نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه یک کد sql را در sql command نوشت؟

  1. #1

    چگونه یک کد sql را در sql command نوشت؟

    سلام دوستان:

    لطفا مرا در کار با اتصال به پایگاه داده کمک نمایید.
    من برنامه ام را به پایگاه داده ی sql srver اتصال کردم یعنی اینکه connection برقرار شده است اما نتوانستم که کدهای sql را به database ارسال کنم.


    با سپاس.
    Voice of Silence

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: چگونه یک کد sql را در sql command نوشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط voice.of.silence مشاهده تاپیک
    سلام دوستان:

    لطفا مرا در کار با اتصال به پایگاه داده کمک نمایید.
    من برنامه ام را به پایگاه داده ی sql srver اتصال کردم یعنی اینکه connection برقرار شده است اما نتوانستم که کدهای sql را به database ارسال کنم.


    با سپاس.
    Voice of Silence
    دوست عزیز بگید میخواید چه کاری با اس کیو ال کنید تا راهنمایی کنیم؟ بفرستید ، حذف کنید ، بخونید ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه یک کد sql را در sql command نوشت؟

    سلام دستور كوئري را داخل SQl command بايد ينويسي
    يه نگاه به اين دستورات بنداز:

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "دستورات كوئري";

  4. #4

    نقل قول: چگونه یک کد sql را در sql command نوشت؟

    سلام دوست عزیز:
    می خوام همه ی موارد را انجام بدم.

  5. #5

    نقل قول: چگونه یک کد sql را در sql command نوشت؟


    //دستورات select
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from tableName",con);
    DataSet ds = new DataSet();
    DataView dv = new DataView();
    da.Fill(ds,"tableName");
    dv.Table=ds.Tables["TableName"];
    dgw.DataSource = dv;
    con.Close();


    //دستورات اد
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "insert into tableName(FildeNAme1,FildeNAme2,...)values(@FildeN Ame1,@FildeNAme2,...)";
    cmd.Parameters.Add("@FildeNAme1", SqlDbType.Char).Value = txtFilde.text;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    //دستورات ويرايش
    SQlCommand cmd = new SQlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "edit TableName set FildeName="+مقدار+" where شرط";
    cmd.ExecuteNonQuery();


    //دستورات حذف
    SQlCommand cmd = new SQlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "delete from TableName where شرط";
    cmd.ExecuteNonQuery();


    البته اين تقريبا كليات هستش بايد با توجه به فيلدها و ساير وارد تغيير پيدا كنه
    موافق باشي

تاپیک های مشابه

  1. چگونه میتوان یک کپی از DataBase Sql ایجاد کرد؟
    نوشته شده توسط Emad499 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1387, 21:09 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 10:17 صبح
  3. چگونه ذخیره گزارش آماده شده در sql server
    نوشته شده توسط nooshin_k در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 07:04 صبح
  4. چگونه می توان از پایگاه داده SQL فایل پشتیبان گرفت
    نوشته شده توسط Hco_Company در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 20:45 عصر
  5. چگونه می توان از دلفی به Sql بوسیله پسورد متصل شد
    نوشته شده توسط Mbr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1383, 10:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •