نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چجوری میشه...

  1. #1

    Question چجوری میشه...

    چجوری میشه کاری کرد که موقع لود صفحه کاربر به جای مشخص صفحه منتقل بشه؟

    البته من مشکل اصلیم اینه که یه صفحه html هست که همیشه موقع لود شدن از بالای صفحه نمیاد.

    منتظر راهکار هاتون هستم.

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چجوری میشه...

    شما باید از لنگر anchor استفاده کنید. که مثلا به یه بخشی از صففحه یه اسم میدید . بعد بهمراه لینک اون اسم هم به دوستانتون میدید که وارد صفحه شدن مستقیم میرن به اون نقطه
    کد HTML:
    www.usite.com/form.html#myLocation
    
    <a href="#myLocation"></a>

  3. #3

    نقل قول: چجوری میشه...

    امتحان کرده بودم نشد.

    صفحه خراب شده.

تاپیک های مشابه

  1. چجوری میشه فایلهای تایپ شده در MSWord را توی دلفی دید؟
    نوشته شده توسط farhad_f در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1385, 08:25 صبح
  2. چجوری میشه فالها رو کمپرس(فشرده) کرد
    نوشته شده توسط tami_1369 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 14:14 عصر
  3. چجوری میشه کلاس رو از dll وارد کرد؟!
    نوشته شده توسط d.e.l.p.h.i در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 11:22 صبح
  4. چجوری میشه قیافه الان منیتور رو بدست آورد
    نوشته شده توسط Sepidar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1383, 04:49 صبح
  5. چجوری میشه که فرمت نمایش رو در دیتاگرید تعیین کرد؟
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1382, 10:44 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •