نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: برنامه نویسی WinAPI

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181

    Question برنامه نویسی WinAPI

    با سلام خدمت اساتید محترم.

    میشه بفرمایید که در سی شارپ چه طوری میشه برنامه نویسی WinAPI انجام داد؟

    من یه نرم افزار دارم که میتونه با DLL ارتباط برقرار کنه و توابع اون رو فراخوانی کنه، ولی نمیدونم این پروژه رو چه طوری باید بنویسم که نرم افزارم بتونه توابع اون DLL رو پیدا کنه. خود نرم افزاره میگه باید WINAPI باشه.

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی WinAPI

    بعنوان مثال:
    using System;
    using System.Runtime.InteropServices;

    class Example
    {
    // Use DllImport to import the Win32 MessageBox function.
    [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Unicode)]
    public static extern int MessageBox(IntPtr hWnd, String text, String caption, uint type);

    static void Main()
    {
    // Call the MessageBox function using platform invoke.
    MessageBox(new IntPtr(0), "Hello World!", "Hello Dialog", 0);
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181

    نقل قول: برنامه نویسی WinAPI

    ممنون از توجه شما.
    ولی سوال من اینه که بتونم با سی شارپ یک سری تابع بنویسم که بشه مثل همین تابع MessageBox که شما مثال زدید از برنامه های دیگه فراخوانی ش کرد.

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی WinAPI

    خوب اینکه شما میخواهید یک dll ایجاد کنید چه ربطی به winAPI داره؟!!!

    باید پروژه ای از نوع Class Library ایجاد کنید و توابعتون را به صورت پابلیک توش تعریف کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181

    نقل قول: برنامه نویسی WinAPI

    خب من هم همین کار رو کردم ولی اون نرم افزاری که اول گفتم نمیتونه توابعی که تعریف میکنم رو پیدا کنه.

    یه جورایی باید از قالب namespace و اسم کلاس رد بشه که انگار نمی تونه.

    توابعش باید فرمت خاصی داشته باشن یا WINAPI باشن یا CDECL.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181

    نقل قول: برنامه نویسی WinAPI

    یعنی واقعا با سی شارپ نمیشه مثل سی پلاس پلاس یا دلفی کد نویسی کرد یا هیچ کی نمیدونه؟

    پس من چی کار کنم؟

  7. #7

    نقل قول: برنامه نویسی WinAPI

    شايد توابع روpublic تعريف نكرديد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zrahimic
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    181

    نقل قول: برنامه نویسی WinAPI

    میگن باید کد native باشه تا اون نرم افزار بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه. یعنی با سی شارپ هم میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. نکته های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1383, 12:24 عصر
  2. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر
  3. برنامه نویسی با استفاده از امکانات فارسی ویندوز، بله یا نه؟؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 24 شهریور 1382, 14:19 عصر
  4. مقایسه دلفی و ویژوال بیسیک برای یک برنامه نویسی دیتابیسی
    نوشته شده توسط موسوی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1382, 08:19 صبح
  5. برنامه نویسی برای ریموت کنترل با دلفی
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1382, 23:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •