نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

  1. #1

    نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

    سلام
    کمک کمک
    می خوام یه عدد 10 رقمی(کد ملی) رو که بدون مشکل در بانک اطلاعاتی فرار دادم رو تو دیا گرید نمایش بدم ولی این پیغام رو میده
    Value was either too large or too small for an Int32.Couldn't store <9999999999> in CodeMeli Column. Expected type is Int32
    در صورتی که من مقدار متغیری که کد ملی توش ریخته میشه رو int64 و در اس کیو ال هم فیلد رو bigint قرار دادم.Untitled.png

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

    سلام، واسه کد ملی چرا نوع فیلد رو int گرفتی؟،شماره ملی هایی که با 0 شروع میشن تکلیفش چی میشه عزیز؟؟؟
    شماره ملی رو از نوع varchar(10) یا nchar(10) بگیر.

  3. #3

    نقل قول: نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام، واسه کد ملی چرا نوع فیلد رو int گرفتی؟،شماره ملی هایی که با 0 شروع میشن تکلیفش چی میشه عزیز؟؟؟
    شماره ملی رو از نوع varchar(10) یا nchar(10) بگیر.

    دوس عزیز ولی من مشکلم این نیست چرا دیتا گرید این ایراد رو می گیره ؟می دونم صفر اول در نظر گرفته نمی شه ولی من داده هام(عدد10رقمی )بدون مشکل تو دیتا بیس ذخیره میشه فقط تو بازخوانی و نمایش توسط دیتا گرید این پیغام ظاهر میشه؟ من هیچ جا مقدار int32 مشخص نکردم ولی تو پیغام خطایی که می ده از نوع int32 هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

    شما مستقیم از دیتابیس میخونی و میریزی توی گرید؟ اگر این کار رو انجام میدی نباید مشکلی داشته باشی( من 99999999999 رو بدون هیچ مشکلی درون گرید نشون میدم). پیغام خطا درباره ریختن مفدار 64 بیتی در مقدار 32 بیتی هست. از چه کدی استفاده میکنی؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    شما مستقیم از دیتابیس میخونی و میریزی توی گرید؟ اگر این کار رو انجام میدی نباید مشکلی داشته باشی( من 99999999999 رو بدون هیچ مشکلی درون گرید نشون میدم). پیغام خطا درباره ریختن مفدار 64 بیتی در مقدار 32 بیتی هست. از چه کدی استفاده میکنی؟
    من این مقدار رو با این کد داده هام رو درون دیتا بیس قرار می دم و هیشج مشکلی هم نداره ولی تو باز خوانی مجدد برای نمایش در دیتا گرید این پیغام خطا رو می ده Untitled.jpg


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

    دستور insert رو چرا اینجوری نوشتید؟،دستور select ای نمی بینم که باهاش da رو پر کردی؟. من احساس میکنم شما این کد رو از یه جایی گیر آوردی و همینطوری paste کردی. اینطور کدنویسی اولین باره که می بینم. اگه خواستی بگو تا یه نمونه کد واست بزارم.

  7. #7

    نقل قول: نمایش یک عدد 10 رقمی در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    دستور insert رو چرا اینجوری نوشتید؟،دستور select ای نمی بینم که باهاش da رو پر کردی؟. من احساس میکنم شما این کد رو از یه جایی گیر آوردی و همینطوری paste کردی. اینطور کدنویسی اولین باره که می بینم. اگه خواستی بگو تا یه نمونه کد واست بزارم.
    ایراد رو پیدا کردم و مشکلم حل شد ممنونم در مورد SELECT هم چون من کل جدول رو لازم داشتم از این کد اسفاده کردم.
    da =
    newSqlDataAdapter(strSql1, con);
    da.Fill(ds,
    "sarbaz");
    this.sarbazTableAdapter.Fill(this.recDataSet9.sarbaz);


تاپیک های مشابه

  1. نمایش عکس لینک دار در دیتا گرید
    نوشته شده توسط persianmt در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 15:00 عصر
  2. عدم نمایش تاریخ اکسس 2007 در دیتا گرید
    نوشته شده توسط monboy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 12:07 عصر
  3. نمایش ندادن یک ستون در دیتا گرید
    نوشته شده توسط forozeshfard در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 19:43 عصر
  4. عدد در سلول دیتا گرید
    نوشته شده توسط s_mostafa_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 21:37 عصر
  5. حذف نمایش فیلد مقید شده در دیتا گرید
    نوشته شده توسط swimmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1385, 00:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •