نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال آرایه به صورت پارامتر از طریق CMD

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    Red face ارسال آرایه به صورت پارامتر از طریق CMD

    با سلام
    این کد
    using System;
    using System.Diagnostics;
    using System.Windows.Forms;

    namespace Main
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// code[0] => "completed"
    /// code[1] => filename with extention
    /// </summary>
    /// <param name="code">code[0] & code[1]</param>
    [STAThread]
    static void Main(string[] code)
    {
    if (code == null || code.Length == 0)
    {
    string _directory = Environment.CurrentDirectory;
    Process.Start("cmd.exe", _directory+"\""+code[1]+" StartSplashing");
    }
    // else if (code[0] == "completed")
    // {
    Application.VisualStyleState = System.Windows.Forms.VisualStyles.VisualStyleState .NoneEnabled;
    // Application.EnableVisualStyles();
    // Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new MainForm());
    // }
    }
    }
    }

    چطوری پارامتر به صورت آرایه ارسال کنم؟ حالا با CMD یا دستورات C#‎ میخام از یک exe به یه exe دیگه پارامتر به این صورت بفرستم string[] و بعد از اون چطوری خونه ۱ و ۲ و ۳ شو تشخیص بدم؟
    مثلا
    code[0] code[1]

    ممنون اگه کسی جوابی داره بده

  2. #2

    نقل قول: ارسال آرایه به صورت پارامتر از طریق CMD

    برای تشخیص کافیه null و صفر بودن طول را بررسی کنید.
            [STAThread]
    static void Main(string[] code)
    {
    if (code != null && code.Length > 1)
    {
    Process.Start("cmd.exe", Environment.CurrentDirectory + "\"" + code[1] + " StartSplashing");
    }
    else if (code != null && code.Length != 0 && code[0] == "completed")
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(true );
    Application.Run(new Form1());
    }
    }

    در cmd یا ایجاد شورتکات با ارسال پارامتر میتونید برنامه را اجرا کنید مثلا
    AppName completed

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: ارسال آرایه به صورت پارامتر از طریق CMD

    نه... :( این جواب من نبود
    من میخوام پارامتر ارسال کنم و این سمت مقدار رو بخونم... اینجوری که نمیشه :| راهی نیست که آرایه ارسال کنم؟
    اگه نیست تا راهم رو تغییر بدم :(

تاپیک های مشابه

  1. اجرای یک تابع با ارسال پارامتر از طریق اپلیکیشن
    نوشته شده توسط Tasnim در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1390, 01:00 صبح
  2. سوال: ارسال نام جدول به صورت پارامتر به Query
    نوشته شده توسط bmanfy در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 11:08 صبح
  3. سوال: ارسال اسم جدول به صورت پارامتر
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 14:58 عصر
  4. ارسال نام جدول به صورت پارامتر
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •