نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نوشتن وخواندن از فایلها در C#‎

  1. #1

    نوشتن وخواندن از فایلها در C#‎

    سلام دوستان
    من در یک فایل تکس اطلاعات زیر رو دارم
    var Bandwidth = new Array(
    ["Total","always","Maximum","64000","1"]);
    var QuotaTime = new Array(
    ["Days","1","18","16","hours","Aug 05 08:42:32"]);
    var TrafficQuota = new Array(
    ["Days","Download","1","80","71","mbytes","Aug 05 08:42:32"],
    ["Days","Upload","1","80","78","mbytes","Aug 05 08:42:32"],
    ["Days","Total","1","160","149","mbytes","Aug 05 08:42:32"]);
    ویک عالمه متن دیگه بعد از اینها که به اونها احتیاجی ندارم حالا میخوام به مقادیری که داخل گیومه هستن دست پیدا کنم با چه تابعی از فایلها این کار رو میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: نوشتن وخواندن از فایلها در C#‎

    چیزی که گیومه ها رو از هم جدا کرده سمی کالن هستش . ابتدا با
    string.split(';'(
    اونها رو جدا کنید بعد با trim کاراکترهای اول و آخر رو ببرید . تکست توش باقی میمونه !

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1391, 10:30 صبح
  2. خواندن و نوشتن در فایلها ... ؟!
    نوشته شده توسط MSN_Issue در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 12:03 عصر
  3. روش نوشتن وخواندن اطلاعات دررجيستر
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 13:53 عصر
  4. نمیشه یه کاری کنیم که فایلها بعد از نوشتن برنامه زیاد نشن؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1383, 01:03 صبح
  5. نوشتن وخواندن روی پورت com با vb
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1383, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •