نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

  1. #1

    مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    سلام.من رو کامپیوترم اسکیوال 2008 و ویژوال استدیو 2008 نصب کردم. حالا که میخوام پروزه رو به استادم نشون بدم و ریختم تو لب تاب پروزه اجرا نمیشه و ارور میده.من دقیقا تو لب تاب همین نرمافزارها رو با همون سیدی هایی که رو کامپیوتر نصب کردم اینجا نصب کردم ولی نمیدونم چرا ارور میده خواهش میکنم کمک کنید
     Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance. The connection will be closed.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance. The connection will be closed.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    سلام دوست عزیز

    شما تو لب تاب دیتابیس خودتون رو در attach ، sql کردین ؟

    یا اینکه connectionstring رو چجوری دادین تو asp ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    سلام نه اتچ نکردم یعنی چون اکسپرسه خودش میاد تو این سیستمی هم که درسته همینجور بدون اتچ کار میکنه
    Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="C:\Test\App_  Data\TestDB.mdf";Integrated Security=True;User Instance=True

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    در کل به دیتابیس وصل نمی شه آدرس دیتایبیس روی لب تاب درسته : c:/test

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    برکپوینت بزارید ببینید روی کدام متد گیر میده.
    باید از باز و بسته کردن کانکشن ها باشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    سلام.من فکر کردم اشتباه نصب کردم پاک کردم دوباره نصب کنم تو حین نصب فهمیدم مشکل از چیه. موضوع ازین قراره که من لب تاپم ویندوز ایکس پیه قبلا روش یه نسخه اسکیوال اینترپرایز نصب کردم بعد که فهمیدم اینتپرایز مال ویندوز سروره پاکش کردم ولی انگار کامل پاک نشده چون وقتی خواستم اسکیوال 2008 اکسپرس وید ادونسد سرویس نصب کنم دیدم پایین مینویسه اینستنس MSSQLSERVER (به عنوان ورزن اینترپرایز )در حال استفاده است و اینستنس SQLEXPREES را در حالت دیفالت در نظر میگیره و چون رو کامپیوتر خودم اینستنس MSSQLSERVER هست و رو لب تاب اینستنس SQLEXPREES واسه همین ارور میگیره.می خواستم بدونم چجوری اون نسخه اکسپرایز رو کامل پاک کنم که اینستنس MSSQLSERVER ازاد بشه و در نصب مجدد همین اینستنس رو در حالت دیفالت قبول کنه.چون تو کنترل پنل تو قسمت اد اور ریمو پروگرام یه عالمه چیز مال مایکروسافت اسکیواله نمیدونم کدومو حذف کنم خواهش میکنم کمک کنید عکسا رو اتچ کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    به هر حال نام سرور عوض شده.
    با تغیر نام مشکل حل میشود.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اجرا نشدن پروزه روی سیستم دیگر

    خب من برم همون نامو بزارم ارور میده میگه این اینستنس در حال استفاده است خوبه عکسو براتون گذاشتم.بعدشم اگه اون سرورو انتخاب کنم با هم نمیخونن چون یکی اینترپرایزه یکی اکسپرس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای پروژه بر روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:10 عصر
  2. مشکل در Load شدن کامپوننت روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط kasmaii61 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:57 صبح
  3. خطای logon fail هنگام اجرا روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1387, 20:16 عصر
  4. مشکل در اتصال به Sql روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط iekrang در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 13:48 عصر
  5. اجرا نشدن برنامه روی کامپیوتر های دیگر
    نوشته شده توسط mamali_programer در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •