نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: چطور میشه این error رو برطرف کرد - خطای A network-related or instance-specific error occurred

  1. #1

    چطور میشه این error رو برطرف کرد - خطای A network-related or instance-specific error occurred

    سلام

    سفارش یک برنامه دادم طرف تست کزد سالم بود با سی شارپ و اس کیو ال نوشته شده زمان اجرا چه در ویژوال چه خوده فایل exe این ارور را می داد

    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)


    بعد گفتند که دیتابیس را در اس کیو ال attach کنم من هم همین کار را به درستی انجام دادم ولی باز هم ارور می دهد چکار کنم؟


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    شما برنامه رو تحت شبکه نوشتی؟(این پیغام معمولا مربوط به زمانیه که در کانکشن استرینگ مربوط به برنامه تحت شبکه مشکلی بوجود بیاد).اطمینان پیدا کن که کانکشن استرینگ با سیستم مقصد ( سیستم مشتری ) هم ست باشه. همچنین حواست به فایروال هم باشه که خاموش باشه.

  3. #3

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    وقتی دیتابیس در شبکه قرار میگیره شما باید آدرس کامپیوتری که SQL روشه و اسم کامل Instance ( نمونه) sql رو در کانکشن استرینگ داشته باشید تا اتصال برقرار بشه

  4. #4

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    من زیاد بلد نیستم در حال حاضر چکار کنم ؟ ابتدایی تر توضیح دهید کجا بروم و چه کنم؟

    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    شما کامپیوترها رو با هم شبکه کردی؟،ارتباط برقراره؟فایروال سیستم ( یا فایروال آنتی ویروس) خاموشه؟

  6. #6

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    نه کامپیوتر شبکه نیست همین ارور را هم روی پی سی میده هم روی لپ تاپ فایروال ویندور انتی ویروس هم غیر فعال کردم حل نشد
    چه کنم؟

  7. #7

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    Connection String شما مشکل داره و اون عزیزی که برنامه رو نوشته مقدار اسمه هاسته خودش رو داده.
    برای اینکه اسمه هاست خودت رو بدونی به command prompt برو و توش تایپ کن hostname
    برای اینکه مشکلت برطرف بشه میتونی مقدار connection string رو به (localhost) یا . ست کنی درست میشه.

  8. #8

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    نقل قول نوشته شده توسط alicam مشاهده تاپیک
    Connection String شما مشکل داره و اون عزیزی که برنامه رو نوشته مقدار اسمه هاسته خودش رو داده.
    برای اینکه اسمه هاست خودت رو بدونی به command prompt برو و توش تایپ کن hostname
    برای اینکه مشکلت برطرف بشه میتونی مقدار connection string رو به (localhost) یا . ست کنی درست میشه.
    دقیقا همین را کسی که برنامه را نوشت گفت:

    مشکل همون اس ککیو ال سروره
    احتمالا نام سرور اصلی شما
    (local)
    نیست.
    موقع کاننکت شدن با یه اسم دیگه اتصال برقرار میشه
    شما باید در کاننکشن استرینگتون اسم رو به همون اسمی که به سرور وصل میشین عوض کنین

    کجا باید برم ست کنم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    بعید میدونم اینطوری به جایی برسی.
    برنامتو بذار تا واسط کانکشنش رو تنظیم کنم. از چه نسخه ای از sql استفاده میکنی؟( 2005 یا 2008 ؟). فقط قبلش یک کاری کن. روی sql server management studio راست کلیک کن و run as administrator رو بزن. یک عکس از پنجره لاگین بگیر و همراه برنامه بذار (اینو بخاطر این میگم چون شما وارد نیستی که بدونی server name رو باید چطور بدست آورد).

  10. #10

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    بعید میدونم اینطوری به جایی برسی.
    برنامتو بذار تا واسط کانکشنش رو تنظیم کنم. از چه نسخه ای از sql استفاده میکنی؟( 2005 یا 2008 ؟). فقط قبلش یک کاری کن. روی sql server management studio راست کلیک کن و run as administrator رو بزن. یک عکس از پنجره لاگین بگیر و همراه برنامه بذار (اینو بخاطر این میگم چون شما وارد نیستی که بدونی server name رو باید چطور بدست آورد).
    pm شد server name هست
    MOHSEN-PC

    از اس کیو ال 2008 استفاده می کنم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    لینکی که در پیام خصوصی گذاشتید خرابه و باز نمیشه. این برنامه رو میخوای رو چند کامپیوتر اجرا کنی یا فقط روی یک سیستم؟

  12. #12

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    فقط روی یک سیستم اجرا شود لینک اصلاح شد

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    منظور من از server name نام کامل بود. به شکل زیر توجه کن( مثلا مال من MD2008 هست. افتاد؟؟؟)
    server name.JPG

  14. #14

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    MOHSEN-PC\SQLEXPRESS

  15. #15

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    آقای
    mohammaddou

    پس چی شد 2 روزه منتظره هستم اگر نمی توانید انجام بدید بگید که یک نفر دیگه انجام بده

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    دوست عزیز اولا : شما یه لینک گذاشتی که خرابه. دوما: یه server name رو چند روزه که به من نگفتید. وقتی خودتون پیگیر نیستید از دیگران چه انتظاری دارید؟.
    شما برو داخل کدنویسی فرم های برنامه و کانکشن استرینگ رو بصورت زیر بنویس:
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=university;Integrated Security=True");

    به جای کلمه university باید نام دیتابیس خودتون رو بذارید.
    موفق باشی.

  17. #17

    نقل قول: sqlexception was unhandled چطور میشه این error رو برطرف کرد

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اولا : شما یه لینک گذاشتی که خرابه. دوما: یه server name رو چند روزه که به من نگفتید. وقتی خودتون پیگیر نیستید از دیگران چه انتظاری دارید؟.
    شما برو داخل کدنویسی فرم های برنامه و کانکشن استرینگ رو بصورت زیر بنویس:
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=university;Integrated Security=True");

    به جای کلمه university باید نام دیتابیس خودتون رو بذارید.
    موفق باشی.

    همان موقع که گفتید لینک خرابه لینک جدید را گذاشتم و همچنین نام سرور اگه خودم می تونستم انجام بدم که دیگه برنامه را برای شما ارسال نمی کردم لطفا برام انجام دهید .
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط yasin5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1396, 11:07 صبح
  2. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط hichkasebikas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 11:25 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  4. پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1393, 13:01 عصر
  5. خطای A network-related or instance-specific error
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش Management Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1392, 22:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •