نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

  1. #1

    Question ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    سلام
    چطوری میشه با دستور ویژوال بیسیک یه فایل text رو ویرایش کرد و چیزی درونش قرار دارد یا چیزی حذف کرد؟
    یا به جای یک کلمه کلمه دیگه ای قرار داد؟
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    یا اگه محتویات فایل تکست داخل یک تکست باکس کپی بشه و ویرایش بشه و بعد به عنوان فایل تکست ذخیره بشه اینم خوبه
    راهی هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    برای باز کردن یه متن 2 تا راه داری:
    1-
    Open "C:\Text.txt" For Input As #1
    While Not EOF(1)
    Input #1, a
    Text1.Text = Text1.Text & a
    Wend
    Close #1


    2- استفاده از ریچ تکست باکس، که خیلی راحت تره، مثال:
    RichTextBox1.LoadFile "C:\Text.txt"

    -----------------------
    بعد میتونی با تابع instr کلمه مورد نظرت رو جستجو کنی و یا با تابع replace جایگزینی کنی.

  4. #4

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    برای ویرایش چی؟ مثلا بگم هرچی reza هست به جاش R2du-soft بزار؟

  5. #5

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft
    برای ویرایش چی؟ مثلا بگم هرچی reza هست به جاش R2du-soft بزار؟
    سلام
    از تابع Replace استفاده کنید
    برای مثال:
     Text1 = Replace(Text1, "reza", "R2du-soft", , , vbTextCompare) 


    برای وارد کردن یکباره فایل متنی هم میتوانید از کدی مشابه زیر استفاده کنید:
     Private Sub Command1_Click() 

    Open "c:\1.txt" For Input As #1

    Text1 = Input(LOF(1), 1)

    Close

    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    خوب داداشی محسن اگه بخوایم فایل تکست مستغیم از طریق کدی که داخل برناممون هست ویراش بشه چی؟

  7. #7

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    اگه بخوایم فایل تکست مستغیم از طریق کدی که داخل برناممون هست ویراش بشه چی؟
    میتوانیم فایل متنی را وارد و آنرا بجای انتقال به Text-Box در متغیری ذخیره و پس از تغییر مجددا تغییرات را در همان فایل ذخیره کنیم
    کد زیر را بررسی کنید:
      Private Sub Command1_Click()
    Dim sStr$, sFile$
    sFile$ = "c:\1.txt"
    Open sFile$ For Input As #1
    sStr$ = Input(LOF(1), 1)
    Close #1
    sStr$ = Replace(sStr$, "reza", "R2du-soft", , , vbTextCompare)
    Open sFile$ For Output As #1
    Print #1, sStr$
    Close #1
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    سلام

    دستور




    Private Sub Command1_Click()
    Dim sStr$, sFile$
    sFile$ = "c:\1.txt"
    Open sFile$ For Input As #1
    sStr$ = Input(LOF(1), 1)
    Close #1
    sStr$ = Replace(sStr$, "reza", "R2du-soft", , , vbTextCompare)
    Open sFile$ For Output As #1
    Print #1, sStr$
    Close #1
    End Sub






    اگه تو فایل تکستمون خیلی پر باشه ، ارور میده و جایگزین نمیکنه !!!!
    باز میخوام که مستقیم ویرایش بشه.
    چطور میشه درستش کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : جمعه 13 مرداد 1391 در 17:18 عصر

  9. #9

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    کسی نیست راهمایی کنه؟

  10. #10

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft
    اگه تو فایل تکستمون خیلی پر باشه ، ارور میده و جایگزین نمیکنه !!!!
    باز میخوام که مستقیم ویرایش بشه.
    چطور میشه درستش کرد؟
    سلام علیکم
    متن خطا را هم در صورت امکان ضمیمه کنید
    کد در فایل های متنی تا حجم ~5MB مشکلی نداشت (حجم بیشتر را تست نکرده ام، البته بسته به حجم فایل سرعت بارگذاری تغییر میکند)

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  11. #11

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    کد HTML:
    run-time error '62':
    input past end of file
    مرسی گلم

    ______________
    الان چک کردم دیدم مشکل از خط


    sStr$ = Input(LOF(1), 1)


    هست نمیدونم چشه!!!

    موقعی که کد رو تو دکمه در فرم خالی مینویسیم باید چیزی هم داخل فرم بزاریم؟
    یا فقط کد رو داخل دکمه بزاریم اوکی هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : شنبه 14 مرداد 1391 در 00:53 صبح

  12. #12

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    دوستان کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    run-time error '62':
    input past end of file
    این خطا زمانی رخ میده که به آخر فایل رسیده باشی، یعنی دیگه چیزی واسه خوندن وجود نداره. ولی من توی کد آقای واژدی به همچین خطایی بر نخوردم.

    موقعی که کد رو تو دکمه در فرم خالی مینویسیم باید چیزی هم داخل فرم بزاریم؟
    یا فقط کد رو داخل دکمه بزاریم اوکی هست؟
    بله اوکی هست و چیزی نمی خواد.

  14. #14

    Post نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    واسه من که عمل نمیکنه
    با دستور

    کد HTML:
    RichTextBox1.LoadFile "C:\Text.txt"
    هم نمیشه که فایل رو بخونم !!!!!!!!!

    کد مشابه دیگه ای وجود نداره؟
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : شنبه 14 مرداد 1391 در 16:31 عصر

  15. #15

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft
    run-time error '62':
    input past end of file
    سلام علیکم گاهی اوقات نشانه EOF در یک فایل متنی وجود دارد (در هرجای فایل) که در اینصورت در صورت استفاده از Input به خطای فوق برخورد می کنیم، برای حل این مشکل دو راه در پیش رو داریم: 1- محتویات فایل متنی فعلی را copy و آنرا در یک notepad جدید paste و ذخیره کنیم 2- محتویات فعلی را با دستور Line-Input وارد کنیم:
     Public Function TextFileContents(sFilePath$) As String
    On Error Resume Next
    Dim iFF%, sLC$
    iFF% = FreeFile
    Open sFilePath$ For Binary As iFF%
    Do Until EOF(iFF%)
    Input #iFF%, sLC$
    TextFileContents = TextFileContents & sLC$ & vbNewLine
    Loop
    Close iFF%
    End Function
    این تابع را در ماژول کد یا فرم کپی کنید

    برای مثال:
     MsgBox TextFileContents("c:\1.txt") 
    استفاده از Input در دسترسی Binary روشی نامتعارف است اما در غیر این روش نمیتوانیم کل فایل را بارگذاری کنیم، البته میتوانیم فایل را با Input باز و با استفاده از Line-Input خطوط فایل را وارد کنیم اما استفاده از Line-Input تنها موجب جلوگیری این خطای Error(62) میشود وگرنه با رسیدن حلقه به این نشانگر EOF مثبت و حلقه خاتمه میابد و چه بسا که این نشانگر در جایی بجز انتهای فایل متنی باشد و تنها نیمی از فایل بارگذاری شود

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  16. #16

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    با اجرای دستورات بالا برنامه قفل میکنه حتی اگه تو فایل 1.txt یک کلمه باشه!!!!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    از این استفاده کن ببین مشکلت حل میشه؟

    Public Function OpenTextFile(ByVal FilePath As String) As String
    Dim FFile As Byte
    Dim CurByte As Byte
    Dim i As Variant
    FFile = FreeFile()
    Open FilePath For Binary As #FFile
    For i = 1 To FileLen(FilePath)
    Get #FFile, i, CurByte
    OpenTextFile = OpenTextFile & Chr(CurByte)
    Next i
    Close #FFile
    End Function

  18. #18

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط arenaw مشاهده تاپیک
    از این استفاده کن ببین مشکلت حل میشه؟

    Public Function OpenTextFile(ByVal FilePath As String) As String
    Dim FFile As Byte
    Dim CurByte As Byte
    Dim i As Variant
    FFile = FreeFile()
    Open FilePath For Binary As #FFile
    For i = 1 To FileLen(FilePath)
    Get #FFile, i, CurByte
    OpenTextFile = OpenTextFile & Chr(CurByte)
    Next i
    Close #FFile
    End Function
    جایگزاری باید کنم تو کد بالا؟
    چیز دیگه ای نمیخواد؟!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    شما اینو بالای فرمت بذاز (تو قسمت جنرال)

    بعد اینجوری ازش استفاده کن :

    Text1.Text = OpenTextFile("C:\1.txt")

  20. #20

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط arenaw مشاهده تاپیک
    شما اینو بالای فرمت بذاز (تو قسمت جنرال)

    بعد اینجوری ازش استفاده کن :

    Text1.Text = OpenTextFile("C:\1.txt")
    مرسی گلم
    بله کد درست عمل میکنه اما به جای متن داخل فایل تکستم
    اینو مینویسه

    کد HTML:
    ÿþ
    !!!!!!!!!

    درست بشو نیست!!؟!!

  21. #21

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    با این کد


    کد HTML:
    Dim FileGet As String * 1
    Dim Counter As Long
    Open "C:\1.txt" For Binary As 1
    For Counter = 1 To LOF(1)
        Get 1, , FileGet
        Text1.Text = Text1.Text + FileGet
    Next
    Close
    قسمت کمی ار متن نمایش داده میشه ولی نه کاملش

  22. #22

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft مشاهده تاپیک
    با اجرای دستورات بالا برنامه قفل میکنه حتی اگه تو فایل 1.txt یک کلمه باشه!!!!
    برنامه قفل نشد، حتی با وجود یک کاراکتر و یک کلمه در فایل!
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  23. #23

    Thumbs up نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    با سلام و تشکر از تمامی دوستان که منو تو این پست همراهی کردن و کمک کردن بهم.
    تمامی کدهایی که دوستان قرار دادن برای چیزی که من میخواستم کار نکرد.
    بالاخره پس از گشت و گذارهای پی در پی تونستم که چیزی که میخوام رو پیدا کنم و گفتم که اونو برای شما عزیزان قرار بدم شاید یروز یکی مثل من بهش خیلی نیاز داشت.

    با کد زیر میتونید 1 فایل تکست رو بدون باز کردن ویرایش و چیزی که میخواید رو به جای چیز دیگه بزارید

    در برنامه اول تابع زیر (ReadFile) را قرار میدهیم:




    Private Function ReadFile(ByVal Path As String) As String
    Dim Buffer() As Byte
    Dim IDCode As Integer
    On Error Resume Next
    Open Path For Binary As #1
    If LOF(1) > 0 Then
    Get #1, 1, IDCode
    If IDCode = &HFEFF Then
    If LOF(1) > 2 Then
    ReDim Buffer(0 To LOF(1) - 3) As Byte
    Get #1, 3, Buffer
    ReadFile = Buffer
    Else
    ReadFile = ""
    End If
    Else
    ReDim Buffer(0 To LOF(1) - 1) As Byte
    Get #1, 1, Buffer
    ReadFile = StrConv(Buffer, vbUnicode)
    End If
    Else
    ReadFile = ""
    End If
    Close #1
    End Function




    سپس تابع SaveFile را قرار میدهیم:





    Private Sub SaveFile(ByVal Path As String, ByVal Text As String, Optional ByVal Unicode As Boolean)
    Dim Buffer() As Byte
    Dim IDCode As Integer
    On Error Resume Next
    Open Path For Output As #1
    Close #1
    Open Path For Binary As #1
    If Len(Text) > 0 Then
    If Unicode Then
    IDCode = &HFEFF
    Buffer = Text
    Put #1, 1, IDCode
    Put #1, 3, Buffer
    Else
    Buffer = StrConv(Text, vbFromUnicode)
    Put #1, 1, Buffer
    End If
    End If
    Close #1
    End Sub





    و سپس فرمان ویرایش فایلمان را در یک دکمه




    Private Sub Command1_Click()

    Dim s As String
    s = ReadFile("C:\1.txt")
    s = Replace(s, "reza", "r2du-soft")
    SaveFile "C:\1.txt", s, True

    End Sub



    کار تمام است زمانی که برنامه اجرا شود و بر وری دکمه کلیک کنیم فایل txt.1 که در درایو c قرار دارد ویرایش میشود و هرچه نام reza در فایل باشد به r2du-soft تغییر میکند و باز با همان نام 1.txt ذخیره میشود.





    با تشکر از تمامی اساتید که منو راهنمایی کردن

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    فکر میکنم این کدهایی که شما گذاشتین برای تکست های یونیکد هستش
    اگه نوع فایلتون ANSI باشه تمام کدهایی که تو پستهای قبل بود جواب میدادن احتمالا!
    (چون به نظر میرسه متن تکستتون اینگیلیسی هستش استفاده از یونیکد زیاد کارایی نداره و فقط چن بایت اول فایل اشغال میشه (همون IDCode تو کدهایی که گذاشتین) + اینکه اصلا بعید میدونم ویبی بتونه متون زبان های دیگه مثل فارسی رو به این راحتی به یونیکد ترجمه کنه)

    به هر حال موفق باشید

  25. #25

    نقل قول: ویرایش فایل text با ویژوال بیسیک

    سلام
    دوستان من میخاستم به کمک ویژوال بیسیک 1 فایل txt را دریافت کنم بعد از دریافت 1 شماره اشتراک 10 رقمی را سرچ کنم و اگه تو فایل txt وجود داشت اون سطر پاک بشه میشه کمکم کنید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بازکردن فایل exe در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط reza.k1375 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 36
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1399, 22:44 عصر
  2. مبتدی: کار با فایل ها در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط mmd2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 شهریور 1391, 21:59 عصر
  3. خواندن فایل txt . در ویژوال بیسیک و ریختن آن در یک text box
    نوشته شده توسط احمد حسین بنا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1391, 13:42 عصر
  4. حرفه ای: سورس برنامه کنترل باشگاه بدن سازی ویرایش 3.5 در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط jafaripur در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 23:55 عصر
  5. سورس برنامه کنترل باشگاه بدن سازی ویرایش 3.0 در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط jafaripur در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •