نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کد تشخیص اینکه متن انتخاب شده برای کپی در کدام تب است؟و اسم richtextboxاش چیه؟؟

  1. #1

    کد تشخیص اینکه متن انتخاب شده برای کپی در کدام تب است؟و اسم richtextboxاش چیه؟؟

    سلام حسته نباشید.2 تا سوال دارم فوریه .خواهش میکنم هرکسی اطلاعاتی داره کامل بگه...ممنونم
    من دارم notepad++ مینویسم باکد زیر تب جدبد ایجاد کردم


    TabPage tabpage = new TabPage();
    tabControl1.Controls.Add(tabpage);
    tabnumber += 1;
    tabpage.Text = "New " + tabnumber;
    RichTextBox richtextbox = new RichTextBox();
    richtextbox.Dock = DockStyle.Fill;
    tabpage.Controls.Add(richtextbox);
    richtextbox.ContextMenuStrip = contextMenuStrip1;
    tabControl1.SelectedIndex = tabControl1.TabCount - 1;

    حالا میخوام وقتی روی یک تب کلیک میکنم بتونم متن داخلش را کپی کنم.برای کپی کردنش مینویسم richtextbox1.copy(). خب مسلما متن داخل تب اول یعنی richtextbox1 راکپی میکنه.چه کدی باید بنویسم که اسم richtextboox جدید رو که باکدبالا میسازم رو بدست بیاره و تشخیص بده که این متن در کدوم تب است و انرا کپی کنه.در واقع میحوام ی کد بنویسم که تشخیص بده richtextbox که داخلش متن نوشتم اسمش چیه یا ایندکسش چیه که بتونم دستور کپی رو بنویسم.

    سوال دوم:
    میخوام وقتی کلیدی روی richtextbox زده میشه عملی انجام بده برای richtextbox1 که دستورش رو در رویداد keydownگذاشتم ودرسته ولی برای richtextbox های بعدی که با کدبالا میسازم جطوری کد داینامیک بنویسم که وقتی richtextbox جدید ساخته شد رویداد keydown داشته باشه وبتونه کد موردنظر روانحام بده؟؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کد تشخیص اینکه متن انتخاب شده برای کپی در کدام تب است؟و اسم richtextboxاش چیه؟؟

    برای دسترسی به متن
    (tabControl1.TabPages[tabControl1.SelectedIndex].Controls.OfType<RichTextBox>().First()).Text

    برای تب سلکت شده جواب میده که میتونید tabControl1.SelectedIndex را به اندیس دلخواه هم تغییر بدید.

    برای رویداد هم کد بنویسید دیگه، بعد از نام کنترل و رویداد ، یک += بزارید با یک space خود ویژوال استادیو راهنمایی میکنه که کلید تب رو فشار بدید بعد از دوبار فشار دادن تب رویداد ساخته میشه و میتونید کدتونو بنویسید
                RichTextBox richtextbox = new RichTextBox();
    richtextbox.Dock = DockStyle.Fill;

    richtextbox.KeyDown += new KeyEventHandler(richtextbox_KeyDown);

    tabpage.Controls.Add(richtextbox);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 21 مرداد 1391 در 14:03 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص متن انتخاب شده در هرجای ویندوز
    نوشته شده توسط aliman12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 19:56 عصر
  2. حرکت دادن مکان نما در TEdit، بدون اینکه متن انتخاب شده از بین برود
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1388, 22:18 عصر
  3. سوال: یه کد برای برگرداندن متن انتخاب شده در Textbox
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 10:12 صبح
  4. کپی متن انتخاب شده به Textbox
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 22:03 عصر
  5. تشخیص متن انتخاب شده در یک صفحه وب
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •