نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش دادن فایل word

  1. #1

    نمایش دادن فایل word

    سلام بچه ها
    کسی میدونه چه جور میشه فایل Word را تو سی شارپ باز کرد؟
    منظورم اینه که مثلا ما یه فایل داریم که تعداد صفحاتش زیاد باشه
    حالا میخوام با باز شدن OpenFile Dialog و انتخاب فایل word اون فایل باز بشه
    مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییی

  2. #2

    نقل قول: نمایش دادن فایل word

    اگه فقط می خواید اطلاعات داخل فایل Word رو بخونید می تونید از Microsoft.Office.Interop.Word استفاده کنید و محتویات فایل Word رو داخل یه TextBox و یا RichTextBox نشون بدید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: نمایش دادن فایل word

    اگر می خواید فایل ورد رو با خود برنامه ی MS Word باز کنید از کد زیر استفاده کنید :
    using System.Diagnostics;

    class Program
    {
    static void Main()
    {
    OpenMicrosoftWord(@"word.docx");
    }
    static void OpenMicrosoftWord(string f)
    {
    ProcessStartInfo startInfo = new ProcessStartInfo();
    startInfo.FileName = "WINWORD.EXE";
    startInfo.Arguments = f;
    Process.Start(startInfo);
    }
    }


    اما اگر می خواین محتویات فایل رو تو برنامتون قرار بدید به اینجا یه سری بزنید .
    آخرین ویرایش به وسیله sirvan-me : سه شنبه 09 دی 1393 در 19:56 عصر

  4. #4

    نقل قول: نمایش دادن فایل word

    سلام
    خیلی ممنون از جوابتون

  5. #5

    نقل قول: نمایش دادن فایل word

    این کمپوننت رایگان رو من پیدا کردم. ببینید بدرد میخوره.
    http://visualstudiogallery.msdn.micr...5-5bda65fe9132

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن فایل word در sql و باز کردن فایل ذخیره در sql
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 16:59 عصر
  2. نمایش محتویات یک فایل word بر روی فرم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 13:04 عصر
  3. نمایش دادن فایل های Hiden در پنجره ی FileOpen
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 11:51 صبح
  4. چگونه میشود یک فایل word را بصورت داینامیک در فلش صدا کرد و نمایش داد ؟
    نوشته شده توسط سرجوخه وحید در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 17:01 عصر
  5. ذخیره محتویات فایل WORD در بانک اطلاعاتی و نمایش آن در QR
    نوشته شده توسط ramin_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 12:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •