نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال در ذخیره عکس در دیتابیس بعد از rotate آن

  1. #1

    اشکال در ذخیره عکس در دیتابیس بعد از rotate آن

    سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
    خسته نباشید
    نمیدونم چرا این برنامم ارور میده. من اگه رو دکمه مربوط به rotateرو نزنم ، عکسم تو دیتابیس ذخیره میشه ولی کافیه یه بار rotate کنم ، اونوقت خطای کامپایل میده ( vshost.exe )
    این سورس مربوط به rotate :

    if (pictureBox2.Image == null)
    {
    MessageBox.Show("لطفاٌ ابتدا عکس را انتخاب کنید", "توجه", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    else
    {
    IMG1 = pictureBox2.Image;
    IMG1.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipNone);
    pictureBox2.Image = IMG1;
    }
    اینم سورس مربوط به ذخیرش تو دیتابیس :

    myconnection a = new myconnection();
    if (a.open())
    {
    dt.Clear();
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox2.Image.Save(ms, pictureBox2.Image.RawFormat);
    byte[] arrPic = ms.GetBuffer();
    ms.Close();
    a.com.CommandText = "select * from tb_receive_letter where id='" + txtnumber.Text + "' or codearchive='" + txtbaygani.Text + "'";
    a.com.Connection = a.con;
    a.da = new SqlDataAdapter(a.com);
    a.da.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count != 0)
    {
    MessageBox.Show("شماره نامه یا کد بایگانی تکراری است", "توجه", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    else
    {
    if (MessageBox.Show("آیا از ثبت اطلاعات اطمینان دارید؟", "توجه", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    a.com.CommandText = "insert into tb_receive_letter (id,date,appendix,organization,statement,following ,actions,back,type,description,signature,codearchi ve,picorganization) values ('" + txtnumber.Text + "','" + irDateTimePicker1.Text + "','" + txtpeyvast.Text + "','" + txtsazman.Text + "','" + txtsharh.Text + "','" + txtpeyro.Text + "','" + txteghdam.Text + "','" + txtbazgasht.Text + "','" + cmbnoe.Text + "','" + txttozih.Text + "','" + txtemza.Text + "','" + txtbaygani.Text + "',@picorganization)";
    a.com.Connection = a.con;
    a.com.Parameters.Add("@picorganization", SqlDbType.VarBinary).Value = arrPic;
    a.com.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ثبت گردید", "توجه", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    label8.Visible = false;
    radioButton1.Checked = false;
    radioButton2.Checked = false;
    txtbazgasht.Text = "";
    txtbaygani.Text = "";
    txtemail.Text = "";
    txteghdam.Text = "";
    txtnumber.Text = "";
    txtpeyvast.Text = "";
    txtpeyro.Text = "";
    txtsazman.Text = "";
    txtsharh.Text = "";
    txttozih.Text = "";
    cmbnoe.Text = "";
    txtemza.Text = "";
    pictureBox1.Image = null;
    pictureBox2.Image = null;
    }
    }
    }
    من خودم این احتمال رو میدم که بعد از اینکه عکسمو rotate کردم مقدار picturebox ، هیچ ( null ) میشه.
    تو رو خدا اگه میشه کمک کنید. مرسی

  2. #2

    نقل قول: اشکال در ذخیره عکس در دیتابیس بعد از rotate آن

    یعنی یکی نیست جواب بده؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشکال ذخیره عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط 81579001 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 34
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 12:14 عصر
  2. ذخیره عکس در دیتابیس به روشی دیگر
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 09:19 صبح
  3. ذخیره عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1385, 10:08 صبح
  4. ذخیره عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 14:53 عصر
  5. ذخیره عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط reham در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •