نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    196

    مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    سلام دوستان . من یه صفحه فیش حقوقی تو کریستال دارم . برای 1 نفر وقتی چاپ میکنم درسته . اما اگه بخوام جوری بشه که اطلاعات 2نفر رو بفرستم و فیش حقوقی 2 نفر رو تو 2تاصفحه پشت سرهم ( نه 2تاپنجره کریستال جدا ) چیکار باید بکنم ؟؟؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    با sql کار می کنی یا SQL express

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    196

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    sql عزیز . با select ، دیتاست رو پر میکنم میدم به کریستال .

  4. #4

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    نقل قول نوشته شده توسط m.khani_121 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . من یه صفحه فیش حقوقی تو کریستال دارم . برای 1 نفر وقتی چاپ میکنم درسته . اما اگه بخوام جوری بشه که اطلاعات 2نفر رو بفرستم و فیش حقوقی 2 نفر رو تو 2تاصفحه پشت سرهم ( نه 2تاپنجره کریستال جدا ) چیکار باید بکنم ؟؟؟

    ممنون
    كليه اطلاعاتي كه قراره براي كارمندان نوشته بشه رو توي بخش Details ريپورت قرار بديد.لازم به استفاده از روش ديگه اي نيست.اينجوري هرگندتا كارمند داشته باشيد همه فيشها پشت سرهم چاپ ميشه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    شما باید سایز صفحه رو تنظیم کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوست گرامی

    شما میتونین از subreport استفاده کنید,مثلا این شیوه برای چاپ قبوض که به صورت Landscape هست استفاده میشه و در هر برگه آچار 2تا قبض پرینت میشه تا نصفه برگه پرت نشه

    موفق باشین
    بایت بایت
    اگر از subreport استفاده کنه باید دو تا دیتاتیبل پاس بده به کرستال رپورت که منطقی نیست و subreport زمانی استفاده میشه دو تا جدول مجزا رو بخوایم بیاریم تو گزارش

  7. #7

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    اگر از subreport استفاده کنه باید دو تا دیتاتیبل پاس بده به کرستال رپورت که منطقی نیست و subreport زمانی استفاده میشه دو تا جدول مجزا رو بخوایم بیاریم تو گزارش
    با سلام مجدد

    من چون صورت سوالو بد فهمیدم و فکر کردم میخواد دوتا فیش تو یه صفحه داشته باشه کامنتو زدم و وقتی فهمیدم اشتباه فهمیدم پاک کردم کامنتمو اما دوست خوبم نیازی به پاس دوتا دیتاتیبلم نیست تو یه دیتاتیبل Fill میکنی و تو کریستال ریپورت میزاری بخش Details یا Footer خودش اتوماتیک رکورد بعدی رو برات قرار میده,اگه خواستی سمپلم برات میزارم

    موفق باشین
    بایت بایت

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    196

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    من وقتی برای یه نفر فیش چاپ میکردم تو Select یه نفر رو میدادم به دیتاست و دیتاست یدونه سطر داشت . حالا من یعنی اطلاعات 2 نفر رو بدم به دیتاست ؟؟؟ یا با حلقه میشه ؟؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در چند صفخه ای کردن Crystal

    نقل قول نوشته شده توسط m.khani_121 مشاهده تاپیک
    من وقتی برای یه نفر فیش چاپ میکردم تو Select یه نفر رو میدادم به دیتاست و دیتاست یدونه سطر داشت . حالا من یعنی اطلاعات 2 نفر رو بدم به دیتاست ؟؟؟ یا با حلقه میشه ؟؟
    شما آيدي يا شماره پرسنلي نفراتي كه ميخواي چاپ كني بهش ميفرستي:

    select * from table where id=1 or id =2 pr id =3

    حالا خروجي شما چندا رديف داره كه توش اطلاعاتيه كه قراره چاپ بشه اينو ميفرستي به كريستال.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با چند صفحه ای کردن گزارش
    نوشته شده توسط mahdi_14263 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 11:52 صبح
  2. مشکل در چند ستونی کردن اطلاعات جدول در کریستال ریپورت!!!
    نوشته شده توسط kablayi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1387, 19:14 عصر
  3. مشکل در اضافه کردن crystal به vb6 ???
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 14:41 عصر
  4. مشکل در اضافه کردن crystal 11 به vb
    نوشته شده توسط مرتضی حمزه ئی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 12:23 عصر
  5. مشکل در multi user کردن crystal report در install shield
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •