نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چاپ متن با استفاده از کلاس graphic متد drawstring

  1. #1

    چاپ متن با استفاده از کلاس graphic متد drawstring

    سلام
    من یک متن رو می خوام با استفاده از printdocument چاپ کنم و استفاده از متد drastring
    مشکل من اینکه اگر متنی که به متد پاس می کنم طولش از عرض کاغذ بیشتر باشه از صفحه بیرون می زنه و چاپ نمی شه
    چی کار باید بکنم

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چاپ متن با استفاده از کلاس graphic متد drawstring

    نقل قول نوشته شده توسط احمد سامعی مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک متن رو می خوام با استفاده از printdocument چاپ کنم و استفاده از متد drastring
    مشکل من اینکه اگر متنی که به متد پاس می کنم طولش از عرض کاغذ بیشتر باشه از صفحه بیرون می زنه و چاپ نمی شه
    چی کار باید بکنم

    ممنون
    بجای اینکه برای موقعیت رسم رشته یک نقطه رو مشخص کنید یک RectangleF رو به عنوان کادر مشخص کنید. بصورت پیشفرض
    اگر ببینه متن در طول کادر جا نمیشه، Wrap اش می کنه تا بقیه رشته بیافته سطر های بعدی، مگر اینکه با StringFormat
    NoWrap اش کنید که سطر بعدی نره که شما هم چنین قصدی ندارید و NoWrap اش نمی کنید.

  3. #3

    نقل قول: چاپ متن با استفاده از کلاس graphic متد drawstring

    ممنون

    تا اینجا فهمیدم، اما بزارید یکم مطلب باز کنم می خوام چی کار کنم. من می خوام اطلاعات یک فیش رستوران چاپ کنم و از کریستال رپورت هم نمی خوام استفاده کنم. همانطور که می دونی در یک سفارش ممکن چندین کالا باشه که باید هرکدام در یک سطر چاپ بشه. ایجوری که من الان دارم می نویسم موقعیت هر سطر بر مبنای سطر قبلی می نویسم حالا اگر قرار باشه خود تابع بیاد مقداری از یک خط ببره توی خط بعدی آیا تداخل نوشته پیش نمی یاد؟ چه راه حلی داره؟
    یا آیا روش دیگه ای هم غیر از متد DrawString وجود داره؟

    int x = 10;
    e.Graphic.DrawString(tb1.Text, myFont, myBrush, x, y)
    x+=10;
    e.Graphic.DrawString(tb2.Text, myFont, myBrush, x, y)
    x+=10;
    e.Graphic.DrawString(tb3.Text, myFont, myBrush, x, y)
    ...

    البته این کد اصلی نیست مثال هست چون از کافی نت ج می دم ببخشید اگر کامل نیست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: virtual کردن یک متد و استفاده در کلاس فرزند
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 13:00 عصر
  2. مشکل در استفاده از کلاس pen
    نوشته شده توسط MF در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 تیر 1384, 10:25 صبح
  3. مشکل چاپ فارسی بدون استفاده از چیزی
    نوشته شده توسط Ich در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1383, 21:19 عصر
  4. رنگ زمینه چاپ متن
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 11:47 صبح
  5. چاپ متن از راست به چپ
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •