نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دلیل پیغام خطای Syntax error in UPDATE statement

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    دلیل پیغام خطای Syntax error in UPDATE statement

    سلام به دوستان یه نگاهی به دستور SQL بندازید نمیدونم چرا خطای Syntax error in UPDATE statement. رو میده

    EditStr = String.Format("UPDATE tlbMoshakhasateMadrese SET " +
    " Ostan_name='" + comOstan.Text + "' , ID_City=" + CmbCity.SelectedValue + ", ID_DoreyeTahsili=" + IDDoreyeTahsili + ",ID_Noemadrese=" + CmbType.SelectedValue + "," +
    " ID_Jensiat=" + CmbJensiat.SelectedValue + ",ID_Emmtiaz=" + CmbEmtiazeMadrese.SelectedValue + ",NameMadrese='" + NameTXT.Text + "',khiaban='" + KhiabanTXT.Text + "',koche='" + KocheTXT.Text + "',Pelak='" + PelakTXT.Text + "',CodePosti='" + CodePostiTXT.Text + "',Tell='" + TellTXT.Text + "',HoshmandMibashad=" + radioButton1.Checked + ",HoshmandNeMibashad=" + radioButton2.Checked + " " +
    " WHERE " +
    " ID=" + CodeTXT.Text + " ");


    این کد اولش کار میکرد ولی وقتی
    Ostan_name='" + comOstan.Text"'
    رو اضافه کردم این خطارو میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خطا برای حالت INSERT برنامه ام هم پیشاومده و همین خطا رو میده!!!!!!! البته عرض کنم که بانک اطلاعاتیم هم ACCESS هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: دلیل پیغام خطای Syntax error in UPDATE statement

    نوع فیلد رو چک کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: دلیل پیغام خطای Syntax error in UPDATE statement

    نقل قول نوشته شده توسط nilmil_nil مشاهده تاپیک
    نوع فیلد رو چک کنید
    از نوع Text گرفتم

تاپیک های مشابه

  1. Syntax error in UPDATE statement در آپدیت به روش پارامتریک
    نوشته شده توسط mohsenmxp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 23:15 عصر
  2. پیغام خطای syntax error
    نوشته شده توسط xxxsenatorxxx در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 08:12 صبح
  3. سوال: خطای Syntax error in INSERT INTO statement
    نوشته شده توسط mersa_gulf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1390, 18:33 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 09:42 صبح
  5. کمک در پیغام خطای Fatal error: Unable to read 1163 bytes
    نوشته شده توسط RainyMonth2006 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •