نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    Exclamation Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    سلام. کسی می تونه کمک کنه چه جوری میشه این خطا رو برطرف کرد؟
    این خطا در هنگام تعریف یک ارایه با حجم زیاد اتفاق می افته.
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    این هم تصویری از خطا
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    اگر خطای زمان اجرا است کد زیر برای تمامی خطاهاست .

    try{
    کدی که برنامه ایراد میگره//
    {
    Catch (System.Exception)//s
    {
    هر کاری که میخوای به جای ارور دادن به نمایش در بیاد//

    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    ممنون از توجه تون می دونم این رو.
    ببینین یه ارایه با ابعاد بزرگ می خوام ایجاد کنم. اما این ارور رو میره. چه جوری می تونم مانع از این خطا بشم؟

    Trainfrequency = new int[classTrainLable.Count, Vocabulary.Count];




    کدی است که موجب خطا می شه. یعنی حافظه رو چه جوری می تونم مدیریت کنم؟ راهی برای افزایش اون هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    دوستان کسی نمی دونه چه جوری میشه ارایه ایی با حجم بالا رو ایجاد کرد؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    کسی می دونه در یک win app C#‎‎ تنظیمات زیر رو چه جوری اعمال کنم؟

    <configuration>
    <runtime>
    <gcAllowVeryLargeObjects enabled="true" />
    </runtime>
    </configuration>

  7. #7

    نقل قول: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    شما هدفت چیه؟ آرایه ای که تعریف کردی سایزش خیلی بزرگه به همین خاطر خطا میده.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: Exception of type 'System.OutOfMemoryException'.

    می دونم. ببینید من برنامه این می نویسم که نیاز داره یه شی بزرگ رو ایجاد کنه.
    CLR در سیستم های 32 بیتی شی ایی با اندازه بیشتر از 2GB رو ساپورت نمی کنه . اما درسیستم های 46 بیتی این امکان وجود داره. گرچه به صورت پیش فرض همون 2 گیگ رو پشتیبانی می کنه.
    تنها چیزی که الان می دونم اینه که مثل این کد:

    <configuration>
    <runtime>
    <gcAllowVeryLargeObjects enabled="true" />
    </runtime>
    </configuration>


    یه جا باید تنظیم کنم که اشیای با حجم بالاتر رو هم بتونم ایجاد کنم. فقط نمی دونم از کجا باید تنظیم شه.

تاپیک های مشابه

  1. exception of type 'system.outofmemoryexception' was thrown
    نوشته شده توسط مهدی هادیان2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 20:58 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 00:30 صبح
  3. خطا : An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleD
    نوشته شده توسط tazekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1390, 21:06 عصر
  4. 'exception of type 'System.StackOverflowException
    نوشته شده توسط federrer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 17:39 عصر
  5. Exception of type System.StackOverflowException was thrown.
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •