نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشكل با ارور data.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry poin

  1. #1

    مشكل با ارور data.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry poin

    سلام به همه!
    ارور data.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point data چارش چيه !!؟؟؟؟
    پيشاپيش از وقتي كه ميگذاريد تشكر و قدرداني ميكنم.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: مشكل با ارور data.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry poin

    با سلام

    تابع main رو پاک کردید؟ ( احتمالا ) :


    static void Main(string[] args)
    {
    }


    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


تاپیک های مشابه

  1. BLL.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point BOL
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1393, 17:45 عصر
  2. سوال: ارور error CS0117: 'System.Globalization.CultureInfo' does not contain a definition for.در Codesmith
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1390, 11:39 صبح
  3. سوال: برخورد با ارور does not contain a definition!!!
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 14:07 عصر
  4. برخورد با ارور does not contain a definition!!!
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 15:22 عصر
  5. The IListSource does not contain any data sources
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •