نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در بررسی تساوی رشته(درون تابع)

  1. #1

    Question مشکل در بررسی تساوی رشته(درون تابع)

    سلام دوستان من یه مشکلی داشتم.وقتی تو یه تابع خارج از بدنه اصلی دو رشته رو با هم مقایسه میکنم به مشکل برمی خورم ولی وقتی داخل بدنه اصلی مقایسه میکنم مشکلی وجود نداره..
    لطفا راهنمایی کنین بگین مشکل کار کجاست؟

    اینجا وقتی adad رو هم به عنوان ورودی میزنم بازم wrong میده(که نباید اینو بده!) :


    #include "stdafx.h"
    #include"iostream"
    #include"conio.h"
    #include"string"
    using namespace std;

    int pass(string x){
    string z="adad";

    if(x==z){
    return 0;
    }
    else if(x!=z){
    return 1;
    }

    }

    void main(){
    string a;
    cin>>a;
    pass(a);
    if(0){
    cout<<"correct";
    }
    else if(1)
    {
    cout<<"wrong";
    }
    _getch();
    }



    ولی وقتی توی بدنه اصلی اینکارو می کنم درست پاسخ میده و با تایپ adad به عنوان ورودی correct میده :


    #include "stdafx.h"
    #include"iostream"
    #include"conio.h"
    #include"string"
    using namespace std;


    int main(){
    string a,b="adad";
    cin>>a;
    if(a==b){
    cout<<"correct";
    _getch();
    return 0;
    }
    else{
    cout<<"wrong";
    _getch();
    return 1;
    }
    }



    مشکل کار کجاست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: مشکل در بررسی تساوی رشته(درون تابع)

    مشکل کار کجاست ؟
    مشکلی در بین نیست دو برنامه که اشاره کردید کدها و کارشون با هم فرق داره شما اون بالا اومدی 0 و یک رو تو شرط گزاشی که اگه نمی زاشتی هم میشد چون همیشه 1 اجرا میشه اما اون پایین با متغییر ها بررسی کردی که منتطفا از بالایی دقت و اصول برنامه نویسی بیشتری داره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بررسی isset درون تابع یا متد
    نوشته شده توسط Metal Gear Solid در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 14:41 عصر
  2. مشکل در صدا زردن یک تابع از درون تابع main
    نوشته شده توسط shiva_h در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 16:05 عصر
  3. مشکل در استفاده از DLL و تابع دارای پارامتر از نوع String
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 00:05 صبح
  4. مشکل در پاس دادن آرایه به تابع
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •