نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال در switch کردن tab

  1. #1

    Question سوال در switch کردن tab

    با سلام.
    tab1 چندتا button داره که با زدن هر کدوم به tab2 میره.میخواستم اطلاعاتی که با زدن باتن1 نشون میده با زدن باتن2 فرق کنه.مثلا عکس هایی که در tab2 نشون داده میشه(با زدن باتن1) با عکس هایی که در tab2 نشون داده میشه(با زدن باتن2) فرق کنه.
    این کارو قبلا برای هدر tab انجام داده بودم اما اینکه بادیش چجوری مخصوص به خودش میشه رو نمیدونم.


  2. #2

    نقل قول: سوال در switch کردن tab

    هر تب که اضافه می کنید یک پنل داره دیگه . کنترل های مربوط به هر تب رو تو خودش بزارین

  3. #3

    نقل قول: سوال در switch کردن tab

    نمیدونم که سوالتونو درست فهمیدم ولی من تا اونجا که فهمیدم شما میخواین با فشردن باتن 1 در تب 1 به تب 2 رفته سپس یکی از عکسا (مثلاً برای پیکچر باکس) نمایش داده شود برای باتن 2 هم یه عکس دیگه .


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)//a
    {
    tsbControl1.Select.SelectedIndex = 1;//b
    pictureBox_ForBtn1.Visible = true;//c
    pictureBox_ForBtn2.Visible = false;//c
    }
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)//a
    {
    tsbControl1.Select.SelectedIndex = 1;//b
    pictureBox_ForBtn1.Visible = false;//c
    pictureBox_ForBtn2.Visible = true;//c
    }

  4. #4

    نقل قول: سوال در switch کردن tab

    سلام دوست من

    با اینکه سوالت گنگ بود اما طبق درکی که از سوالت بدست اوردم این ضمیمه رو برات نوشتم

    موفق باشی
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar Tab.rar‏ (223.6 کیلوبایت, 24 دیدار)

  5. #5

    نقل قول: سوال در switch کردن tab

    منظور من فقط عکس نبود.
    هر دکمه از tab1 اطلاعات مخصوص به خودشو در tab2 نشون بده.

  6. #6

    نقل قول: سوال در switch کردن tab

    دوست عزیز شرمند ها ولی شما یه جوری صحبت میکنید که فقط خوتون متوجه میشید . یعنی چی اطلاعات مخصوص به خودش ؟؟ چه اطلاعاتی ؟؟ بهتره یک عکس برای فهم بهتر از فرمتان بگیرید و یا فایلتونو ضمیمه کنید .

  7. #7

    نقل قول: سوال در switch کردن tab

    سلام.
    فکر میکنم منظورشون اینه که تب 1 سه عدد باتن داره (فرضا) و باتن1 در تب2 عکس نشون بده ، باتن2 در تب2 دیتاگرید نشون بده و باتن 3 در تب 2 چند تاکنترل و غیره.
    اگه منظورتون اینه که جوابش رو جناب harani در پست 3 براتون گذاشته.

  8. #8

    نقل قول: سوال در switch کردن tab

    منظورم اینه که وقتی Button1 زده شد اطلاعات شخص1و Button2 اطلاعات شخص2 در tab2 رو نشون بده(مثلا نام وشماره و...)

تاپیک های مشابه

  1. سوال:طریقه exe کردن برنامه
    نوشته شده توسط mina_84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 07:24 صبح
  2. کمک : بازم سوال درمورد پر کردن datagrid
    نوشته شده توسط danial82 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 23:47 عصر
  3. سوال درمورد ping کردن از کامپیوتری که با پروکسی به اینترنت وصله
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1384, 22:59 عصر
  4. سوال: طرز سورت کردن فیلد کاراکتری
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 13:07 عصر
  5. سوال درمورد add کردن چند زبان به یک پروژه
    نوشته شده توسط taghavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1383, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •