نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تماس تلفنی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خوب
    پست
    70

    تماس تلفنی

    باسلام خدمت دوستان.
    من یک پروژه می خوام درست کنم که ازطریق مودم به یک شماره ثابت تماس گرفته بشه و بتونم تشخیص بدم تلفن جواب داده شده یا نه؟
    لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تماس تلفنی


    private SerialPort portConfig = new SerialPort();
    portConfig.PortName = COM4; // Configure port with other details as well

    portConfig.Open(); //open the port

    // send AT command to dial a number
    portConfig.WriteLine("ATD" + Number + ";");

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خوب
    پست
    70

    نقل قول: تماس تلفنی

    ممنون علی جان حالا چطور میشه فهمید که کی گوشی جواب داده شده؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    خوب
    پست
    70

    نقل قول: تماس تلفنی

    کسی نمیدونه چطور میشه فهمید گوشی جواب داده شده یا نه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: تماس تلفنی

    Recive رو برای پورت فعال کن (Event مربوطه) هر زمان اتفاقی تو پورت اتفاق میفته اطلاعاتش رو بخون می فهمی

تاپیک های مشابه

  1. تماس تلفنی در VB6
    نوشته شده توسط sabair در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 09:16 صبح
  2. تماس تلفنی بوسیله vb
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 00:01 صبح
  3. تماس تلفنی
    نوشته شده توسط darbar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 04:22 صبح
  4. تماس تلفنی با مشترکین
    نوشته شده توسط rezamim در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 08:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •