نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ثانیه شمار ساعت سایت

  1. #1

    ثانیه شمار ساعت سایت

    سلام

    بنده سایتی ساختم که توی سیستم خودم ثانیه شمار ساعتش درست و دقیق عمل میکنه

    اما الان که اونو گذاشتم توی هاست ، ثانیه شمار درست عمل نمیکند . وقفه داره یهو زیاد میشه و ...

    مشکل از چی میتونه باشه ؟
    www.Mongeh.ir

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: ثانیه شمار ساعت سایت

    اوووه!
    شما از ای جکس استفاده کردید... یعنی در هر ثانیه 1 request به سرور میفرستید! این کار واسه نشون دادن 1 ساعت ساده اصلا عاقلانه نیست... حالا اگر سرعت اینترنت کاربر کم باشه request ها بیشتر طول میکشن و گیر میکنه (همین مشکلی که گفتید)
    در صورتی که میتونستید ساعت رو با 1 کد جاوااسکریپت ساده نمایش بدید
    پیشنهاد میکنم حنما تغییر بدید کدتون رو...

  3. #3

    نقل قول: ثانیه شمار ساعت سایت

    خوب داداش
    میشه کدش رو نشون بدی لطفا ؟

  4. #4

    نقل قول: ثانیه شمار ساعت سایت


    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <script type="text/javascript">
    var timer=null;

    function stop()
    {
    clearTimeout(timer);
    }

    function start()
    {

    var time=new Date();
    alert(time);
    var hours=time.getHours();
    var minutes=time.getMinutes();
    minutes=((minutes < 10) ? "0" : "") + minutes;
    var seconds=time.getSeconds();
    seconds=((seconds < 10) ? "0" : "") + seconds;
    var clock=hours + ":" + minutes + ":" + seconds;
    document.forms[0].display.value=clock;
    timer=setTimeout("start()",1000);
    }
    </script>
    </head>
    <body onload="start()" onunload="stop()">
    <form>
    <input type="text" name="display" size="20">
    </form>
    </body>
    </html>

    به متغیر time باید با php مقدار بدی. مثلا.
    var time = <?php echo $time; ?>

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تاریخ و ساعت ثانیه شمار
    نوشته شده توسط tux-world در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 08:39 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:02 صبح
  3. ثانیه شمار ساعت
    نوشته شده توسط علی بزازیان زاده در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 07:54 صبح
  4. در مورد ساعت سایت و پیام های خصوصی
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1382, 00:14 صبح
  5. مشکل در ساعت سایت
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 اردیبهشت 1382, 14:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •