نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

  1. #1

    به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

    با سلام
    پست قبلی من به دلیل نامناسب بودن عنوان حذف شده من هم یک پست جدید با همان محتوا ایجاد کردم اگه این کار نادرسته لطفا بهم بگید و اما مشکل من:
    من باید کاراکترهای یک رشته وارد شده توسط کاربر در textbox را بخونم و بین هر کارکتر یک ویرگول قرار بدم و به ازای هر20 کاراکتر نیز یک خط جداکننده( | )قرار بدم .کاراکترهای متن نیز یا حروف فارسی هستند یا space. مشکل از اینجا شروع می شه که کاربر در انتها یک رشته چندین spaceدرج کند واگه فرض کنیم رشته (سلام چطوری ) باشد _در واقع بعد از چطوری چند space وجود داشته باشه _رشته به جای ذخیره به شکل
    (س,ل,ا,م, ,چ,ط,و,ر,ی, , , , , , , ,) به شکل (, , , , , , , ,س,ل,ا,م, ,چ,ط,و,ر,ی) ذخیره می شود.
    لطفا کمک کنید.ممنون.

  2. #2

    نقل قول: به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

    دوستان لطفا کمک کنید .

  3. #3

    نقل قول: به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

    یعنی هیچ کس جواب این سوال رو نمی دونه؟

  4. #4

    نقل قول: به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

    سلام دوست من

    خدمت شما


    int cnt=0;
    foreach (char ch in textBox3.Text.Trim())
    {
    textBox4.Text += ch.ToString()+",";
    cnt++;
    if (cnt == 20)
    {
    textBox4.Text += "|";
    cnt = 0;
    }

    }


    Trim هم فاصله های اضافه اول رشته رو برمیداره هم آخر رشته رو یعنی اگه اینطوری باشه " سلام چطوری " این دستور نوشته رو به این "سلام چطوری" تبدیل میکنه.


    موفق باشی
    بایت بایت

  5. #5

    نقل قول: به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

    ممنون از توجهتون
    ولي من نمي خوام spaceها انتها حذف شود و دقيقا مي خوام مثلا اگر messageboxباشد متن (س,ل,ا,م, ,چ,ط,و,ر,ی, , , , , , , ,)را نمايش بدهد.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

    اگه از messagebox استفاده می کنی نمی دونم.ولی اگه جواب رو توی لیبل یا همچین چیزی می ریزی،Right To Left رو Yes کن.

  7. #7

    نقل قول: به هم خوردن چیدمان رشته حاوی حروف فارسی با قرارگیری spaceها متوالی در انتها

    سلام دوست من

    با کمی کنکاش تو مسیج باکس میتونستی جواب سوالتو بدست بیاری

    اینم کد اصلاح شده به همراه نمایش درست متن در مسیج باکس خدمت شما


    int cnt=0;
    string str="";
    foreach (char ch in textBox3.Text)
    {
    str += ch.ToString()+",";

    cnt++;
    if (cnt == 20)
    {
    str += "| , ";
    cnt = 0;
    }

    }

    MessageBox.Show(str, "متن", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);



    موفق باشی
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به هم خوردن چیدمان رشته با ورود کاراکتر فارسی
    نوشته شده توسط shaghayegh.s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 10:21 صبح
  2. UrlRewriting - خطا در url حاوی حروف فارسی در iiis6 winServer2003
    نوشته شده توسط shahab2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1390, 20:08 عصر
  3. سوال: به هم خوردن ترتیب در فیلد عدد و حروف فارسی
    نوشته شده توسط spring69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 22:10 عصر
  4. به هم ریختن چیدمان متن حاوی کاراکتر فارسی و اعداد
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •