نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چجوری میتونم به یک کنترل هم از طریق سرور و هم کلاینت دسترسی داشته باشم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hadidan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    یکی از روستاهای گیلان
    پست
    73

    Exclamation چجوری میتونم به یک کنترل هم از طریق سرور و هم کلاینت دسترسی داشته باشم؟

    با سلام
    چجوری میتون هم از طریق کد نویسی طرف سرور و هم از طریق کدنویسی طرف کلاینت مشخصات یک شی رو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟
    مثلاً میخوام توی یک Label از زمان سرور رو قرار بدم، بعد از طریق جاوا اسکریپت زمان رو جلو ببرم به طوری که صفحه زمان سرور رو به کاربر نشون بده نه زمان کلاینت .
    میشه؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hadidan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    یکی از روستاهای گیلان
    پست
    73

    نقل قول: چجوری میتونم به یک کنترل هم از طریق سرور و هم کلاینت دسترسی داشته باشم؟

    در اینجا نوشته چجوری میشه به کنترل های کلاینت دسترسی داشت:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D9%86%D8%AA

    ولی من درست برعکس میخوام! یعنی چجوری مشه به کنترلهای طرف سرور با جاوا اسکریپت دسترسی داشته باشم؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: چجوری میتونم به یک کنترل هم از طریق سرور و هم کلاینت دسترسی داشته باشم؟

    سلام

    شما در سمت کلاینت (javascript یا jQuery) با استفاده از .ClientID به شی دسترسی پیدا کنید.
    مثلا کد زیر از طریق jQuery به مقدار یک HiddenField دسترسی پیدا می کنید.

    var Stringtest= $('#<%=hidTest.ClientID%>').val();


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hadidan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    یکی از روستاهای گیلان
    پست
    73

    نقل قول: چجوری میتونم به یک کنترل هم از طریق سرور و هم کلاینت دسترسی داشته باشم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_f_b مشاهده تاپیک
    سلام

    شما در سمت کلاینت (javascript یا jQuery) با استفاده از .ClientID به شی دسترسی پیدا کنید.
    مثلا کد زیر از طریق jQuery به مقدار یک HiddenField دسترسی پیدا می کنید.

    var Stringtest= $('#<%=hidTest.ClientID%>').val();


    موفق باشید
    نمیشه همین کار را با جاوا اسکریپت انجام بدید من jQuery بلد نیستم.
    واگه میشه یک نمونه برنامه برام آپلود کنید، خیلی خیلی ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: چجوری میتونم به یک کنترل هم از طریق سرور و هم کلاینت دسترسی داشته باشم؟

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط hadidan مشاهده تاپیک
    نمیشه همین کار را با جاوا اسکریپت انجام بدید من jQuery بلد نیستم.
    برای استفاده از JavaScript به این صورت عمل کنید.

    var Stringtest=document.getElementById('" + hidTest.ClientID + "');

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور می تونم از طریق code-behind به کنترلهای html دسترسی داشته باشم؟
    نوشته شده توسط dontspeak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 00:42 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 18:11 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 11:33 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 10:57 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 21:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •