نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: غیر فعال کردن safe mod

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    غیر فعال کردن safe mod

    سلام خدمت تمام دوستان
    برای غیر فعال کردن Safe mod در ویندوز xp از کدام قسمت ریجیستری باید استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    سلام دوست عزيز .
    به مسير زير بريد و كليد هاي Minimal و Network رو به Minimal- و Network- تغيير بديد .
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SafeBoot

    حالا از فردا تمام ويروس ها safe mode رو غير فعال مي كنن
    موفق باشيد .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز .
    به مسير زير بريد و كليد هاي Minimal و Network رو به Minimal- و Network- تغيير بديد .
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SafeBoot

    حالا از فردا تمام ويروس ها safe mode رو غير فعال مي كنن
    موفق باشيد .
    با تشکر از شما
    برای rename کردن یک کلید در ریجیستری چگونه باید عمل کرد؟(اگر یک نمونه کد بزارین ممنون میشم)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    کـــــــرمان
    پست
    156

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    برای Rename کردن کد زیر را در یک ماژول قرار دهید !


    Option Explicit

    Private Type FILETIME
    dwLowDateTime As Long
    dwHighDateTime As Long
    End Type

    Private Declare Function RegOpenKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal ulOptions As Long, ByVal samDesired As Long, phkResult As Long) As Long
    Private Declare Function RegCreateKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegCreateKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal Reserved As Long, ByVal lpClass As String, ByVal dwOptions As Long, ByVal samDesired As Long, lpSecurityAttributes As Any, phkResult As Long, lpdwDisposition As Long) As Long
    Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long) As Long
    Private Declare Function RegEnumKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegEnumKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal dwIndex As Long, ByVal lpName As String, lpcbName As Long, ByVal lpReserved As Long, ByVal lpClass As String, lpcbClass As Long, lpftLastWriteTime As FILETIME) As Long
    Private Declare Function RegEnumValue Lib "advapi32.dll" Alias "RegEnumValueA" (ByVal hKey As Long, ByVal dwIndex As Long, ByVal lpValueName As String, lpcbValueName As Long, ByVal lpReserved As Long, lpType As Long, lpData As Byte, lpcbData As Long) As Long
    Private Declare Function RegDeleteKey Lib "advapi32.dll" Alias "RegDeleteKeyA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String) As Long

    Private Const HKEY_CLASSES_ROOT = &H80000000
    Private Const HKEY_CURRENT_CONFIG = &H80000005
    Private Const HKEY_CURRENT_USER = &H80000001
    Private Const HKEY_DYN_DATA = &H80000006
    Private Const HKEY_LOCAL_MACHINE = &H80000002
    Private Const HKEY_PERFORMANCE_DATA = &H80000004
    Private Const HKEY_USERS = &H80000003


    Private Const KEY_CREATE_LINK = &H20
    Private Const KEY_CREATE_SUB_KEY = &H4
    Private Const KEY_ENUMERATE_SUB_KEYS = &H8
    Private Const KEY_EVENT = &H1
    Private Const KEY_NOTIFY = &H10
    Private Const KEY_QUERY_VALUE = &H1
    Private Const KEY_SET_VALUE = &H2
    Private Const SYNCHRONIZE = &H100000
    Private Const STANDARD_RIGHTS_ALL = &H1F0000
    Private Const KEY_ALL_ACCESS = ((STANDARD_RIGHTS_ALL Or KEY_QUERY_VALUE Or KEY_SET_VALUE Or KEY_CREATE_SUB_KEY Or KEY_ENUMERATE_SUB_KEYS Or KEY_NOTIFY Or KEY_CREATE_LINK) And (Not SYNCHRONIZE))

    Private Const REG_CREATED_NEW_KEY = &H1

    Private lNewKey As Long

    Public Sub RenameRegKey(ByVal sRegKey As String, ByVal sNewName As String, Optional ByVal lHive As Long = HKEY_LOCAL_MACHINE)
    Dim lRegKey As Long
    Dim lResult As Long

    'Create the new Base Registry Key and get the handle to the existing one
    lNewKey = 0
    If RegOpenKeyEx(lHive, sRegKey, 0&, KEY_ALL_ACCESS, lRegKey) Then Exit Sub
    If RegCreateKeyEx(lHive, Left(sRegKey, InStrRev(sRegKey, "\")) & sNewName, 0, "", 0, KEY_ALL_ACCESS, ByVal 0&, lNewKey, lResult) Or (lResult <> REG_CREATED_NEW_KEY) Then
    Call RegCloseKey(lRegKey)
    Exit Sub
    End If

    'Copy all Keys in the Original Key structure to the New Key
    DuplicateKeys lRegKey, lNewKey

    'Close Both the Old and New Keys
    Call RegCloseKey(lRegKey)
    Call RegCloseKey(lNewKey)

    'Delete the Old Key
    Call RegDeleteKey(lHive, sRegKey)
    End Sub

    Private Sub DuplicateKeys(ByVal lKey As Long, ByVal lKeyCopy As Long)
    Dim lIndex As Long, lSubKey As Long, lSubKeyCopy As Long, lResult As Long
    Dim sName As String, sClass As String
    Dim tFILETIME As FILETIME

    'Enumerate all SubKeys of the specified Key
    sName = Space(255): sClass = Space(255)
    lIndex = 0
    While RegEnumKeyEx(lKey, lIndex, sName, 255, 0, sClass, 255, tFILETIME) = 0
    sName = Left(sName, InStr(sName, Chr(0)) - 1)
    If InStr(sClass, Chr(0)) Then
    sClass = Left(sClass, InStr(sClass, Chr(0)) - 1)
    End If
    'Create a copy of this Subkey
    If RegCreateKeyEx(lKeyCopy, sName, 0, sClass, 0, KEY_ALL_ACCESS, ByVal 0&, lSubKeyCopy, 0) = 0 Then
    If RegOpenKeyEx(lKey, sName, 0, KEY_ALL_ACCESS, lSubKey) = 0 Then
    'If there are SubKeys to this Key, Copy them too
    Call DuplicateKeys(lSubKey, lSubKeyCopy)
    'Copy all Values in this Key
    Call DuplicateValues(lSubKey, lSubKeyCopy)
    'Close this Key, then delete the original
    Call RegCloseKey(lSubKey)
    Call RegDeleteKey(lKey, sName)
    End If
    Call RegCloseKey(lSubKeyCopy)
    End If
    sName = Space(255): sClass = Space(255)
    lIndex = lIndex + 1
    Wend
    End Sub

    Private Sub DuplicateValues(ByVal lKey As Long, ByVal lKeyCopy As Long)
    Dim lIndex As Long, lLen As Long, lType As Long
    Dim sName As String, aData() As Byte

    'Enumerate all values for the specified key
    sName = Space(255)
    lIndex = 0
    While RegEnumValue(lKey, lIndex, sName, 255, 0&, lType, ByVal 0&, lLen) = 0
    ReDim aData(lLen - 1)
    Call RegEnumValue(lKey, lIndex, sName, 255, 0&, lType, aData(0), lLen)
    sName = Left(sName, InStr(sName, Chr(0)) - 1)
    'Copy the value to the new Key structure
    Call RegSetValueEx(lKeyCopy, sName, 0&, lType, aData(0), lLen)
    sName = Space(255)
    lIndex = lIndex + 1
    Wend
    End Sub



    مثال :

    RenameRegKey "Software\OldKeyName", "NewKeyName"

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    نقل قول نوشته شده توسط ali-a2 مشاهده تاپیک
    برای Rename کردن کد زیر را در یک ماژول قرار دهید !


    Option Explicit

    Private Type FILETIME
    dwLowDateTime As Long
    dwHighDateTime As Long
    End Type

    Private Declare Function RegOpenKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal ulOptions As Long, ByVal samDesired As Long, phkResult As Long) As Long
    Private Declare Function RegCreateKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegCreateKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal Reserved As Long, ByVal lpClass As String, ByVal dwOptions As Long, ByVal samDesired As Long, lpSecurityAttributes As Any, phkResult As Long, lpdwDisposition As Long) As Long
    Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long) As Long
    Private Declare Function RegEnumKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegEnumKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal dwIndex As Long, ByVal lpName As String, lpcbName As Long, ByVal lpReserved As Long, ByVal lpClass As String, lpcbClass As Long, lpftLastWriteTime As FILETIME) As Long
    Private Declare Function RegEnumValue Lib "advapi32.dll" Alias "RegEnumValueA" (ByVal hKey As Long, ByVal dwIndex As Long, ByVal lpValueName As String, lpcbValueName As Long, ByVal lpReserved As Long, lpType As Long, lpData As Byte, lpcbData As Long) As Long
    Private Declare Function RegDeleteKey Lib "advapi32.dll" Alias "RegDeleteKeyA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String) As Long

    Private Const HKEY_CLASSES_ROOT = &H80000000
    Private Const HKEY_CURRENT_CONFIG = &H80000005
    Private Const HKEY_CURRENT_USER = &H80000001
    Private Const HKEY_DYN_DATA = &H80000006
    Private Const HKEY_LOCAL_MACHINE = &H80000002
    Private Const HKEY_PERFORMANCE_DATA = &H80000004
    Private Const HKEY_USERS = &H80000003


    Private Const KEY_CREATE_LINK = &H20
    Private Const KEY_CREATE_SUB_KEY = &H4
    Private Const KEY_ENUMERATE_SUB_KEYS = &H8
    Private Const KEY_EVENT = &H1
    Private Const KEY_NOTIFY = &H10
    Private Const KEY_QUERY_VALUE = &H1
    Private Const KEY_SET_VALUE = &H2
    Private Const SYNCHRONIZE = &H100000
    Private Const STANDARD_RIGHTS_ALL = &H1F0000
    Private Const KEY_ALL_ACCESS = ((STANDARD_RIGHTS_ALL Or KEY_QUERY_VALUE Or KEY_SET_VALUE Or KEY_CREATE_SUB_KEY Or KEY_ENUMERATE_SUB_KEYS Or KEY_NOTIFY Or KEY_CREATE_LINK) And (Not SYNCHRONIZE))

    Private Const REG_CREATED_NEW_KEY = &H1

    Private lNewKey As Long

    Public Sub RenameRegKey(ByVal sRegKey As String, ByVal sNewName As String, Optional ByVal lHive As Long = HKEY_LOCAL_MACHINE)
    Dim lRegKey As Long
    Dim lResult As Long

    'Create the new Base Registry Key and get the handle to the existing one
    lNewKey = 0
    If RegOpenKeyEx(lHive, sRegKey, 0&, KEY_ALL_ACCESS, lRegKey) Then Exit Sub
    If RegCreateKeyEx(lHive, Left(sRegKey, InStrRev(sRegKey, "\")) & sNewName, 0, "", 0, KEY_ALL_ACCESS, ByVal 0&, lNewKey, lResult) Or (lResult <> REG_CREATED_NEW_KEY) Then
    Call RegCloseKey(lRegKey)
    Exit Sub
    End If

    'Copy all Keys in the Original Key structure to the New Key
    DuplicateKeys lRegKey, lNewKey

    'Close Both the Old and New Keys
    Call RegCloseKey(lRegKey)
    Call RegCloseKey(lNewKey)

    'Delete the Old Key
    Call RegDeleteKey(lHive, sRegKey)
    End Sub

    Private Sub DuplicateKeys(ByVal lKey As Long, ByVal lKeyCopy As Long)
    Dim lIndex As Long, lSubKey As Long, lSubKeyCopy As Long, lResult As Long
    Dim sName As String, sClass As String
    Dim tFILETIME As FILETIME

    'Enumerate all SubKeys of the specified Key
    sName = Space(255): sClass = Space(255)
    lIndex = 0
    While RegEnumKeyEx(lKey, lIndex, sName, 255, 0, sClass, 255, tFILETIME) = 0
    sName = Left(sName, InStr(sName, Chr(0)) - 1)
    If InStr(sClass, Chr(0)) Then
    sClass = Left(sClass, InStr(sClass, Chr(0)) - 1)
    End If
    'Create a copy of this Subkey
    If RegCreateKeyEx(lKeyCopy, sName, 0, sClass, 0, KEY_ALL_ACCESS, ByVal 0&, lSubKeyCopy, 0) = 0 Then
    If RegOpenKeyEx(lKey, sName, 0, KEY_ALL_ACCESS, lSubKey) = 0 Then
    'If there are SubKeys to this Key, Copy them too
    Call DuplicateKeys(lSubKey, lSubKeyCopy)
    'Copy all Values in this Key
    Call DuplicateValues(lSubKey, lSubKeyCopy)
    'Close this Key, then delete the original
    Call RegCloseKey(lSubKey)
    Call RegDeleteKey(lKey, sName)
    End If
    Call RegCloseKey(lSubKeyCopy)
    End If
    sName = Space(255): sClass = Space(255)
    lIndex = lIndex + 1
    Wend
    End Sub

    Private Sub DuplicateValues(ByVal lKey As Long, ByVal lKeyCopy As Long)
    Dim lIndex As Long, lLen As Long, lType As Long
    Dim sName As String, aData() As Byte

    'Enumerate all values for the specified key
    sName = Space(255)
    lIndex = 0
    While RegEnumValue(lKey, lIndex, sName, 255, 0&, lType, ByVal 0&, lLen) = 0
    ReDim aData(lLen - 1)
    Call RegEnumValue(lKey, lIndex, sName, 255, 0&, lType, aData(0), lLen)
    sName = Left(sName, InStr(sName, Chr(0)) - 1)
    'Copy the value to the new Key structure
    Call RegSetValueEx(lKeyCopy, sName, 0&, lType, aData(0), lLen)
    sName = Space(255)
    lIndex = lIndex + 1
    Wend
    End Sub



    مثال :

    RenameRegKey "Software\OldKeyName", "NewKeyName"
    با تشکر از پاسخ شما
    کد رو امنتحان کردم فقط برای حالتی کار میکنه که کلید زیر شاخه ای نداشته باشه علت چیه؟
    میشه اینو برای مسیر safe mod چک کنید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    سلام
    به مسير زير بريد و كليد هاي Minimal و Network رو به Minimal- و Network- تغيير بديد .
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SafeBoot
    برای برگشت چی،کلید ها رو مثل قبل خالی قرار بدیم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    سلام .
    بله،براي برگشت به حالت اول نام كليد ها رو به حالت اولش برگردونيد .
    موفق باشيد .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار حسین علوی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    301

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    نقل قول نوشته شده توسط حسین علوی مشاهده تاپیک
    با تشکر از پاسخ شما
    کد رو امنتحان کردم فقط برای حالتی کار میکنه که کلید زیر شاخه ای نداشته باشه علت چیه؟
    میشه اینو برای مسیر safe mod چک کنید؟
    دوستان اگه کسی این کد رو چک کنه ممنون میشم

  9. #9

    نقل قول: غیر فعال کردن safe mod

    سلام علیکم

    ماژول ضمیمه را بررسی کنید

    برای مثال:
     Private Sub Command1_Click()
    RenameKey HKEY_CURRENT_USER, "Software\Stardock", "Stardock_Renamed"
    End Sub


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال کردن Safe Mode ( ؟؟؟؟ )
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1387, 09:59 صبح
  2. غیر فعال کردن کلید Start!!
    نوشته شده توسط HoneySaberi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1382, 13:52 عصر
  3. غیر فعال کردن ستون datagrid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1382, 20:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •