نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

  1. #1
    کاربر جدید آواتار shima_shadan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    15

    عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    سلام. من یه برنامه دارم که توی ویندوز 32 بیتی اجرا میشه ولی توی ویندوز 64 بیتی بخشهایی از کد رو اجرا نمی کنه. من روی قسمتهایی break point گذاشتم ولی تو اجرا اصلا اون قسمتها اجرا نمیشه و پیغام "the bp will not currently be hit. No executable code is associated with this line. Possible causes include: conditional compilation or compiler optimizations." روی اون bp ها نمایش داده میشه.
    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    واقعاً بدون کد چه انتظاری از ما داری؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    سلام دوست عزیز
    این کاری که میگم شاید یکم احمقانه باشه ولی به امتحانش میرزه
    پوشه های bin و obj را یک بار پاک کن و بعدش برنامت را یک بار کامل Rebuild کن به احتمال زیاد نتیجه میده
    اگه نتیجه داد لطفا بگو...

  4. #4
    کاربر جدید آواتار shima_shadan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    15

    نقل قول: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    سلام. من قبلا این کار رو کردم، یعنی پوشه های bin و obj رو پاک کردم ولی مشکلم حل نشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    نقل قول نوشته شده توسط shima_shadan مشاهده تاپیک
    سلام. من قبلا این کار رو کردم، یعنی پوشه های bin و obj رو پاک کردم ولی مشکلم حل نشد.
    اونجایی که می خوای breakpoint بزاری این دستور را بنویس ببین چی میشه

    Systems.Diagnostics.Debugger.Break();

  6. #6
    کاربر جدید آواتار shima_shadan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    15

    نقل قول: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    سلام. من توی برنامه تعدادی dll دارم که وقتی پوشه های bin و obj رو حذف می کنم همه شون دوباره تولید میشن به غیر از دو تا که Call_Number و QuartzTypeLib هستن. ممکنه مشکل عدم سازگاری این dll ها با ویندوز 64 بیتی باشه؟

  7. #7

    نقل قول: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    نقل قول نوشته شده توسط shima_shadan مشاهده تاپیک
    سلام. من یه برنامه دارم که توی ویندوز 32 بیتی اجرا میشه ولی توی ویندوز 64 بیتی بخشهایی از کد رو اجرا نمی کنه. من روی قسمتهایی break point گذاشتم ولی تو اجرا اصلا اون قسمتها اجرا نمیشه و پیغام "the bp will not currently be hit. No executable code is associated with this line. Possible causes include: conditional compilation or compiler optimizations." روی اون bp ها نمایش داده میشه.
    لطفا راهنمایی کنید.
    اگه شما از x86 استفاده کنید لابد نرم افزار تان به همان خوبی که روی سیستم عامل 32 بیتی اجرا میشه روی 64 بیتی هم اجرا میشه،
    هدف تون از تغییر Platform target مورد خاصیه؟

  8. #8
    کاربر جدید آواتار shima_shadan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    15

    نقل قول: عدم اجرای بخشی از کد بعد از تغییر platform target به 64

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    اگه شما از x86 استفاده کنید لابد نرم افزار تان به همان خوبی که روی سیستم عامل 32 بیتی اجرا میشه روی 64 بیتی هم اجرا میشه،
    هدف تون از تغییر Platform target مورد خاصیه؟
    برنامه توی ویندوز 64 بیتی اجرا نمیشه. این برنامه با یه dvice سخت افزاری کار می کنه و وصل می شه به تلفن. تو حالت 32بیتی به راحتی کانالهای دیوایس رو شناسایی می کنه و ارتباط برقرار می کنه. اما تو 64 بیتی کانالها رو شناسایی نمی کنه. در ارتباط با دیتابیس مشکلی نداره چون گزارشها رو نشون میده ولی وقتی کانالها شناسایی نشه خوب با دستگاه تلفن هم ارتباط برقرار نمیشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم اجرای برنامه بعد publish کردن برنامه
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 14:02 عصر
  2. سوال: عدم اجرای فوکوس بعد از رویداد کلیک
    نوشته شده توسط r_khan در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 18:53 عصر
  3. عدم اجرای یک تابع بعد از دانلود فایل
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1389, 09:13 صبح
  4. عدم اجرای برنامه بعد از ساختن Setup
    نوشته شده توسط ramsess در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 10:34 صبح
  5. عدم اجرای برنامه بعد از دیباگ شدن در نت 2008
    نوشته شده توسط ada_prad در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •