نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انقال نام کاربری و رمز عبور کاربران در هنگام ثبت نام در برنامه به لیستی در یک صفحه ی جدا؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 09178525592
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    25
    پست
    131

    Question انقال نام کاربری و رمز عبور کاربران در هنگام ثبت نام در برنامه به لیستی در یک صفحه ی جدا؟

    سلام. خسته نباشید دوستان .
    می خواستم ببینم چگونه می تونیم افرادی که در حال ثبت نام در برنامه هستند وقتی نام کاربری و رمز عبور را وارد می کنند وقتی خواستند روی دکمه ی ثبت بزنند نام کاربری و رمز عبور کاربر در یک لیست در صفحه ای جدا ثبت شود؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار Bahar.Sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    4

    نقل قول: انقال نام کاربری و رمز عبور کاربران در هنگام ثبت نام در برنامه به لیستی در یک صفحه ی جدا؟

    شما باید در server explorer قسمت dataconnection یک database بسازی و در آن table با دو column نام کاربری و رمز عبور ایجاد کنی و بعد یک dataset ایجاد کنی که اون table که ساختی رو در اون drag کنی و بعد از using کردن اون dataset در فرم خود چنین کدی بنویسی:

    SabteTableAdapter sta=new SabteTableAdapter();
    sta.Insert(txtUsername.Text,txtPasword.Text)


    البته اینی که گفتم فقط در database ذخیره اش می کنه، برای فراخوانی آن در یک فرم یا صفحه ی دیگه باید در اون صفحه از databindings یا روشهای مشابه دیگه استفاده کنی.

  3. #3

    نقل قول: انقال نام کاربری و رمز عبور کاربران در هنگام ثبت نام در برنامه به لیستی در یک صفحه ی جدا؟

    اگه قرار نیست اطلاعات جایی ذحیره بشه و فقط اونو توی فرم دیگه نشون بدی میتونی برای فرمی که قرار نمایش بده یوزر و پسورد رو یک خاصیت از نوع object و یا هر نوعی که لازمه رو تعریف کنی و در فرم اول قبل از فراخوانی فرم دوم بهش مقدار بدی
    و یا اینکه توی سازنده ی فرم دوم پارامتری رو شامل اون اطلاعات مورد نظر بگیره و هنگام فراخوانی فرم دوم بهش مقدار بدی

تاپیک های مشابه

  1. ورود نام کاربری و رمز عبور(؟)
    نوشته شده توسط morteza_1234m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 23:25 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1387, 17:45 عصر
  3. نحوه اتصال کاربران مهمان به سرور بدون داشتن نام کاربری و رمز عبور با سامبا
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:28 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:18 عصر
  5. ساختن کانکشن در VB و قرار دادن نام کاربری و رمز عبور
    نوشته شده توسط be_kh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •