نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم اجرای رویدادهای کنترل های روی فرم

  1. #1

    عدم اجرای رویدادهای کنترل های روی فرم

    سلام
    من یه فرم دارم که روش چند تا کنترل (textbox,label,button,...) وجود داره برای رویدادهای هرکدومش کد نویسی کردم اما در زمان اجرا فقط رویدادهای پیش فرض زمانی که روی کنترل دابل کلیک می کنم (مثلا فقط رویداد دابل کلیک button) اجرا میشه و رویدادهای دیگه ای که خودم نوشتم اجرا نمیشه (مثلا رویداد key press از textbox) در ضمن keypreview فرم رو هم true کردم اما بازم فایده نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل خیلی بدیه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: عدم اجرای رویدادهای کنترل های روی فرم

    این رویداد های keypress رو چه طور تعریف کردی؟دستی نوشتی یا از قسمت Event خود ویژوال استودیو تعریف کردی؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: عدم اجرای رویدادهای کنترل های روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط mina_1000 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه فرم دارم که روش چند تا کنترل (textbox,label,button,...) وجود داره برای رویدادهای هرکدومش کد نویسی کردم اما در زمان اجرا فقط رویدادهای پیش فرض زمانی که روی کنترل دابل کلیک می کنم (مثلا فقط رویداد دابل کلیک button) اجرا میشه و رویدادهای دیگه ای که خودم نوشتم اجرا نمیشه (مثلا رویداد key press از textbox) در ضمن keypreview فرم رو هم true کردم اما بازم فایده نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل خیلی بدیه
    سلام
    باید یک EventHandler مربوط به رویداد مورد نظرتون با استفاده از تابعی که نوشتید بسازید و به رویداد شی اضافه کنید.

    //in the name of god
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.KeyDown += new System.Windows.Forms.KeyEventHandler(MyOwnKeyDown) ;
    }
    private void MyOwnKeyDown(object sender,System.Windows.Forms.KeyEventArgs e)
    {

    }

    به این ترتیب میگوییم که ما میخواهیم از MyOwnKeyDown در Handle کردن رویداد استفاده کنیم.
    التماس دعا

تاپیک های مشابه

  1. تغییر کلی در کنترل های روی فرم
    نوشته شده توسط king ag در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 08:36 صبح
  2. سوال: Center Horizontally کنترل های روی فرم
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 19:13 عصر
  3. سوال: اعمال جلوه Fade(محو شدن) به کنترل های روی فرم
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 18:26 عصر
  4. چگونگی باز کردن قفل کنترل های روی فرم فرزند
    نوشته شده توسط rainlover در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 17:56 عصر
  5. ترتیب اجرای کنترل های وب فرم
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1382, 12:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •