جدا می شوند. می خوام اعداد بخش اول فارسی و اعداد بخش دوم انگلیسی نشون داده بشه و به همون صورت در دیتابیس ذخیره بشه.مثلا 33،45 که 45 انگلیسی و 33 فارسی باید باشه!

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    float n = 12.34F;
    float m = 56.78F;
    textBox1.Text = FloatToString(m, true) + " , " + FloatToString(n, false);
    }

    private string FloatToString(float value, bool persian)
    {
    string text = value.ToString();
    char baseChar = ((int)0).ToString()[0];
    char zeroChar = (persian) ? '\u06F0' : '\u0030';
    StringBuilder newText = new StringBuilder();
    foreach (char ch in text)
    if ((ch >= baseChar) && (ch <= baseChar + 9))
    newText.Append((char)(zeroChar + ch - baseChar));
    else
    newText.Append(ch);
    return newText.ToString();
    }

  6. #6

    نقل قول: چگونه در یک text box بخشی از اعداد فارسی و بخشی دیگر انگلیسی نشان داده شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    float n = 12.34F;
    float m = 56.78F;
    textBox1.Text = FloatToString(m, true) + " , " + FloatToString(n, false);
    }

    private string FloatToString(float value, bool persian)
    {
    string text = value.ToString();
    char baseChar = ((int)0).ToString()[0];
    char zeroChar = (persian) ? '\u06F0' : '\u0030';
    StringBuilder newText = new StringBuilder();
    foreach (char ch in text)
    if ((ch >= baseChar) && (ch <= baseChar + 9))
    newText.Append((char)(zeroChar + ch - baseChar));
    else
    newText.Append(ch);
    return newText.ToString();
    }
    ممنون واقعا الگوریتم زیبایی بود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب بخشی از یک text box
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 10:48 صبح
  2. سوال: چگونه بفهمیم چندمین حرف text box چیه؟
    نوشته شده توسط میلاد علوی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 شهریور 1387, 23:25 عصر
  3. سوال: نمایش خاص اعداد در text box (سه تایی)
    نوشته شده توسط مینا جاوید در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 12:48 عصر
  4. Text Box ، فقط اعداد
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 07:59 صبح
  5. نیاز به Free Text box با قابلیت زبان فارسی
    نوشته شده توسط Pooya_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 10:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •