نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دلیل این خطا و راه چاره چیست..؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    دلیل این خطا و راه چاره چیست..؟


    Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_2951a6cbad09d13d6ee19020b9894a8f, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /home/paafpmac/public_html/support/index.php on line 2

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/paafpmac/public_html/support/index.php:2) in /home/paafpmac/public_html/support/index.php on line 2

  2. #2

    نقل قول: دلیل این خطا و راه چاره چیست..؟

    کد session_start() باید در خط اول بعد از باز شدن تگ php باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: دلیل این خطا و راه چاره چیست..؟

    هستن هم خطا رو می ده و حروف رو خرچنگ و غورباقه می کنه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار narsisss
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    localhost
    پست
    47

    نقل قول: دلیل این خطا و راه چاره چیست..؟

    مشکل اینه که فایل شما read-only هست و writable نیست و اول permission چک کن ،و یا ممکنه سرورت پر شده باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: دلیل این خطا و راه چاره چیست..؟

    من با مدیر سرور صحبت کردم گفت سرور مشکل سخت افزاری پیدا مشکل از اونه درسته...؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: دلیل این خطا و راه چاره چیست..؟

    رو اوکال تست کنید اگه جواب داد مشکل از سرور هستش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل این خطا در زمان اجرای برنامه چیست ؟
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1390, 23:03 عصر
  2. دلیل این خطا چیه؟
    نوشته شده توسط ehsan_2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 09:27 صبح
  3. دلیل این خطا چیه:A page can have only one server-side Form tag.
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 23:16 عصر
  4. علت این خطا و راه حلش چیه
    نوشته شده توسط alireza244 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 19:15 عصر
  5. دلیل این خطا (خطای عمومی شماره 500)
    نوشته شده توسط مطهر در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1383, 17:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •