نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نصب خودکار Framework با برنامه ی من ...؟

  1. #1

    Question نصب خودکار Framework با برنامه ی من ...؟

    سلام بچه ها من یه سوال دارم که امید وارم کسی بتونه کمکم کنه ...
    بچه ها چطوری میتونم کاری بکنم که وقتی نرم افزارمو نصب میکنم فرامورک رو هم با خودش نصب کنه ...؟
    یعنی دیگه لازم نباشه فرامورک رو نصب کنم ...
    و چطور کاری کنم که اگه فرامورک نصب بود دیگه نصب نکنه ...
    مثلا اگه فرامورک 4 نصب بود فقط برنامه ی منو نصب کنه نه اینکه دوباره فرامورک 4 رو نصب کنه ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: نصب خودکار Framework با برنامه ی من ...؟

    اگه setup برنامتون رو خودتون بنویسین می تونین این کارو بکنین:
    شما با این کد می تونین ورژن net framework. نصب شده روی سیستم رو پیدا کنین:
    Version Vs = System.Environment.Version;
    MessageBox.Show(Vs.ToString());

    بعدش می تونین یه فایل ستاپ net framework. کنار فایل برنامتون بزارین بعد اگه لازم شد قبل از نصب برنامه setup رو اجرا کنین و بعد برنامه رو نصب کنید

  3. #3

    نقل قول: نصب خودکار Framework با برنامه ی من ...؟

    سلام ،ماه رمضان مبارک، برای این کار باید یک setup برای نرم افزارت بسازی ، مثلا با خود setup ساز ویژوال استدیو می تونی این کارو انجام بدی
    برای این کار ابتدا یک پروژه جدید "Setup Project" به برنامه ات اضافه کن ، بعد از انجام تنظیمات برروی پروژه setup راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن
    , و از پنجره باز شده دکمه "Prerequsesties" رو بزن و اینجا می تونی تعیین کنی موقع نصب ابتدا از نصب بودن این برنامه ها مطمئن بشه و اون پائین گزینه
    "Download prerequestie from the same location as my application "
    رو انتخاب کن تا فایل های مورد نیاز برای نصب این نرمافزارها کتار فایل setup قرار بگیره

  4. #4

    نقل قول: نصب خودکار Framework با برنامه ی من ...؟

    مرسی از جواب هاتون ..
    یعنی برنامه ای برای این کار نیست ...
    شنیدم install shild این کارو میکنه ... درسته ...
    راستی میتونم کاری بکنم که فقط کلاس هایی که داخل برنامه ی خودم ازشون استفاده شده داخل کامپیوترم نصب بشه مثلا کلاس های (System.dll)

  5. #5

    نقل قول: نصب خودکار Framework با برنامه ی من ...؟

    نقل قول نوشته شده توسط ModernEX مشاهده تاپیک
    مرسی از جواب هاتون ..
    یعنی برنامه ای برای این کار نیست ...
    شنیدم install shild این کارو میکنه ... درسته ...
    بخاطر شهرت Net Framework. تقریبا همه نرم افزار های Setup ساز مدرن نصب شدن Net Framework. رو جزو قابلیت های اصلی شون دارند،
    شخصا در درجه اول Advanced Installer محصول Caphyon و اگه می خواهید خیلی Setup ساز ساده ای باشه Setup Factory محصول Indigo
    رو توصیه می کنم.
    نقل قول نوشته شده توسط ModernEX مشاهده تاپیک
    راستی میتونم کاری بکنم که فقط کلاس هایی که داخل برنامه ی خودم ازشون استفاده شده داخل کامپیوترم نصب بشه مثلا کلاس های (System.dll)
    داخل نرم افزار شما استفاده نشده، توسط اجزاء خود Framework که استفاده شده.
    دیگه Framework رو که نمیشه تیکه تیکه کرد، روال نصب اش اونقدر ابتدایی نیست که بخواهید صرفا با کپی کردن چند تا فایل dll انجامش بدید.
    شما باید Framework رو بصورت کامل نصب کنید، دقیقا با همون روالی که مایکروسافت طراحی کرده. ناقص نصب بشه نه تنها نرم افزار شما
    بلکه بقیه نرم افزار های وابسته به Net. دچار مشکل می شوند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: نصب خودکار Framework با برنامه ی من ...؟

    من یک فیلم آموزشی یادمه دیده بودم که با خود VisualStudio ستاپ طراحی میشد و قابلیت هایی که NetFrameWork باهاش نصب بشه
    یا نه و ... رو توش انتخاب میکردی . اون رو یادم نیست الان . کسی یادش نیست ؟ کارم گـــیــــــــــــــــــره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجراي برنامه بدون نصب NET. Framework
    نوشته شده توسط ghasemi414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 15:16 عصر
  2. نصب خودکار برنامه دیگه
    نوشته شده توسط saeed-kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 22:54 عصر
  3. راهنمایی : نصب خودکار جداول Sql در زمان نصب برنامه
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 اسفند 1386, 11:55 صبح
  4. نصب خودکار برنامه
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 02:17 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 07:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •