نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده و مقداردهی کمبوباکس(comboBox) در دیتاگریدویو(datagridview)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    استفاده و مقداردهی کمبوباکس(comboBox) در دیتاگریدویو(datagridview)

    سلام دوستان

    من یه دیتاگرید دارم با 6 ستون ثابت ...میخوام در اولین سطر یک کمبو باکس داشته باشم که مقادیرش رو از یکی از جدوالم بگیره.... همچنین یک باتن هم داشته باشم که کاربر با کلیک روی اون یک سطر دیگه با همون کمبوباکس ایجاد بشه..ممنون میشم راهنمایی کنید.


    چطور کمبوباکس رو ایجاد و مقدارهی کنم..بیشتر با مبجث مقدارهی (از جدول یا همون binding) مشکل دارم....

  2. #2

    نقل قول: استفاده و مقداردهی کمبوباکس در دیتاگرید ویو

    اگر به صورت ویژوال میخواهید به این صورت ستونی از نوع کمبو اضافه کنید و دیتاتیبل موردنظر را از دیتاست به datasource بایند کنید

    یا اینکه از طریق کدنویسی به اینصورت

    DataGridViewComboBoxColumn dgvcmb = new DataGridViewComboBoxColumn();
    dgvcmb.DataSource = dt;
    dgvcmb.DisplayMember = "Name of column to display";
    dgvcmb.ValueMember = "Name of column for value of selected item";
    dataGridView1.Columns.Add(dgvcmb);

    dt دیتاتیبلی هست که از دیتابیس پر شده. مثل کمبوباکس معمولی انجام میدید و در نهایت به دیتاگرید اضافه میکنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 20 بهمن 1394 در 23:18 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: استفاده و مقداردهی کمبوباکس در دیتاگرید ویو

    1.jpgممنون از راهنماییتون دوست هزیز من اینکارو انجام دادم اما تو کمبوباکس چیزی نمایش داده نمیشه یعنی روی کمبو که کلیک میکنم هیچ چیزی نمایش نمیده درواقع مثل یه باتن میمونه ....


    این کد رو براش نوشتم جواب نداد حتی بصورت ویزاردی هم انجام میدم بازم هیچی نمایش نمیده

    //DataGridViewComboBoxColumn cmb_Damage = new DataGridViewComboBoxColumn();
    // cmb_Damage.HeaderText = "Damage";
    //cmb_Damage.Name = "cmb_Damage";
    // cmb_Damage.DataSource = "Tbl_Damage";
    // cmb_Damage.DataSource = objDamageCntr.DamageBinding();
    // cmb_Damage.ValueMember = "Id";
    // cmb_Damage.DisplayMember = "Title";

    objDamageCntr.DamageBinding کلاسی هست که تعریف کردم و در اونجا از DATATABLE استفاده کردم برای Bind

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 20 بهمن 1394 در 23:10 عصر

  4. #4

    نقل قول: استفاده و مقداردهی کمبوباکس در دیتاگرید ویو

    این خط cmb_Damage.DataSource = "Tbl_Damage"; چیه؟!!! اصلا معنی و مفهومی نداره.

    برای من که جواب داد. کد تابع DamageBinding() بزارید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 20 بهمن 1394 در 23:10 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: استفاده و مقداردهی کمبوباکس در دیتاگرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    کدها رو داخل تگ # بذارید تا مرتب بشه.

    این خط cmb_Damage.DataSource = "Tbl_Damage"; چیه؟!!! اصلا معنی و مفهومی نداره.

    برای من که جواب داد. کد تابع DamageBinding() بزارید.

    مرسی مشکلم حل شد...ممنون از راهنماییتون

    من زیاد با دیتاگرید کار نکردم و ممنون میشم در این موردم راهنمایی کنید

    دیتاگرید ویو من به این صورت هست که عکسشو گذاشتم ... مقادیر کمبوباکس از یه جدول بایند شده و همینطور برای ستون ها یه جدول دارم که عنوان ستون در اون مشخص شده...

    میخوام کار با انتخاب گزینه مورد نظرش از کمیو و همینطور انخاب هر یک از ستون ها با زدن باتن اون سطر در جداولم درج بشه

    در واقع چهار جدول دارم:

    جدول اولمTbl_Damage: شامل :Id, Title
    این همون جدولیه که گزینه هاش در کمبو بایند شده

    جدول دومTbl_DamagePosition: شامل :Id, Title
    که شامل گزینه های Top,Bottom,Left,Right,Front,Back هست که ستون هایی با همین نام هم ایجاد کردم.

    جدول سومم Tbl_OperationType :شامل Id, Name که ستونی با نامه IsServices براش در دیتاگرید تعریف کردم و از نوع Bit هست

    جدول چهارم که جدول واسط هست شامل Id سه جدول بالا
    DamagePosition_Id
    Damage_Id
    OperationType_Id


    نمیدونم چه طور باید اینکارو انجام بدم؟؟؟ ممنو نمیشم راهنمایی کنید.2.jpg

  6. #6

    نقل قول: استفاده و مقداردهی کمبوباکس در دیتاگرید ویو

    اول باید تشخیص بدید باتن فشرده شده یا نه . از رویداد cell click استفاده کنید تا بتونید فشرده شدن باتن را تشخیص بدید
            private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.ColumnIndex == "اندیس ستونی که باتن هست" )
    {
    // تشخیص اینکه در سطر جاری کدام تیک خورده

    // واینزرت سطر جاری بر حسب تیک خورده
    }
    }

    برای تشخیص تیک خوردن میتونید مقدار سلولهایی که چک باکس هستند از سطر جاری را بخوانید هر کدوم true بود یعنی اون تیک خورده.
    بعد از تشخیص تیک ، باید با یک if کوئری انتخاب و اجرا بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 21 مرداد 1391 در 14:01 عصر

  7. #7

    Bind کردن کومبو باکس در داخل گرید ویو

    سلام به همه دوستان
    سوال من اینکه من یه Gridview دارم که داره از جدول محصولات اطلاعاتشو میخونه
    حالا من داخل این Gridview یه دونه combo box میخوام بزارم که از جدول مشتری ها اطلاعاتشو بخونه
    من وقتی Combobox به صورت جدا گانه Bind میکنم چون Gridview داره از یه جدول دیگه میخونه برنامه ایراد میگیره

    راه حلی هست آیا؟؟
    میدونم هست پس دوستان یاری کنید خواهشا

  8. #8

    Question نمایش ستونی از اطلاعات جدول در gridview به صورت ComboBox

    سلام دوست عزیز ی که به این تاپیک امدی...!!!
    ببخشید چند سوال داشتم .
    اول
    کارهایی که تا به حال انجام دادم رو میگم.بعد سوالم رو مطرح میکنم

    1- من اطلاعاتم را با پروسیجر از DB میگیرم.
    2 -داخل Data Table میریزم
    3-با یک ستون ، اطلاعات را داخل Data Gride View نمایش میدم

    اما درخواست و سوال بنده حقیر:
    1 - اطلاعات یک ستون از DataTable رو به صورت ComboBox در یک سطر از ستون Data Girid View انتقال و نمایش بدم؟
    2 - طریقه ارسال اطلاعات یک سطر یا سطر از ستون از دیتا گیرید به دیتا بیس چگونه هست؟

    مرسی از چشمان قشنگتون که نوشته های بنده را خواند

    lمثال با عکس


    Data Girid View.png
    آخرین ویرایش به وسیله sohrabi.1384 : پنج شنبه 06 آذر 1393 در 22:21 عصر دلیل: Add picture

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ممیز در دیتاگریدویو Datagridview
    نوشته شده توسط ehsan5749 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1393, 18:14 عصر
  2. سوال: مشکل در جستجو search در دیتاگریدویو datagridview
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 20:37 عصر
  3. چگونگی استفاده از value یک combobox در یک datagrid
    نوشته شده توسط dena در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1391, 13:57 عصر
  4. مقداردهی یک combobox در datagridwiev
    نوشته شده توسط zeinali1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 فروردین 1391, 10:48 صبح
  5. سوال: اضافه کردن به آیتمهای یک ستون از نوع combobox در یک DataGridView
    نوشته شده توسط ahmadzadegan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 20:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •