نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: بودن یا نبود

  1. #1

    بودن یا نبود

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله back door : شنبه 24 مرداد 1394 در 13:14 عصر

  2. #2

    نقل قول: بودن یا نبود

    سلام

    بفرما:
     <?php
    $file = file_get_contents("file.htm");
    if(strpos($file, "REZA")) {
    echo "OK";
    }else{
    echo "NO";
    }
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بودن یا نبود

    این کد در عین سادگی کار جالبی رو انجام داد آیا میشه با یه روشی مثل این روش ، سورس یه سایت رو بدست آورد؟
    چون من کد بالا رو روی فایل php هم تست کردم جواب داد.
    متشکرم.

  4. #4

    نقل قول: بودن یا نبود

    عزیزم با این دستور میتونی پیج سورس هر سایتی رو بگیری
    ولی این کد من نیست این یک کد دیگه است که در دیتابیس ذخیره میکنه


    $crl = curl_init();

    curl_setopt($crl, CURLOPT_TIMEOUT, "30");
    curl_setopt($crl, CURLOPT_URL, "$site");
    curl_setopt($crl, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($crl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

    $html = addslashes(curl_exec($crl));

    curl_close($crl);


  5. #5

    نقل قول: بودن یا نبود

    چی جوری کاری کنم که مثلا بره فایل رو این جوری بخونه
    یک پوشه برگرده عقب که یعنی این /.. بعد از توی پوشه ی x بخونه و بعد اون جا نام فایل در دیتابیس ذخیره شده از دیتابیس هم بخونه مثل این


    ../x/$filename

  6. #6

    نقل قول: بودن یا نبود

    درست شد!!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بودن یا نبود

    نقل قول نوشته شده توسط back door مشاهده تاپیک
    عزیزم با این دستور میتونی پیج سورس هر سایتی رو بگیری
    ولی این کد من نیست این یک کد دیگه است که در دیتابیس ذخیره میکنه


    $crl = curl_init();

    curl_setopt($crl, CURLOPT_TIMEOUT, "30");
    curl_setopt($crl, CURLOPT_URL, "$site");
    curl_setopt($crl, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($crl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

    $html = addslashes(curl_exec($crl));

    curl_close($crl);

    این کد شما به این خط گیر میده:
    $crl = curl_init();

    این اخطار رو میده:
    کد HTML:
    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in F:\wamp\www\test.php on line 3

  8. #8

    نقل قول: بودن یا نبود

    عزیزم روی wamp و زمپ کار نمیکنه فقط روی هاست

    wamp که اصلا ولی زمپ باز یک چیزی

  9. #9

    نقل قول: بودن یا نبود

    !!!!!!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله back door : شنبه 24 مرداد 1394 در 14:12 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بودن یا نبود

    الان این کد شما میشه که آدرسی که میخوام سورسش ذخیره بشه مشخص میکنم:
    <?php
    $site="http://test.ir/test.php";
    $crl = curl_init();

    curl_setopt($crl, CURLOPT_TIMEOUT, "30");
    curl_setopt($crl, CURLOPT_URL, "$site");
    curl_setopt($crl, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($crl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

    $html = addslashes(curl_exec($crl));

    curl_close($crl);
    ?>

    حالا کجا این فایل که در ادرس مشخص شده ذخیره میشه؟
    محل ذخیره شدن فایل مشخص نشده.

  11. #11

    نقل قول: بودن یا نبود

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله back door : شنبه 24 مرداد 1394 در 14:13 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بودن یا نبود

    الان من چه مقداری رو باید وارد دیتابیس کنم؟
    مقداری که به متغییر $html داده میشه رو باید به دیتابیس وارد کنم؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: بودن یا نبود

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    این کد شما به این خط گیر میده:
    $crl = curl_init();

    این اخطار رو میده:
    کد HTML:
    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in F:\wamp\www\test.php on line 3
    اگه با لوکال داری کار می کنی باید تو فایل php.ini همچین متنی رو پیدا کن و فعالش کن
    extension=php_curl.dll

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: بودن یا نبود

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    الان من چه مقداری رو باید وارد دیتابیس کنم؟
    مقداری که به متغییر $html داده میشه رو باید به دیتابیس وارد کنم؟
    بله این $html سورس صفحه مورد نظر رو تو خودش داره
    شما می تونه با تابع های مختلف رو این سورس کارهایی مثل تغییر یک کلمه به کلمه دیگه یا حذف برخی از متن ها و .. انجام بدید و در نهایت با تابع های اینجکشن و انکد و .. آن را ذخیره کنی

  15. #15

    نقل قول: بودن یا نبود

    برای ذخیره بصورت فایل با این کد میتونی


    $url = 'http://example.com/image.php';
    $img = 'image.php';
    file_put_contents($img, file_get_contents($url));


  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بودن یا نبود

    متشکرم.
    ولی من فکر میکردم میشه سورس php رو هم با روش شما گرفتن. ولی این کد شما فقط میتونه سورس html سایت رو بگیره.در صورتی که میشه روی صفحه راست کلیک کرد و open sorce رو هم زد و دیگه نیازی به این کد نیست.

  17. #17

    نقل قول: بودن یا نبود

    دوست گرامی، سورس PHP رو نمیشه به این راحتیها در آورد وگرنه امنیت که دیگه معنی نداشت! PHP سمت سرور اجرا میشه و شما خروجی اون رو میبینید. حالا چه با cURL کار کنید، چه با file_get_contents و... فرقی نمیکنه. نتیجه اجرای PHP رو میبینید یعنی هرچی echo شده باشه نه خود کدهای PHP رو.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 19 مرداد 1391 در 17:33 عصر دلیل: اشتباه تایپی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: بودن یا نبود

    این موضوع رو میدونستم مهندس فقط شک کردم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی چک کردن موجود بودن یک نرم افزار روی سیستم عامل و در صورت نبود آن اجرای خودکار نصب
    نوشته شده توسط hamed-php در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 23:08 عصر
  2. ثابت بودن عکس در TreeNode در Vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 16:32 عصر
  3. تعیین اعتبار در صورت روشن بودن کپس لاک
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1382, 18:07 عصر
  4. فارسی بودن نام ستون جدول
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1382, 00:26 صبح
  5. اشکال فارسی بودن نام جدول
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1382, 21:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •