نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نشان دادن علامت دقیقه رو label

  1. #1

    Cool نشان دادن علامت دقیقه رو label

    سلام
    می خوام یه lable ای بذارم رو فرم که توسط caption اون مدت زمان ورود شخص رو با این فرمت نشون بدم .

    "22:'11: 01

    ولی نمی تونم علامت دقیقه یعنی ( ' ) رو نشون بدم . چون علامت رشته هست . راه حل چیه ؟

  2. #2
    هر جا می خوای ' بذاری دوتا بذار

    Label1.Caption:='1:11'':26'
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shayan_delphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    274

    Lightbulb

    Self.Label1.Caption := '12:25 ' + Chr(39);

  4. #4

    Red face

    ضمن تشکر از هر دوی دوستان
    اقای ذوالقدر
    جواب نداد . با فاصله یا بی فاصله باید بذارم ؟ البته من هر دو حالت رو امتحان کردما

  5. #5
    دوست عزیز چه خطائی میده؟
    من کد زیر رو عینا از تو دلفی کپی کردم هیچ مشکلی هم نداره . فاصله هم نمیخواد دوتا ' پشت سرهم

    Label1.Caption:='12:22'':30';
    You never know what you can do until you try

  6. #6
    البته راهی که دوستمون گفتن هم جواب میده ها

    Label1.Caption:='12:22'+Char(39)+':50';
    You never know what you can do until you try

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش محتوای فیلد در یک label
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 13:46 عصر
  2. جداکردن سه رقم سه رقم عدد موجود در label
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 05:34 صبح
  3. رنگی کردن قسمتی از Label
    نوشته شده توسط sokote_bi_payan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 11:23 صبح
  4. فوری:نمایش یک Label از DataGrid در یک Label خارج آن
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 13:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •