نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

  1. #1

    نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    سلام
    من یه فرم ساده با HTML درست کردم :


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Form-Button</title>
    </head>

    <body>
    <form action="">
    First Name:
    <input type="text" name="FName" size="30" /><br />
    Last Name:
    <input type="text" name="LName" size="30" /><br />
    <input type="submit" value="Send" /> <input type="reset" value="Reset" />
    </form>
    </body>
    </html>

    برای ارسال اطلاعات به ایمیل چه مسیری رو در قسمت Action باید تعریف کنم.
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    سلام دوست عزیز
    میتونی به همون صفحه هم بذاری
    یا اینکه توی یک صفحه جدید
    اما چیزی که مهمه نحوه ارسال اطلاعات هست که حتما متد فرم رو روی post قرار بده
    بعدشم یک قاعده کلی توی php هست که برای ارسال به ایمیل ازش استفاده می شه
    mail($to, $subject, $message, $headers);

    to$ : آدرس گیرنده ایمیل
    subject$ : موضوع ایمیل
    message$ : متن ایمیل
    headers$ : سربرگ که بالای ایمیل نشون میده

    برای مشاهده توضیحات بیشتر میتونی به این لینک مراجعه کنی

  3. #3

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    ببخشید من از php چیزی نمیدونم ، این mai() رو باید در کجای کدهای خودم قرار بدم؟
    متد رو روی پست تنظیم کردم.

    <body>
    <form action="" method="post">
    First Name:
    <input type="text" name="FName" size="30" /><br />
    Last Name:
    <input type="text" name="LName" size="30" /><br />
    <input type="submit" value="Send" /> <input type="reset" value="Reset" />
    </form>
    </body>

    تشکر

  4. #4

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    با سلام
    من یه فرم ثبت نام ساختم
    میخوام اطلاعات این فرم به ایمیل ارسال بشه
    فرم و براتون پیوست میکنم لطفا کمک کنید
    http://uplod.ir/8ppq3gdrwzt0/Project.rar.htm

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    سلام بنده اموزش اینو گذاشته بودم تو بخش طراحی وب

    * لینک اموزش در دمو موجود میباشد .
    آخرین ویرایش به وسیله refugee : پنج شنبه 29 اسفند 1392 در 16:35 عصر

  6. #6

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    حقیقتش از php سر در نمیارم..
    تست کردم قاطی کرد
    اگه لطف کنی خودت یک قسمتشو ویرایش کنی آپلود کنی ممنون میشم
    خیلی گیر این قضیه ام..
    فقط باکس اول فرم و درست کنی بقیش و نگاه کنم سر در میارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار refugee
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    root@server
    پست
    646

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط entergroup مشاهده تاپیک
    حقیقتش از php سر در نمیارم..
    تست کردم قاطی کرد
    اگه لطف کنی خودت یک قسمتشو ویرایش کنی آپلود کنی ممنون میشم
    خیلی گیر این قضیه ام..
    فقط باکس اول فرم و درست کنی بقیش و نگاه کنم سر در میارم
    دوست من تک تک اجزاری فرم رو توضیح دادم تو اون تایپیک اگر با دقت بخوانید مشخصه . کاری هم نداره جز روند زیر :

    1. ساخت فرم توسط کد های html css
    2. ولیدیت کردن فرم که اشتباه نباشه توسط javascript البته سمت سرور باشه بهتره
    3. ارسال پارامتر های فرم سمت صفحه سرور (content.php)
    4. دریافت اطلاعات فرم توسط متد post
    5. ارسال اطلاعات دریافتی توسط تابع mail() به ایمیل شما . (‌ایمیل رو باید وارد کنید توضیح دادم تو تایپیک)
    6. نمایش پیغام موفقیت امیز بودن . همین .

    * در ثانی بنده تو ادرس سایتم فایل دانلودی این فرم رو هم قرار دادم . میتونید دانلود کنید و مشاهده کنید .
    * تو تایپیک هم که اموزش جز به جز رو گفتم .

    فایل شما هم نشد دانلود کنم . یجای دیگه اپلود کنید up.vbiran.ir

  8. #8

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط refugee مشاهده تاپیک
    *دوست من تک تک اجزاری فرم رو توضیح دادم تو اون تایپیک اگر با دقت بخوانید مشخصه
    * در ثانی بنده تو ادرس سایتم فایل دانلودی این فرم رو هم قرار دادم . میتونید دانلود کنید و مشاهده کنید .
    سلام
    دوست عزیز لطفا آدرس اون تاپیک رو اینجا هم میذاشتی.
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله ibrahim9 : سه شنبه 13 بهمن 1394 در 18:23 عصر دلیل: حذف اضافات

  9. #9

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    سلام، امکان داره که برای این کار از HTML به تنهایی استفاده کنیم؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار ebibombas1988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: نحوه ارسال اطلاعات یک فرم به ایمیل

    نخیر html زبان برنامه نویسی نیست
    برای این کار باید از یه زبان سمت سرور مثل php و ...استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات از فرم به یک جدول اکسس
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1394, 11:41 صبح
  2. سوال: نحوه ارسال اطلاعات به روی پورت
    نوشته شده توسط gbg در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 02:23 صبح
  3. ارسال اطلاعات یک فرم HTML به یک آدرس Email
    نوشته شده توسط hamedsabzian در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 11:44 صبح
  4. ارسال اطلاعات از فرم به sp در اکسس پروجکت
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 07:02 صبح
  5. ارسال اطلاعات یک فرم به یک ایمیل
    نوشته شده توسط tulipz در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 20:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •