نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: كمك در مورد فيلد تكراري در linq

  1. #1

    Exclamation كمك در مورد فيلد تكراري در linq

    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت مديران و كاربران عزيز
    من يك نرم افزار ميخوام درست كنم كه يك فيلد رو به عنوان كليد اصلي انتخاب كرده ام و وقتي كه يك اسم تكراري وارد مي كنم هنگ مي كنه و خارج ميشه و وقتي كليد اصلي رو برمي دارم به درستي كار ميكنه و مي خواستم چگونه به جاي هنگ كردن و خارج شدن از برنامه يك پيغام ظاهر بشه كه بگه همچنين نامي در قبل به ثبت رسيده است.
    و از LINQ استفاده كرده ام
    در ضمن نام بانك اطلاعاتي من web هست و نام جدول gh است و فيلد مورد نظر gaddress است لطفا كمكم كنيد
    با تشكر
    موفق باشيد.

  2. #2

    نقل قول: كمك در مورد فيلد تكراري در linq

    شما می تونید از try catch استفاده کنید یا اینکه قبل از اینکه متد SaveChanges رو صدا بزنید یه سرچ توی دیتابیس بزنید ببنید همچین فیلدی ثبت شده یا نه؟

  3. #3

    نقل قول: كمك در مورد فيلد تكراري در linq

    try
    }
    .................
    db.submitchangs)(;
    {
    catch(expection ex(
    }
    messgebox("ex.messge"(;

  4. #4

    نقل قول: كمك در مورد فيلد تكراري در linq

    ميشه يه توضيحي در مورد اين كد بالا بدين

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: كمك در مورد فيلد تكراري در linq

    شما بعد از اجرای دستور قبلی و بدست آوردن مقدار IsInDB از کد زیر استفاده کن:
                if (!IsInDB)
    {
    //ثبت رکورد جدید
    }
    else
    MessageBox.Show("این آدرس قبلا ثبت شده");

  6. #6
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: كمك در مورد فيلد تكراري در linq

    اینکه تازه کار هستین منطقی هست که سوالتون رو درست مطرح نکنید. امیدوارم با این توضیحات از این به بعد بهتر بتونید صورت سوال رو در یک پست طوری مطرح کنید که قابل فهم باشه و زود به جواب برسید.
    کمی بیشتر وقت بذارید و سوال رو بصورت کامل مطرح کنید بگید که از چه تکنولوِژی استفاده می کنید اینجا شما از LINQ استفاده کردید در صورتیکه باید دقیقا بگید LINQ TO SQL‌ یا Entity Framework.‌اگه کدتون ایراد داره حتما اون قطعه کد رو بذارید و بگید چه خطایی می ده و دقیقا متن خطا رو هم بذارید.

    در مورد خطا احتمالا خطای Duplicate‌ داده می شه دلیلشم اینکه شاید کلید اصلی رو مقدار دهی نمی کنید و هر دفه با مقدار پیش فرض ذخیره می شه در نتیجه این مقدار تکراری هست. در این حالت دو کار می تونید انجام بدید یا بطور دستی مقدار دهی کنید (که باید دقت کنید تکراری نباشه مثلا از Guid استفاده کنید) یا اینکه این کار رو بر عهده دیتابیس قرار بدین یعنی identity یا ... تعریف کنید

    در ضمن سوالتون رو در تالار دسترسی به داده ها مطرح کنید.

تاپیک های مشابه

  1. نياز به كمك در مورد گرافيك دلفي
    نوشته شده توسط majid2004 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 11:14 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1387, 11:47 صبح
  3. سوال: كمك در مورد ارتباط با پايگاه داده
    نوشته شده توسط javamo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1387, 05:55 صبح
  4. سوال: كمك در مورد ايمپورت كردن يك فايل تكست
    نوشته شده توسط ali682344 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 15:38 عصر
  5. كمك در مورد خواندن و نوشتن در mmc
    نوشته شده توسط bg_asa2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •