نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

  1. #1

    Question نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    برای یک تکه دیگه برنامه که کار ساخت pdf رو انجام میده.مشکلم اینه که اعدادی که با کارکترهای فارسی نوشته میشند رو برعکس چاپ میکنه
    راه حلم اینه که در سورس تمام اعداد فارسی رو گیر بیارم و reverse اشون کنم



    نیاز به فرمول رگولار اکسپرشنی دارم که تنها اعداد فارسی رو بهم برگردونه فقط اونهایی که حداقل دو رقم فارسی دارن تا با تابع زیر درستشون کنم
    برنامه برای حروف انگلیسی درست کار میکنه.
    جای 1-9 باید چی بزارم تا اعداد فارسی رو ساپورت کنه

    function revers_nums($str){
    return strrev($str[0]);
    }
    $xx13 = preg_replace_callback("/((1-9){2,10})/","revers_nums",$xx13);


  2. #2

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    function farsi_number($m)
    {
    $m=str_replace("1","۱",$m);
    $m=str_replace("2","۲",$m);
    $m=str_replace("3","۳",$m);
    $m=str_replace("4","۴",$m);
    $m=str_replace("5","۵",$m);
    $m=str_replace("6","۶",$m);
    $m=str_replace("7","۷",$m);
    $m=str_replace("8","۸",$m);
    $m=str_replace("9","۹",$m);
    $m=str_replace("0","۰",$m);
    return $m;
    }//farsi_number

  3. #3

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    متشکر
    ولی نمیخوام اعداد رو جایگزین کنم
    میخوام اعداد فارسی رو با رگولاراکسپرشن به تابعی که نوشتم برای reverse کردن ارسال کنم.
    یعنی بازه اعداد فارسی با رگولار اکسپرشن رو میخوام

  4. #4

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    <?php

    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');

    $re='/[\x{06F0}-\x{06F9}]{2,}/u';

    $str='xx۳۳rrf 456 ۷۹۱';

    preg_match_all($re, $str, $out);

    var_dump($out);

    ?>

  5. #5

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    کارکترها بصورت بهم ریخته نشون داده میشن
    خروجی:
    xx�۳�rrf 456 �۹۷�ksjdcjh�۹۱۹

    کدم:

    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
    $re='/[\x{06F0}-\x{06F9}]{2,}/u';
    $str='xx۳۳rrf 456 ۷۹۱ksjdcjh۹۱۹۱';
    function func($string){
    return strrev($string[0]);
    }
    echo preg_replace_callback($re, 'func' , $str);


  6. #6

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    مشکل از تابع strrev هستش ظاهرا
    برای برعکس کردن حروف فارسی چطور باید عمل کرد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن


  8. #8

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    متشکر
    اعداد فارسی در دو رنج متفاوت هستند
    0660 تا 0669
    06f0 تا 06f9
    چطور میشه در فرمول رگولار اکسپرشن دو رنج متفاوت از کارکترها رو به preg_match داد؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    یه رنج مربوط به اعداد عربی هست و رنج دیگری برای اعداد فارسی که در پست eshpilen هم مشاهده کردید. اگر بخواید هر دو رنج رو همزمان استفاده کنید میتونید این دو رو کنار هم قرار بدید.

    $re = '/[\x{06F0}-\x{06F9}\x{0660}-\x{0669}]{2,}/u';

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: نیاز به فرمول رگولار اکسپرشن

    البته از توابع جلالی هم می تونید استفاده کنید. jdf

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 30
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 12:22 عصر
  2. نیاز به برنامه مبدل کدهای VB به Delphi
    نوشته شده توسط Harry در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1382, 14:17 عصر
  3. نیاز به راهنمایی
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 23:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •