نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطوری میشه یک گره جدید دریک سطح خاص از treeview قرار داد؟

  1. #1

    چطوری میشه یک گره جدید دریک سطح خاص از treeview قرار داد؟

    راستش من یه پروژه دارم که میخوام توی اون به ازای هر نفر یه شاخه اصلی به treeview اضافه شه بعدش دوباره به ازای هر شاخه اصلی چندتا زیرشاخه دیگه داشته باشم تعداد این شاخه ها و زیرشاخه ها نامشخصه و باید اون با حلقه نوشت حالا سوال ن اینه که آیا راهی هست که به یه سطح نامشخص که آی دی اونو از حلقه میگیره یه گره اضافه کرد؟چطور؟
    لطفا کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: چطوری میشه یک گره جدید دریک سطح خاص از treeview قرار داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط joojoo_sami مشاهده تاپیک
    راستش من یه پروژه دارم که میخوام توی اون به ازای هر نفر یه شاخه اصلی به treeview اضافه شه بعدش دوباره به ازای هر شاخه اصلی چندتا زیرشاخه دیگه داشته باشم تعداد این شاخه ها و زیرشاخه ها نامشخصه و باید اونو با حلقه نوشت حالا سوال من اینه که آیا راهی هست که به یه سطح نامشخص که آی دی اونو از حلقه میگیره یه گره اضافه کرد؟چطور؟
    لطفا کمکم کنید
    یعنی هیچ کس نمیتونه جوابمو بده؟
    خودم یه راه پیدا کردم
    treeview1.selectednode.add(nod)
    اما مشکل من اینه که نمیخوام چیزی انتخاب کنم درواقع نوشتن کد برای لود شدن treeview رو مشکل دارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: چطوری میشه یک گره جدید دریک سطح خاص از treeview قرار داد؟

    سلام دوست من.
    با استفاده از یه تابع بازگشتی میتونی این کارو انجام بدی. و به پایینترین سطح دسترسی داشته باشه.
    یه سرچ کنی یه کد هست که یکی از دوستان توی تالار گذاشته بود.

    خودت یکم فکر کن. اگه نتونستی کاری کنی بهم بگو.

  4. #4

    نقل قول: چطوری میشه یک گره جدید دریک سطح خاص از treeview قرار داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط asadegha مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.
    با استفاده از یه تابع بازگشتی میتونی این کارو انجام بدی. و به پایینترین سطح دسترسی داشته باشه.
    یه سرچ کنی یه کد هست که یکی از دوستان توی تالار گذاشته بود.

    خودت یکم فکر کن. اگه نتونستی کاری کنی بهم بگو.
    ممنون از راهنماییت اما من نتونستم پیداش کنم این تابع بازگشتی رو!
    اگه بشه تابع رو برام بنویسی ممنون میشم

  5. #5

    نقل قول: چطوری میشه یک گره جدید دریک سطح خاص از treeview قرار داد؟

    توی راهنمای VS در قسمت کنترل TreeView متن کاملش هست

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1391, 17:59 عصر
  2. سوال: چطوری میشه یک عکس رو از اینترنت درون کنترل PictureBax نمایش داد؟
    نوشته شده توسط ppaayyaamm در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 10:11 صبح
  3. چطوری میشه در richtext با یک رنگ خاص نوشت
    نوشته شده توسط akobar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 12:47 عصر
  4. چطوری میشه KeyPress رو با کلید خاص صدا زد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 19:04 عصر
  5. چطوری میشه اسامی فیلد های یک دیتا بیس اکسس رو نشان داد؟
    نوشته شده توسط peyman-m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •