نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعیین یوزر برای پوشه در قسمتsharing ,security

  1. #1

    تعیین یوزر برای پوشه در قسمتsharing ,security

    سلام
    من یه کاربر جدید همراه با یوزر و پسورد در Local Users and group ساختم.مشکلم اینجاست که قراره برای هر فولدر خاصی که جدید ساخته می شود ، فقط به user خاصی دسترسی Read داده شود.
    قبلا این کار توسط ادمین و به صورت دستی انجام میشد.یعنی ابتدا یه کاربر ساخته می شد و بعد ادمین برای پوشه ی جدیدی که درست می کرد ،چون کل این فولدر ها در یک فولدر shared بودند و هر کاربر فقط باید پوشه ی مربوط به خودش را ببیند،بعد از اینکه روی پوشه properties میگرفت، در تب Sharing , security ، این یوزر را اضافه می کرد و بهش دسترسی می داد.
    حالا قراره تمام این کارها توسط برنامه انجام بشه.
    آیا امکان اضافه کردن یوزر به پوشه وجود دارد؟

  2. #2

    نقل قول: تعیین یوزر برای پوشه در قسمتsharing ,security

    نقل قول نوشته شده توسط rahimi.mohamad24 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه کاربر جدید همراه با یوزر و پسورد در Local Users and group ساختم.مشکلم اینجاست که قراره برای هر فولدر خاصی که جدید ساخته می شود ، فقط به user خاصی دسترسی Read داده شود.
    قبلا این کار توسط ادمین و به صورت دستی انجام میشد.یعنی ابتدا یه کاربر ساخته می شد و بعد ادمین برای پوشه ی جدیدی که درست می کرد ،چون کل این فولدر ها در یک فولدر shared بودند و هر کاربر فقط باید پوشه ی مربوط به خودش را ببیند،بعد از اینکه روی پوشه properties میگرفت، در تب Sharing , security ، این یوزر را اضافه می کرد و بهش دسترسی می داد.
    حالا قراره تمام این کارها توسط برنامه انجام بشه.
    آیا امکان اضافه کردن یوزر به پوشه وجود دارد؟
    درست متوجه شدم شما میخواهید به یک پوشه Permission بدید

    ابتدا باید یوزرهای موجود در سیستم رو بدست بیاورید

            public void GetUsers()
    {
    SelectQuery Query_GetUsers = new SelectQuery("Win32_UserAccount", "Domain='"
    + System.Environment.UserDomainName.ToString() + "'");
    ManagementObjectSearcher Search = new ManagementObjectSearcher(Query_GetUsers);
    foreach (ManagementObject management in Search.Get())
    {
    comboBox1.Items.Add(management["Name"]);
    }
    }


    سپس با فولدر بروزر پوشه ای که قرار است به ان سطح دسترسی داده شود رو انتخاب کنید

    private void button8_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (folderBrowserDialog1.ShowDialog() != DialogResult.Cancel)
    textBox5.Text = folderBrowserDialog1.SelectedPath;
    }


    در انتها هم باید مشخص کنید که چه سطح دسترسی قرار است به پوشه داده شود به عنوان مثال من FullControl رو به صورت Deny در نظر گرفته ام

            private void button7_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DirectoryInfo directoryinfo = new DirectoryInfo(textBox5.Text);
    DirectorySecurity directsecurity = directoryinfo.GetAccessControl();
    string User = System.Environment.UserDomainName + "\\" + comboBox1.SelectedItem.ToString();
    directsecurity.AddAccessRule(new FileSystemAccessRule(User, FileSystemRights.FullControl
    , InheritanceFlags.ContainerInherit, PropagationFlags.None, AccessControlType.Deny));
    directoryinfo.SetAccessControl(directsecurity);
    }

تاپیک های مشابه

  1. محدود کردن یوزر برای یک سیستم خاص
    نوشته شده توسط saharv در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 16:23 عصر
  2. ساخت یوزر برای دیتابیس
    نوشته شده توسط emad4000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 23
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 12:13 عصر
  3. تعیین رویداد برای کنترلهای runtime
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 01:06 صبح
  4. تعیین جا برای hyperlink های تولید شده!
    نوشته شده توسط niloofar84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1384, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •