نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    سلام . من یک تکست باکس دارم که کاربر یک آدرس سایت را وارد می کند .
    من می خواهم وقتی آدرسی را وارد کرد ، قبل از .com و یا .ir هر چیزی که وجود داشت پاک شود و مابقی در تکس باکس قرار بگیرد . به عنوان مثال اگر در تکس باکس عبارت زیر را نوشت :
    www.google.com/talia2000/aa
    پس از کلیک روی باتن ، در تکس باکس فقط عبارت زیر باقی بماند :
    /talia2000/aa

    لطفاً راهنمایی فرمایید . با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    اگر آدرس(رشته) با http:// یا http:// شروع نمی شود(یعنی اینا اول آدرس نباشه) به اینصورت
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);
    عذر خواهی می کنم . اینا اول آدرس هستند :
    http://www.google.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    اگر آدرس(رشته) با http:// یا http:// شروع نمی شود(یعنی اینا اول آدرس نباشه) به اینصورت
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);
    به این صورت نوشتم درست شد . آیا راه درستی هست ؟
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    اگر آدرس(رشته) با http:// یا http:// شروع نمی شود(یعنی اینا اول آدرس نباشه) به اینصورت
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);
    به این صورت نوشتم درست شد . آیا راه درستی هست ؟
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);
    textBox2.Text = textBox2.Text.Substring(textBox2.Text.IndexOf('/')+1);

  5. #5

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    هرجور راحتی.
    اینطوری هم میشه
            string temp1;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    temp1 = textBox1.Text;
    textBox1.ResetText();
    temp.Split('/').Skip(3).ToList().ForEach(i => textBox1.Text += i + "/");
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 21 مرداد 1391 در 14:00 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    هرجور راحتی.
    اینطوری هم میشه
            string temp1;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    temp1 = textBox1.Text;
    textBox1.ResetText();
    temp.Split('/').Skip(3).ToList().ForEach(i => textBox1.Text += i + "/");
    }
    آره . مرسی از راهنماییتون

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    درود
    دوستان داخل مثال های بالا اگر بخوای نوشته هایی که قبل از "/" قرار دارند رو نگه داری باید چه کدی بنویسیم

    مثال یه متن داریم داخل تکست باکس به این شکل : www.google.com/talia2000 و میخوایم www.google.com داخل تکست باکس بمونه و بقیه حذف بشه
    ممنون

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Imenam مشاهده تاپیک
    درود
    دوستان داخل مثال های بالا اگر بخوای نوشته هایی که قبل از "/" قرار دارند رو نگه داری باید چه کدی بنویسیم

    مثال یه متن داریم داخل تکست باکس به این شکل : www.google.com/talia2000 و میخوایم www.google.com داخل تکست باکس بمونه و بقیه حذف بشه
    ممنون
    درود
    خودم هسته اتم رو شکافتم اینم کد:
    textBox1.Text = textBox1.Text.Remove(textBox1.Text.IndexOf('/'));

  9. #9

    نقل قول: حذف قسمتی از متن درون تکست باکس

    سلام بچه ها
    من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و یک سوال دارم
    من با برنامه visual studio 2012 به زبان #C برنامه نویسی میکنم و تازه تو محیط Console Application دارم کار می کنم. من یه برنامه بسیار ساده نوشتم در پایین برنامه موجوده
                int num1, num2, result;


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.Write("Enter first number : ");
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Red;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Yellow;
    num1 = int.Parse(Console.ReadLine());


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    Console.Write("Enter secend number : ");
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Red;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Yellow;
    num2 = int.Parse(Console.ReadLine());


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    Console.WriteLine("pleas wait Loding ... ");
    Console.Beep(37, 2000);

    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    Console.WriteLine("dar hale zarb kardan ...");
    Console.Beep(37, 1000);

    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Green;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    result = num2 * num1;
    Console.WriteLine(num1 + " * " + num2 + " = " + result);
    Console.Beep(37, 1000);


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    Console.WriteLine("dar hale taghsim kardan ...");
    Console.Beep(37, 1000);


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Green;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    result = num2 / num1;
    Console.WriteLine(num1 + " / " + num2 + " = " + result);
    Console.Beep(37, 1000);


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    Console.WriteLine("dar hale jam kardan ...");
    Console.Beep(37, 1000);


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Green;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    result = num2 + num1;
    Console.WriteLine(num1 + " + " + num2 + " = " + result);
    Console.Beep(37, 1000);


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    Console.WriteLine("dar hale tafrigh kardan ...");
    Console.Beep(37, 1000);


    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Green;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    result = num2 - num1;
    Console.WriteLine(num1 + " - " + num2 + " = " + result);


    Console.Beep(37, 1000);
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.White;
    Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Black;
    Console.WriteLine("press on key to the Exit ... ");


    Console.ReadKey();

    و در موقع اجرا می خوام که بعد از پاسخ دادن جواب رشته های
    pleas wait Loding ...
    dar hale zarb ...,taghsim,jam,tafrigh
    از برنامه حذف بشه و نمایش داده نشه باید چیکار کنم
    خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل متن درون تکست باکس به عکس
    نوشته شده توسط saeed0935 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 19:55 عصر
  2. سوال: جدا کردن متن درون تکست باکس
    نوشته شده توسط Snoopboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 20:49 عصر
  3. سوال: چگونگی ذخیره کردن یه متن در تکست باکس درون یک درایو
    نوشته شده توسط mmd2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 23:50 عصر
  4. ذخیره کردن متن درون تکست باکس به همون صورت
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 19:24 عصر
  5. اظافه کردن متن به تکست باکس
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 16:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •