نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو کلمه از تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    جستجو کلمه از تکست باکس

    سلام . من یک تکس باکس دارم که درون آن عبارت زیر قرار دارد :


    <div style="border:1px solid #999;margin:4px;padding:4px;"><a href="http://toptravian.TALIA.com" target=_blank><b>تراوين</b></a><br>تراوين</div>





    <div style="border:1px solid #999;margin:4px;padding:4px;"><a href="http://game-news98.TALIA.com" target=_blank><b>بازي</b></a><br></div>





    <div style="border:1px solid #999;margin:4px;padding:4px;"><a href="http://abbasgta.TALIA.com" target=_blank><b>gta sa</b></a><br></div>





    <div style="border:1px solid #999;margin:4px;padding:4px;"><a href="http://gtamod.TALIA.com" target=_blank><b>مرکزدانلود</b></a><br></div>





    حال می خواهم وقتی که روی باتن کلیک کردم ، http://XXXXXXX.TALIA.com
    درون لیست باکس قرار بگیرد .

    توجه داشته باشید که XXXXXXX متغیر می باشد و آدرس های مختلف می باشد . لطفاً راهنمایی فرمایید . با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: جستجو کلمه از تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    چرا همون تاپیک قبلیتونو ادامه ندادید؟

    اون لینکی که بهتون دادم برای عبارات باقاعده رو اگر مطالعه می کردید این الگو ها رو راحت میشه ینویسی.

    آخر همه آدرسها .com هست؟
    بله . دقیقاً همینی هست که دادم . تاپیک قبلی که داده بودم مشکلم حل شد . همون کدو حالا واسه این استفاده می کنم جواب نمی دهد .

  3. #3

    نقل قول: جستجو کلمه از تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    بله . دقیقاً همینی هست که دادم . تاپیک قبلی که داده بودم مشکلم حل شد . همون کدو حالا واسه این استفاده می کنم جواب نمی دهد .
    عزيزم منظورشون اينه كه از اونا ياد بگيري همه جا استفاده كني. اين مدت منهم هرچي تاپيك از شما ديدم از همين جور چيزاي رشته اي بوده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: جستجو کلمه از تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    عزيزم منظورشون اينه كه از اونا ياد بگيري همه جا استفاده كني. اين مدت منهم هرچي تاپيك از شما ديدم از همين جور چيزاي رشته اي بوده.
    چون دقیقاً کار من با همین چیزهای رشته ای هستش و خیلی به کار من می آید . لطفاً به سوالم پاسخ دهید و بحث را به حاشیه نکشید . با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو بر اساس تکست باکس های فعال
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1389, 14:53 عصر
  2. سوال: جستجو بر اساس تکست باکس های فعال
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 آبان 1389, 12:02 عصر
  3. جستجو در یک تکست باکس و add کردن موارد پیدا شده به یک لیست باکس
    نوشته شده توسط ali_1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 21:36 عصر
  4. سوال: جستجو در تکست باکس
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •