نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نوشتن کد برای باتن close

  1. #1

    نوشتن کد برای باتن close

    سلام دوستان.
    چطوری می تونم برای باتن close که یه علامت ضریدر در با لای فرم هست کد بنویسم؟
    برای مثال ذخیرهی اطلاعات و نشان دادن یک فرم دیگه و یا خارج شدن از کل برنامه در برنامه های چند فرمه؟

    در ضمن ، نمی خوام کد message box ای رو که yes و no داره رو بزارم و فقط می خوام در اون کد قرار بدم.
    با تشکر.

    منتظر راهنمایی های دوستان هستم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نوشتن کد برای باتن close

    سلام، شما باید درون رویداد form closing مربوط به فرم کد مورد نظرتون رو بنویسید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نوشتن کد برای باتن close

    برای اینکه فرم هم با زدن ضربدر بسته نشه از کد زیر استفاده کن و بعدش کدهای مورد نظرت رو قرار بده:
    e.Cancel = true;

    موفق باشی.

  4. #4

    نقل قول: نوشتن کد برای باتن close

    سلام.
    ممنون ، ولی کد هام رو تو چی بنویسم؟
    یعنی اگر تو فرم دو در حالی که فرم یک بازه بنویسم :

    e.Cancel = true; application.Exit();


    کل برنامم بسته می شه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: نوشتن کد برای باتن close

    سلام
    نه.
    هر کدوم از فرم ها که باز باشن و بخوای قبل از بسته شدن اون،دستوری رو اجرا کنی و یا از بسته شدنش جلوگیری کنی از رویداد form closing همون فرم استفاده میکنی.
    e.cancel=true برای وقتیه که بخوای از بسته شدن همون فرم جلگیری کنی.مثلا اگه کاربر فرم 2 رو فعال داره و ضربدر رو بزنه،قبل از بسته شدن فرم2 رویداد formclosing فرم 2 رخ میده،حالا اگه e.cancel=true رو در این رویداد بنویسی بسته شدن فرم 2 لغو میشه.

  6. #6

    نقل قول: نوشتن کد برای باتن close

    یعنی اگر من کدم رو توی رویداد form closing بنویسم اما e.Cancel= true رو در اون قرار ندم ، وقتی کاربر روی X کلیک کنه ، هم کد من اجرا میشه و هم فرم بسته میشه ؟
    یا باید e.Cancel= true رو هم برای اینکار بنویسم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نوشتن کد برای باتن close

    نه فقط شما کدتون رو بذارید
    اگر مثلا خواستید بگید که مایل به خروج هستید اگر کاربر No بزنه e.Cancel=true بشه یعنی نمیخواد خارج بشه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نوشتن کد برای دکمه Close کنترل RzPageControl
    نوشته شده توسط shedayat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1391, 18:33 عصر
  2. مبتدی: نوشتن برنامه برای باتن Gridview
    نوشته شده توسط web.developer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 19:57 عصر
  3. نوشتن AUTORUN برای برنامه VB.6
    نوشته شده توسط Tuberose در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 19:14 عصر
  4. نوشتن برنامه برای کافی نت
    نوشته شده توسط dadvand در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 11:59 صبح
  5. نوشتن کد برای دکمه Delete در Grid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1382, 19:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •