نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

  1. #1

    Question مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    سلام دوستان مشگلی که دارنم اینه
    من یه کلاس تعریف کردم با database ام که sql server هست ارتباط داره یه تابع جستجو داره و نتیجه که یه dataView هست return میکنه

    داخل کلاس یه تابع جستجو هست و مشگلم اینه که حروف انگلیسی که وارد میکنم به درستی کار میکنه و جواب میده ولی قارسی که تایپ میکنم برا جستجو خطا میده هنگام obj_Adaptre.fill(DS,"Tabel")
    لطفا کمکم کنین

  2. #2

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    کدی رو که برای جستجو نوشتید بذارید

  3. #3

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    public DataView Return_View(String Find_Query) {


    Obj_Adapter = new SqlDataAdapter(Find_Query , Con_Address);
    Obj_DataSet.Clear();//clear kardan mohtaviate data set baraye inke agr dobar yek esm ra serch kardam dobar neshan nadahad
    Obj_Adapter.Fill(Obj_DataSet, "Tabel");
    Obj_DataView.Table = Obj_DataSet.Tables["Tabel"];

    return Obj_DataView;

    }






    --------------------------------------------------------
    String Query = "Select * From Tbl_EmployeSalary Where Jobe_ID='" + textBox1.Text + "' OR Jobe_Name='"+textBox1 .Text +"' OR Salary='" + textBox1.Text + "'";
    D_View = Cls_ser.Return_View(Query);
    dataGridView1.DataSource = D_View;


    البته تو سازنده کلاس خورده کاریا مثل connection و غیره انجام شده اسم کلاسم ClS_serch هست که از Cls_ser رو ساختم

  4. #4

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae


    String Query = "Select * From Tbl_EmployeSalary Where Jobe_ID=N'" + textBox1.Text + "' OR Jobe_Name=N'"+textBox1 .Text +"' OR Salary=N'" + textBox1.Text + "'";


    N رو باید قبل از 'مقدار مورد نظر ' اضافه کنی ، مثل کد بالا ( البته من همینجوری N رو اضافه کردم ! فیلد هایی رو که مقادیر فارسی دارن براشون N بذار
    مشکل حل نشد اطلاع بده

  5. #5

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    نشد این error رو میده
    Conversion failed when converting the nvarchar value 'مهندس' to data type int

  6. #6

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    بلا پست رو ویرایش کردم ، جاهایی رو N بذار که فیلدش مقدار فارسی رو میگیره مثلا برای ID که از نوع int باید باشه نباید بذاری
    فیلدهایی رو که توی دیتابیس معرفی کردید برای این سه از چه نوعی در نظر گرفتید ؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    String Query = "Select * From Tbl_EmployeSalary Where Jobe_ID='" + textBox1.Text + "' OR Jobe_Name=N'" + textBox1.Text.Trim () + "' OR Salary='" + textBox1.Text + "'";
    بازهمون پیغام رو میده
    Conversion failed when converting the nvarchar value 'مهندس' to data type int

  8. #8

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    برای ID , Salary از تک کوتیشن استفاده نکن ( البته اگز از نوع int هستن ) و اگه مشکل حل نشد نوع فیلدهاتون رو ذکز کنین

  9. #9

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    ID int,
    salary va name nvarchar(10)

    الان یه وقتی فقط این دستور رو وارد کردم برای فارسیم کار کرد

    String Query = "Select * From Tbl_EmployeSalary Where Jobe_Name=N'" + textBox1.Text.Trim () + "'";

    ولی هنوز کاری که میخوام یعنی کد زیر انجام نشد
    String Query = "Select * From Tbl_EmployeSalary Where Jobe_ID=" + textBox1.Text + " OR Jobe_Name=N'" + textBox1.Text.Trim () + "'  OR  Salary=" + textBox1.Text + "";

  10. #10

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    برای salary هم از تک کوتیشن و N استفاده کن چون از نوع nvarchar هست

  11. #11

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    String Query = "Select * From Tbl_EmployeSalary Where Jobe_ID=" + textBox1.Text + " OR Jobe_Name=N'" + textBox1.Text.Trim () + "'  OR  Salary=N'" + textBox1.Text + "'";


    نشد با این error
    Invalid column name 'مهندس'.

  12. #12

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    اگه براتون ممکنه اپش کنین پروژه رو چک کنم اگه نه صبر کنین دوستان بیان کمک کنن
    بمونم یا نه ؟ ( ینی اپش میکنین یا نه ؟ )

  13. #13

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    نشد دوباره کار نکرد با این کدم
      String Query = "Select * From Tbl_EmployeSalary Where Jobe_ID=" + textBox1.Text + " OR Jobe_Name=N'" + textBox1.Text.Trim () + "'  OR  Salary=N'" + textBox1.Text + "'";

  14. #14

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    کلش خیلی زیاده وسر در نمیارین چون روابط فرما رو انجام ندادم ولی اگه کلاس و فرم مورد جواب میده رو میخواین up کنم؟

  15. #15

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    میخواستم پروژه ی خودتون رو چک کنم
    ولی اگه کلاس و فرم مورد جواب میده رو میخواین up کنم
    اینجوری مجبورم دیتابیسو بسازم و چک کنم و شاید مشکلی رو حل نکنه
    دوستان با تجربه فردا مشکلتونو حل میکنن
    ببخشید

  16. #16

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    ممنون از کمکتون

  17. #17

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    کسی نمیتونه کمکم کنه؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    سلام، مشکل اینجاست که شما با یک textbox میخوای همزمان هم فیلد از نوع int و هم فیلدهای از نوع رشته رو فیلتر کنی. معمولا این کاری که شما انجام دادی رو کسی انجام نمیده ( یعنی استاندارد نیست). حداقل یه چک باکسی بذار که مثلا متغیر عددی رو از متغیر رشته ای تفکیک کنه و بعد با توجه به اون چک باکس بیا یک کوئری واسه نوع عددی و یک کوئری واسه نوع رشته ای بنویس.

  19. #19

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    ممنون درسته مشکلم حل شد وقتی جدا کردم
    ولی من میخوام یه textbox باشه و به کاربر اجازه بدم با هر فیلدی که یادشه جستجو کنه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    اینی که شما میخوای رو من نمیدونم ولی اصولیش همونی بود که خدمتتون گفتم.(کاربر که میدونه میخواد id وارد کنه یا فامیلی یا هر چیز دیگه ای. به نظر من اگر میخوای از یک تکست باکس همزمان استفاده کنی یا چک باکس استفاده کن یا یک کمبوباکس بذار و از کمبو انتخاب کنه.)
    موفق باشی دوست من.

  21. #21

    نقل قول: مشکل استفاده از حروف فارسی هنگام جستجو در data bae

    سلام من هم از این کد برای جستجو استفاده کردم
    ولی موقع نمایش نتیجه جستجو بجای فیلد Ex_Roll علامت سوال نمایش میده

    ALTER
    procedure [dbo].[pcExSearchnoDate]
    @Ex_Name nvarchar(50)=null,
    @Ex_Reason nvarchar(50)=null,
    @Knd_ID nvarchar(50)=null,
    @Ex_Executer nvarchar(50)=null
    as
    begin

    Declare @where nvarchar(max)=''
    Declare @select nvarchar(max)=''
    declare @true nvarchar
    set
    @select='select Ex_ID,Ex_Name,Ex_Reason,dbo.PersianDate( Ex_StartDate) as Ex_StartDate,dbo.PersianDate( Ex_EndDate) as Ex_EndDate
    ,dbo.PersianDate( Ex_RecordDate) as Ex_RecordDate,Knd_ID,Knd_Title,Ex_Executer,
    Ex_Rol=case Ex_Rol
    when(''1'')then N''فعال''
    when(''0'')then N''غیرفعال ''
    end
    ,Ex_Number,IsActive
    from dbo.view_Exam'
    set @true='1'
    set @where='IsActive='+@true+' And'
    ifnot @Ex_Name isnull
    set @where+=' Ex_Name like N''%'+@Ex_Name+'%'' And'
    ifnot @Ex_Reason isnull
    set @where+=' Ex_Reason like N''%'+@Ex_Reason+'%'' And'
    ifnot @Knd_ID isnull
    set @where+=' Knd_ID like N''%'+@Knd_ID+'%'' And'
    ifnot @Ex_Executer isnull
    set @where+=' Ex_Executer like N''%'+@Ex_Executer+'%'' And'
    if @where <>''
    begin
    SET @where=SUBSTRING(@where,0,LEN(@where)- 3)
    set @select+=' where '+@where
    execsp_executesql@select
    end
    else
    execsp_executesql@select
    end
    آخرین ویرایش به وسیله sabzehbzsa : چهارشنبه 15 شهریور 1391 در 08:41 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به هم ریختن حروف فارسی هنگام چاپ
    نوشته شده توسط sa_ghaznavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1390, 17:40 عصر
  2. سوال: مشکل در نمایش حروف فارسی
    نوشته شده توسط sm4899 در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1388, 22:06 عصر
  3. سوال: مشکل در import حروف فارسی از یک فایل txt
    نوشته شده توسط Ziyaei_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 12:27 عصر
  4. مشکل استفاده از دستور like برای جستجو
    نوشته شده توسط ehsan2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 02:25 صبح
  5. مشکل استفاده از فونت فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 13:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •