نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    با سلام به دوستان عزیز
    من یک رشته دارم به عنوان مثال : 29p23
    که میخوام قسمت : 29P
    رو ازش بردارم و فقط 23 رو ازش میخوام
    کسی میتونه کمکم کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    دوستان از
    SkipWhile
    میتونم استفاده کنم؟
    اگه آره نحوه کدنویسیش با Oveload هاش رو کسی بهم یاد میده

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    سلام
    چرا از Remove استفاده نمیکنید.
    string a="29p23";
    a=a.Remove(0,3);

    از کاراکتر 0 به تعداد سه کاراکتر حذف شد و حاصل مجددا در a قرار گرفت.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    آخه مشکلم اینه که نمیدونم دقیقا چندتاست
    شاید 4 تا بشه
    232p34
    یعنی از p به بعد رو میخوام
    اینجوری استفاده کردم بازم نشد:


    int index1 = c1.Code.IndexOf("p".ToString());
    string string1 = c1.Code.Substring(index1, c1.Code.Length);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    یعنی خواستم جای p رو پیدا کنم و از بعد از اون رو بریزم توی رشتم اما p رو تشخیص نمیده و ایندکس اون رو -1 بر میگردونه و باعث پیغام خطا میشه!!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    سلام.از substring استفاده کن

    string a="Mehran";
    string b=a.substring(Start Point,Lenght);

    start point نقطه شروع رشته ای که می خوای برداری.و lenght طول این رشته است

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    ممنون دوست خوبم اما پست بالا منم همین رو نوشتم نشد!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    اینطوری می تونی ابتدا یکی یکی کاراکتر ها رو بررسی کنی و وقتی به p رسیدی index اون رو نگه داری و سپس هرچی بعد از اون هست رو برداری

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    خب این بدترین روشه سربار زیادی به وجود میاد چون تعداد رشته هام فوق العاده زیاده و توی حلقست

    روش بهتری نیست؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته


    for (int i=0;i<=a.lenght-1;i++);
    string b=a.substring(i,1);
    if (b=="P");
    string c=a.substring(i,a.lenght-i);

    حالا c جوابی که شما می خوای هست دیگه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    بله جواب من هست ممنون

    حالا اگه کسی روش بهتری داره که مستقیم بتونم ایندکس p رو بدست بیارم
    یا نه حتی روش بهتری کلا هست بگه واقعا ممنون میشم

    چون اینجوری تعداد حلقه هام زیاد میشه در ضمن خود رشته های من هم تعدادشون زیاده و سربار زیادی خواهم داشت
    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    یک نمونه چند خطی از متنی که مدنظرتون هست رو بزارید و بگید چه زیررشته هایی رو میخواهید جدا کنید.
    ببین دوست خوبم من رشته هام طولشون زیاد نیست
    درضمن دوستان ببخشید اصلا حواسم نبود....حتی حرفم هم مشخص نیست.هرچیزی میتونه باشه(p,m,n,.....) تازه متوجه شدم حواسم نبود شرمنده.
    اما اینجوری میتونن باشن:
    29p31
    29p567
    567p39
    1n345
    23m1

    کلا یک (حرف) وسط تعداد نا مشخصی از اعداد هست که اعداد سمت راست اون حرف( مثلاp) رو میخوام

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz
    سن
    37
    پست
    294

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط mehran788 مشاهده تاپیک

    for (int i=0;i<=a.lenght-1;i++);
    string b=a.substring(i,1);
    if (b=="P");
    string c=a.substring(i,a.lenght-i);

    حالا c جوابی که شما می خوای هست دیگه
    دوست عزیز بازم p رو تشخیص نمیده!
    دیباگ میکنم اونجا که شرط رو چک میکنه "p"="p"
    ازش رد میشه و true نمیشه شرطم

  14. #14

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    خدمت شما :


    string RemoveText(string text)//a
    {


    for (int i = 0; i < text.Length; i++)//e
    {
    if (!char.IsDigit(text[i]))//d
    {
    text = text.Replace(text[i].ToString(), string.Empty);//c
    }
    }
    return text;//a
    }

  15. #15

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    در مورد عبارات باقاعده تحقیق کنید

    این هم جواب سوالتون
                Regex rex = new Regex(@"[a-zA-Z]{1}" , RegexOptions.IgnoreCase);
    textBox1.Text.Split('\n').ToList().ForEach(i =>
    {
    if (rex.Match(i).Success)
    listBox2.Items.Add(i.Split(Convert.ToChar(rex.Matc h(i).ToString())).Last());
    });
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 21 مرداد 1391 در 14:04 عصر

  16. #16

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    سلام
    می تونی اول رشتت رو به آرایه تبدیل کنی پیداش کنی حذف کنی و مابقی رو دوباره تبدیل کنی به رشته و استفاده کنی.

  17. #17

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    سلام.
    از اونجاییکه در پاسخ شماره 14، از Replace در یک حلقه استفاده شده و Replace باعث تغییر Instance فعلی string نمیشه (بلکه Instance جدیدی new میشه و مقدار مورد نظر در اون ریخته میشه)، بنابراین Performance بالایی نخواهد داشت (اگر قرار باشه به تعداد دفعات زیاد این کار تکرار بشه). پاسخ شماره 15، یعنی استفاده از RegEx ها هم که مشخصا Performance خوبی نداره... بنابراین هر دو پاسخ رو (با کمال احترام) رد می کنم.

    بنظرم شما در یک حلقه while براحتی می تونید به هدفتون برسید:

    private string ExtractNumber(string input)
    {
    int i = input.Length - 1;
    while (i >= 0 && char.IsDigit(input[i]))
    i--;

    return input.Substring(i + 1);
    }


    دقت کنید که در کد فوق از انتهای رشته شروع می کنم و فقط تا جایی پیش میرم که به اولین کاراکتر غیر عددی بربخورم. وقتی جای اولین کاراکتر غیر عددی از سمت راست تعیین شد، اونوقت با دستور SubString مقدار مورد نظر رو برمیگردونم.

    موفق باشید.

    پاورقی: استفاده از Parallel در LINQ میتونه تاثیر بسزایی در بالا بردن سرعت Performance الگوریتم در CPU های Multicore داشته باشه، بنابراین برای گرفتن بهترین Performance می تونید کد فوق رو در غالب دستورات LINQ و بصورت Parallel بکار بگیرید.

  18. #18

    نقل قول: جدا کردن رشته ای خاص از یک رشته

    سلام
    چون می دانیم قبل از عددی که می خواهیم برداریم حتماً یک حرف وجود دارد پس:


    Regex rex = new Regex(@"\d+$" , RegexOptions.IgnoreCase);
    rex.Match(YourString);//Contains 12 in 165p12


    $ باعث می شود تا آخرین عدد برداشته شود مثلا برای 165p12 خروجی 12 است.
    آخرین ویرایش به وسیله tooraj_azizi_1035 : پنج شنبه 19 مرداد 1391 در 18:56 عصر

تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن یک حرف از یک متغیر رشته ای و انتساب آن به یک متغیر کاراکتری
    نوشته شده توسط فرید رادفر در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 19:17 عصر
  2. جدا کردن یک قطعه کوچک از یک رشته
    نوشته شده توسط __Genius__ در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 18:33 عصر
  3. جدا کردن اعداد از یک رشته
    نوشته شده توسط kamal_habibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 14:17 عصر
  4. جدا کردن یک عکس خاص از داخل عکس دیگه
    نوشته شده توسط Mohammadi_F در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 10:04 صبح
  5. جستجو در فایل و جدا کردن چند رشته از یک خط؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 10:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •