نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گزارش گیری با پارامتر

  1. #1

    گزارش گیری با پارامتر

    با سلام واحترام
    من با crystal report موجود در asp.net 2008 یک گزارش ساختم که کاربر داخل یک textbox تاریخ را درج میکند وبعد از زدن دکمه تایید, گزارش بر اساس مقدار داخل textbox نشان داده می شود.تا اینجا هیچ مشکلی نیست ولی وقتی دکمه پرینت موجود در بالای گزارش را می زنیم بک صفحه به صورت عکس زیر باز میشه وازمن مقدار پارامتر می خواد.مشکل کارم کجاست؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: گزارش گیری با پارامتر

    سلام
    احتمالا اول پارامتر رو مقدار دهی کردید بعد دیتاسورس رو معرفی کردید در صورتیکه صحیح اش اینه که اول دیتاسورسی که از دیتابیس می گیرید رو معرفی کنید بعد پارامتر(ها) رو مقدار دهی کنید.

  3. #3

    نقل قول: گزارش گیری با پارامتر

    با سلام واحترام
    من چند جا دیدم که گفته بودن مشکل از همین موضوعی هست که شما فرمودید.ولی من نمی دونم کجا رو باید عوض کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
    کد من به صورت زیر است:
      ReportDocument report = new ReportDocument();
    DataSet ds = new DataSet ();
    string constring = WebConfigurationManager.ConnectionStrings["selfConnectionString"].ConnectionString;
    SqlConnection conn = new SqlConnection(constring); ;

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("dbo.GhazaRozaneh", conn);

    cmd.CommandType = CommandType .StoredProcedure;

    cmd.Parameters.AddWithValue("@DateGhaza" , TextBox1.Text.Trim());
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter (cmd);
    da.Fill(ds, "DataTable1" );
    report.FileName = Server.MapPath("GhazaRozaneh.rpt");
    report.SetDataSource(ds);
    report.SetParameterValue("@DateGhaza", TextBox1.Text);
    CrystalReportViewer1.ReportSource = report;


    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله amirreyhaneh : چهارشنبه 18 مرداد 1391 در 01:13 صبح

  4. #4

    نقل قول: گزارش گیری با پارامتر

    با سلام واحترام
    لطفا مرا دریابید!
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پارامتر برای گزارش گیری پویا از VB.NET
    نوشته شده توسط tizdast در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 20:48 عصر
  2. روش ارسال پارامتر برای گزارش گیری دینامیک
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1385, 13:35 عصر
  3. گزارش گیری در دلفی 7
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1382, 13:17 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 مهر 1382, 23:30 عصر
  5. مشکل شدید در گزارش گیری
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1382, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •