نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با تعریف متغیر و مقدار دهی به آن در procedure

  1. #1

    مشکل با تعریف متغیر و مقدار دهی به آن در procedure

    سلام من یه پروژه ازمون مجازی دارم که وقتی میخواد یه ازمون رو به کاربر نشون بده اول بررسی میکنه که که کاربر به اون ازمون جواب نداده باشه
    میخوام یک proc بنویسم که اول بیاد تصادفی یکی از ردیفهای جدول ازمون رو انتخاب کنه و مقدار Id اون ردیف رو داخل یک متغیر بریزه و بعد تشخیص بده که ایا این کاربر به ازمون پاسخ داده یا نه
    یعنی Id تو جدول پاسخ ثبت شده یا نه
    انتخاب تصادفی ردیف رو نوشتم حالا نمیدونم باید چطوری این Id رو تو متغیر بریزم این جوری که من نوشتم خطا میده
    لطفا یکی بگه چکارکنم

    create proc [dbo].[pcPkIDRandom]
    @Ex_ID int,
    @ID int
    as

    begin
    Declare
    @PK int
    begin
    set
    @PK=selecttop 1 percent Pk_ID from dbo.tbl_package where Ex_ID=@Ex_ID orderbynewid()
    end

  2. #2

    نقل قول: مشکل با تعریف متغیر و مقدار دهی به آن در procedure

    Select جلوی مساوی رو توی پرانتز بزارید
    set @PK = (select top 1 percentPk_ID from dbo.tbl_package where Ex_ID=@Ex_ID order by newid())

    و یا بصورت زیر بنویسید
    select top 1 @PK  = percentPk_ID from dbo.tbl_package where Ex_ID=@Ex_ID order by newid()


    در ضمن تعداد begin و end با همدیگه مطابقت نداره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در تعریف متغیر و ذخیره رشته در رجیستری
    نوشته شده توسط shahabbasic در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1390, 20:42 عصر
  2. مشکل در تعریف متغیر استاتیک در دلفی 2009 ؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 09:20 صبح
  3. سوال: مشکل در تعریف متغیر
    نوشته شده توسط MBG73 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 17:31 عصر
  4. مشکل شدید ! با مقدار دهی AdoStoredProcedure‌در زمان اجرا
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 16:45 عصر
  5. مشکل با مقدار دهی input type=hidden runat=server
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1383, 16:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •