نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    Question دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!

    سلام
    اگه ممکن هست راهنمایی کنید
    دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!
    مثال :
    در VB6 :

    Shell "shutdown -r -t 0"

    در #C :؟!

  2. #2

    نقل قول: دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!

    بايد يه فايل bat درست كني آدرسشو پاس بدي اجراش كني:

    // Start the child process.
    Process p = new Process();
    // Redirect the output stream of the child process.
    p.StartInfo.UseShellExecute = false;
    p.StartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    p.StartInfo.FileName = "YOURBATCHFILE.bat";
    p.Start();
    // Do not wait for the child process to exit before
    // reading to the end of its redirected stream.
    // p.WaitForExit();
    // Read the output stream first and then wait.
    string output = p.StandardOutput.ReadToEnd();
    p.WaitForExit();

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    بايد يه فايل bat درست كني آدرسشو پاس بدي اجراش كني:
    اگه ممکن هست بیشتر توضیح بدین

  4. #4

    نقل قول: دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!


    StreamWriter sw = new StreamWriter(@"address\name.bat");
    string s="دستورات مورد نظر";
    sw.Write(s);
    sw.Close();
    System.Diagnostics.Process.Start(@@"address\name.b at");

    این شاید کمی واضح تر باشه
    خط اول فایل با پسوند dat رو در مسیر دلخواه ایجاد میکنه
    و خط سوم دستوراتتو داخل اون فایل مینویسه
    خط پنجم فایل ایجاد شده رو اجرا میکنه
    موفق باشید

  5. #5
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!

    اجرا کردن دستورات در Cmd به شکل زیر هست:

    System.Diagnostics.Process.Start("cmd", "arguments");


    و اما برای کدی که نوشته اید، به این صورت تبدیل کنید:

    System.Diagnostics.Process.Start("shutdown", "-r -t 0");


    نیازی به اضافات نیست.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  6. #6

    نقل قول: دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadriano مشاهده تاپیک
    اگه ممکن هست بیشتر توضیح بدین
    يه فايل متني درست ميكني و توش دستوراتت رو مينويسي و بعد با پسوند bat ذخيره ميكني.آدرس اين فايل رو كه پاس بدي به كدي كه من نوشتم كليه دستورات توي command prompt اجرا ميكنه.
    من حالت كلي اش رو نوشتم . جناب salehbagheri هم براي اجراي تك دستور شما كد ديگه رو پيشنهاد كردن.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: دستورات Command Prompt رو در #C چه طور استفاده کنیم!

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    اجرا کردن دستورات در Cmd به شکل زیر هست:

    System.Diagnostics.Process.Start("cmd", "arguments");


    و اما برای کدی که نوشته اید، به این صورت تبدیل کنید:

    System.Diagnostics.Process.Start("shutdown", "-r -t 0");


    نیازی به اضافات نیست.
    خیلی ممنون
    یک لحظه CMD ظاهر میشه.
    میشه کاری کرد کاربر CMD رو برای یک لحظه هم نبینه؟

تاپیک های مشابه

  1. command prompt
    نوشته شده توسط je_nickp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1383, 11:23 صبح
  2. SQL server command prompt
    نوشته شده توسط houtanal در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1383, 22:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •