نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

    سلام دوستان من می خواهم در دیکشنری مقادیر تکراری داشته باشم مثلا مثل کد زیر اما امکان ذخیره مقدار تکراری داده نمی شود .
    چه کار باید بکنم ؟
    static Dictionary<double, int> vally = new Dictionary<double, int>();
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    vally.Add(0,0);

    }

  2. #2

    نقل قول: ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

    نقل قول نوشته شده توسط f_g1348 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من می خواهم در دیکشنری مقادیر تکراری داشته باشم مثلا مثل کد زیر اما امکان ذخیره مقدار تکراری داده نمی شود .
    چه کار باید بکنم ؟
    static Dictionary<double, int> vally = new Dictionary<double, int>();
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    vally.Add(0,0);

    }
    حتما از ديتا بيس استفاده ميكنيد و فيلد كليد هم نذاشتيد .
    يه فيلد identity به جدولت اضافه كن كه خود سيستم بهش مقدار بده و فيلد كليدت رو روي اون تنظيم كن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

    نه دوست عزیز اصلاً دیتابیس در کار نیست
    شما دقیقاً همین کدی که من بالا نوشتم را بزن میبینی که خطا می گیره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

    اینجا که اصلاً صحبتی از کلید نیست
    در اصل من دارم در برنامه کار زیر را انجام می دهم و برای این از دیکشنری استفاده می کنم

    من یک آرایه 2 بعدی دارم که مقادیر double درون آن است و باید یکسری محاسبات انجام شود و من قطر بالای قطر اصلی را درون یک آرایه 2 بعدی باید ذخیره کنم و سپس آنرا بصورت نمودار ترسیم کنم .
    حتماً سوال میشه چرا به جای دیکشنری از آرایه استفاده نکردم ؟
    زیرا طول آرایه متغییره و در برنامه محاسبه میشه و درثانی مقادیر آرایه باید در کل برنامه قابل دسترسی باشد به همین دلیل من از دیکشنری استفاده کردم

  5. #5

    نقل قول: ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

    مثل اینکه هنوز نگرفتی.
    مگر تعریف کلاس دیکشنری به این صورت نیست
    class System.Collections.Generic.Dictionary<TKey , TValue>

    منظور از کلید Tkey هست دیگه.


    چرا یک کلاس با دو متغیر double تعریف نمیکنی که بعد بتونی لیست ازش بسازی
            class myPoint
    {
    protected internal double x, y;
    }

    List<myPoint> myList = new List<myPoint>();

    به این صورت شئی از کلاست بساز و به لیست Add کن مثال
    myList.Add(new myPoint() {x = 23 , y=43});
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 21 مرداد 1391 در 13:54 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

    آها تازه گرفتم چی میگی .
    ولی حالا با توجه به سناریویی که در بالا گفتم چطور باید این مشکل تکراری بودن مقادیر را حل کنم ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: ذخیره مقدار تکراری در دیکشنری

    لطفاً راهنمایی بفرمایید

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از ذخیره شده مقدار تکراری در جدول
    نوشته شده توسط saman.1001 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 09:27 صبح
  2. ذخیره مقدار در رجیستری
    نوشته شده توسط behzadk در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 19:22 عصر
  3. ذخیره مقدار در registery
    نوشته شده توسط behzadk در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 23:06 عصر
  4. ذخیره مقدار فیلد دریک متغیر
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 11:17 صبح
  5. ذخیره مقدار یک SQL در یک متغیر
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 11:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •