نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: آموزش اسکنر با Wia

  1. #1

    آموزش اسکنر با Wia

    سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    هدفم از این تاپیک این بود چون خودم خیلی دنبال سورس اسکنر می گشتم و مجبور شدم خودم با بدبختی بنویسمش و انشاا.. بتونه به سایر دوستان که براشون سواله کمک کنه.

    من زیاد وارد جزییات نمیشم فقط این نکته رو میگم که برای اضافه کردن کامپوننت اسکنر روی refrences راست کلیک کنید سپس add refrences رو بزنید سپس در تب COM ، کامپوننت Microsoft Windows Image Acquisition Library رو به برنامه اضافه کنید.
    من خودم سورس کامل برنامه رو براتون میذارم. نرم افزار اسکنر مجازی هم براتون میذارم تا اونایی که دسترسی به اسکنر ندارن از این برنامه استفاده کنن.
    این سورس هیچ محدودیتی نداره و در همه ویندوزها قابل پشتیبانی هستش. تشکر یادتون نره

    نرم افزار :

    http://www.mediafire.com/download/1a...nTWAIN_SDK.rar

    سورس :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله homayon_azizi : دوشنبه 28 بهمن 1392 در 20:37 عصر

  2. #2

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    آقا دستت درد نکنه من امروز بیچاره شدم ، اما همه من می خوام بعد از اسکن عکس رو در جایی که قبلا تو برنامه گفتم ذخیره کنه ، ولی این این کار رو نمی کنه :(

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    با تشکر از دوستمون بخاطر مطلب مفیدشون.

    دوستانی که رابطه خوبی با Wia ندارن بنده بهشون کامپوننت Vintasoft.Twain رو پیشنهاد میکنم، یه dll حدود 350 کیلو بایت
    سمپلهای فراوان ، هلپ کامل ، قابل استفاده در XP و Seven

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام دوست عزيز جناب اسماعيل عزيز
    اگر امكانش هست مثال و نمونه و اموزشي از اين كامپوننت برايم ما بذار

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام دوست عزيز جناب اسماعيل عزيز
    اگر امكانش هست مثال و نمونه و اموزشي از اين كامپوننت برايم ما بذار
    سلام دوست عزیز

    فایل dll مربوطه رو به تولباکس اد کنید،در یک فرم ساده کنترل VSTwain1 رو به فرم درگ کنید.

    کپچر در ایونت ImageAcquired انجام میشه

    متد GetCurrentImage() رو در این ایونت فراخوانی کنید تا یه آبجکت Image بگیرید.

    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام دوست عزیز
    مثل اینکه این کامپوننت با دات نت 4 درست کار نمیکنه نه؟

  7. #7

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    نقل قول نوشته شده توسط ramin_rp مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    مثل اینکه این کامپوننت با دات نت 4 درست کار نمیکنه نه؟
    سلام
    چرا کار میکنه چون خودم با 4 پیاده سازیش کردم

  8. #8

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    فایل dll مربوطه رو به تولباکس اد کنید،در یک فرم ساده کنترل VSTwain1 رو به فرم درگ کنید.

    کپچر در ایونت ImageAcquired انجام میشه

    متد GetCurrentImage() رو در این ایونت فراخوانی کنید تا یه آبجکت Image بگیرید.

    موفق باشید.

    عالی بود دستت درد نکنه

  9. #9

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام
    شما از جه ورژنی استفاده کردین؟
    اگه براتون مقدور لینک دانلودش رو برام پیغام خصوصی کنید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    نقل قول نوشته شده توسط homayon_azizi مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    هدفم از این تاپیک این بود چون خودم خیلی دنبال سورس اسکنر می گشتم و مجبور شدم خودم با بدبختی بنویسمش و انشاا.. بتونه به سایر دوستان که براشون سواله کمک کنه.

    من زیاد وارد جزییات نمیشم فقط این نکته رو میگم که برای اضافه کردن کامپوننت اسکنر روی refrences راست کلیک کنید سپس add refrences رو بزنید سپس در تب COM ، کامپوننت Microsoft Windows Image Acquisition Library رو به برنامه اضافه کنید.
    من خودم سورس کامل برنامه رو براتون میذارم. نرم افزار اسکنر مجازی هم براتون میذارم تا اونایی که دسترسی به اسکنر ندارن از این برنامه استفاده کنن.
    این سورس هیچ محدودیتی نداره و در همه ویندوزها قابل پشتیبانی هستش. تشکر یادتون نره

    نرم افزار :

    http://www.uploadbaz.com/yzgime96kly2

    سورس :
    باسلام و عرض "دمت گرم"
    لینکی حاوی اسکنر مجازی گذاشتید که متاسفانه خرابه لطف کن اگه فایل را داری بذار تا ما فقیر فقرا هم فیض ببریم . خیلی نیازش دارم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام
    لینک اسکنر مجازی خرابه, لطفا خودتان روی سایت آپلود کنید
    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    پست 5# مگه کارتون رو راه نمیندازه؟
    سلام
    برای تست برنامه بر روی سیستمی که اسکنر ندارد, راهی به جز نصب اسکنر مجازی هست یا نه؟

  13. #13

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام دوستان عزیز. من عذر خواهی میکنم. متاسفانه آپلود باز هرچی دستش بیاد حذف میکنه. لینک دوباره اصلاح شد. ببخشید اگه دیر جواب دادم. چون مشغول خدمتم زیاد نمیتونم جواب سوالارو بدم. سپاس دوستان

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    نقل قول نوشته شده توسط homayon_azizi مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    هدفم از این تاپیک این بود چون خودم خیلی دنبال سورس اسکنر می گشتم و مجبور شدم خودم با بدبختی بنویسمش و انشاا.. بتونه به سایر دوستان که براشون سواله کمک کنه.

    من زیاد وارد جزییات نمیشم فقط این نکته رو میگم که برای اضافه کردن کامپوننت اسکنر روی refrences راست کلیک کنید سپس add refrences رو بزنید سپس در تب COM ، کامپوننت Microsoft Windows Image Acquisition Library رو به برنامه اضافه کنید.
    من خودم سورس کامل برنامه رو براتون میذارم. نرم افزار اسکنر مجازی هم براتون میذارم تا اونایی که دسترسی به اسکنر ندارن از این برنامه استفاده کنن.
    این سورس هیچ محدودیتی نداره و در همه ویندوزها قابل پشتیبانی هستش. تشکر یادتون نره

    نرم افزار :

    http://www.mediafire.com/download/1a...nTWAIN_SDK.rar

    سورس :
    سلام ... ممنون بابت سورس و آموزش استفاده از اسکنر :)
    اما یه سوال :
    نمیشه کاری کرد که مستقیم بعد از اسکن توی picture box نمایش داده بشه ؟
    اگه قرار باشه از openDialog استفاده کنیم ... دیگه نیازی به اسکن تو برنامه نیست ! تو ویندوز اسکن میکنیم بعد open میکنیم تو برنامه ... احتمال خطا هم نیست !
    اگه راهی هست لطفا کمک کنید (دارم یه آلبوم عکس طراحی میکنم ... نمیخوام عکس اسکن تو خارج از برنامه (محیط ویندوز) ذخیره بشه)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار masudafsar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    قـــــــــــــــزوین
    پست
    194

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    من با اسکنر CanoScan LiDE 25 کار میکنم، هیچ کدوم از برنامه ها و سورس هایی که گذاشتید، اسکنر رو نمیشناسه. تنها پروژه زیر کار میکنه که من از کد هاش سر در نیاوردم.
    .NET TWAIN image scanner

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    ورژن جدید VintaSoft Twain رو کسی نداره؟

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    واسه من به محض لود شدن فرم خطای زیر رو میده
    Untitled.png
    و با زدن کلید اسکن خطای Library Is Not Initialise میده

  18. #18

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    با سلام لطف می کنید بگید چطوری از اسکنر مجازی استفاده کنم. بعد از نصب برنامه در سیستم من اسکنری رو شناسایی نکرد. (ویندوز 7 سرویس پک 1 64بیتی)

  19. #19

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    ممنون اسكنر مجازي خيلي عالي بود

  20. #20

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    Vintasoft.Twain محدودیت زمانی داره؟؟؟/

  21. #21

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام کلاس wialib فضای نامی هم داره ؟برنامه من درست در همین مورد ارور میده!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار csharpcollegian
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    نقل قول نوشته شده توسط sara_kamali مشاهده تاپیک
    سلام کلاس wialib فضای نامی هم داره ؟برنامه من درست در همین مورد ارور میده!
    سلام
    دوست عزیز برای کار کردن با کامپوننت WIA از کلاس زیر استفاده کنید. فقط بایستی از تب COM ، کامپوننت Microsoft Windows Image Acquisition Library v2.0 رو به برنامه اضافه کنید.
    class WIAScanner
    {
    const string wiaFormatBMP = "{B96B3CAB-0728-11D3-9D7B-0000F81EF32E}";
    class WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_SELECT
    {
    public const uint FEEDER = 0x00000001;
    public const uint FLATBED = 0x00000002;
    }
    class WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_STATUS
    {
    public const uint FEED_READY = 0x00000001;
    }
    class WIA_PROPERTIES
    {
    public const uint WIA_RESERVED_FOR_NEW_PROPS = 1024;
    public const uint WIA_DIP_FIRST = 2;
    public const uint WIA_DPA_FIRST = WIA_DIP_FIRST + WIA_RESERVED_FOR_NEW_PROPS;
    public const uint WIA_DPC_FIRST = WIA_DPA_FIRST + WIA_RESERVED_FOR_NEW_PROPS;
    //
    // Scanner only device properties (DPS)
    //
    public const uint WIA_DPS_FIRST = WIA_DPC_FIRST + WIA_RESERVED_FOR_NEW_PROPS;
    public const uint WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_STATUS = WIA_DPS_FIRST + 13;
    public const uint WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_SELECT = WIA_DPS_FIRST + 14;
    }
    /// <summary>
    /// Use scanner to scan an image (with user selecting the scanner from a dialog).
    /// </summary>
    /// <returns>Scanned images.</returns>
    public static List<Image> Scan()
    {
    WIA.ICommonDialog dialog = new WIA.CommonDialog();
    WIA.Device device = dialog.ShowSelectDevice
    (WIA.WiaDeviceType.UnspecifiedDeviceType, true, false);
    if (device != null)
    {
    return Scan(device.DeviceID);
    }
    else
    {
    throw new Exception("You must select a device for scanning.");
    }
    }
    /// <summary>
    /// Use scanner to scan an image (scanner is selected by its unique id).
    /// </summary>
    /// <param name="scannerName"></param>
    /// <returns>Scanned images.</returns>
    public static List<Image> Scan(string scannerId)
    {
    List<Image> images = new List<Image>();
    bool hasMorePages = true;
    while (hasMorePages)
    {
    // select the correct scanner using the provided scannerId parameter
    WIA.DeviceManager manager = new WIA.DeviceManager();
    WIA.Device device = null;
    foreach (WIA.DeviceInfo info in manager.DeviceInfos)
    {
    if (info.DeviceID == scannerId)
    {
    // connect to scanner
    device = info.Connect();
    break;
    }
    }
    // device was not found
    if (device == null)
    {
    // enumerate available devices
    string availableDevices = "";
    foreach (WIA.DeviceInfo info in manager.DeviceInfos)
    {
    availableDevices += info.DeviceID + "\n";
    }
    // show error with available devices
    throw new Exception("The device with provided ID could not be found.
    Available Devices:\n" + availableDevices);
    }
    WIA.Item item = device.Items[1] as WIA.Item;
    try
    {
    // scan image
    WIA.ICommonDialog wiaCommonDialog = new WIA.CommonDialog();
    WIA.ImageFile image = (WIA.ImageFile)wiaCommonDialog.ShowTransfer(item,w iaFormatBMP , false);
    // save to temp file
    string fileName = Path.GetTempFileName();
    File.Delete(fileName);
    image.SaveFile(fileName);
    image = null;
    // add file to output list
    images.Add(Image.FromFile(fileName));
    }
    catch (Exception exc)
    {
    throw exc;
    }
    finally
    {
    item = null;
    //determine if there are any more pages waiting
    WIA.Property documentHandlingSelect = null;
    WIA.Property documentHandlingStatus = null;
    foreach (WIA.Property prop in device.Properties)
    {
    if (prop.PropertyID == WIA_PROPERTIES.WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_SELECT)
    documentHandlingSelect = prop;
    if (prop.PropertyID == WIA_PROPERTIES.WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_STATUS)
    documentHandlingStatus = prop;
    }
    // assume there are no more pages
    hasMorePages = false;
    // may not exist on flatbed scanner but required for feeder
    if (documentHandlingSelect != null)
    {
    // check for document feeder
    if ((Convert.ToUInt32(documentHandlingSelect.get_Valu e()) &
    WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_SELECT.FEEDER) != 0)
    {
    hasMorePages = ((Convert.ToUInt32(documentHandlingStatus.get_Valu e()) &
    WIA_DPS_DOCUMENT_HANDLING_STATUS.FEED_READY) != 0);
    }
    }
    }
    }
    return images;
    }
    /// <summary>
    /// Gets the list of available WIA devices.
    /// </summary>
    /// <returns></returns>
    public static List<string> GetDevices()
    {
    List<string> devices = new List<string>();
    WIA.DeviceManager manager = new WIA.DeviceManager();
    foreach (WIA.DeviceInfo info in manager.DeviceInfos)
    {
    devices.Add(info.DeviceID);
    }
    return devices;
    }
    }

    منبع : Code Project
    موفق باشید

  23. #23

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام
    میگه ارتباط با اسکنر برقرار نشد؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: آموزش اسکنر با Wia

    سلام
    من از همین کلاس استفاده میکنم ولی فقط یک طرف کاغذ رو اسکن میکنه
    توی سایتهای زیادی هم گشتم هیچ کدوم به نتیجه نرسید
    برای اینکه در زمان اسکن duplex اسکن کنه چه تغییراتی باید توی کلاس ایجاد بشه؟
    آیا شما راهکاری برایش سراغ دارید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با اسکنر و WIA
    نوشته شده توسط sanjar.amin در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 09:52 صبح
  2. سوال: برنامه WIA (کار با اسکنر)
    نوشته شده توسط azam_1988 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 14:46 عصر
  3. چگونگی استفاده از اسکنر
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 11:19 صبح
  4. کار با اسکنر USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 15:41 عصر
  5. استفاده از اسکنر در برنامه دلفی
    نوشته شده توسط k_h در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1382, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •