نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارتباط # C و Excel

  1. #1

    ارتباط # C و Excel

    سلام

    من میخوام با زدن یک دکمه در فرمم یک نمودار در محیط excel بر اساس اطلاعات گریدم رسم بشه
    تونستم اطلاعات گرید را به Excel انتقال بدم اما اینکه نموار رسم بشه و خود Excel بسته شه را نمی دونم
    در واقع می خوام با زدن دکمه فقط نمودار نمایش داده بشه و بعدم بتونم ازش پرینت بگیرم

  2. #2

    نقل قول: ارتباط # C و Excel

    یعنی از این 38 تایی که دیدن هیچ کس بلد نیست


    مدیر تالار #C کمککککک

  3. #3

    نقل قول: ارتباط # C و Excel


    منتظرم هااااااااااااااااااااا
    نا امیدن نکنید

  4. #4

    نقل قول: ارتباط # C و Excel

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    به اینجا , اینجا , اینجا , اینجا مراجعه کنید,یه سرچم تو گوگل بزنید دنیایی سایت میاد

    اگه دوس دارین پویا باشه یعنی به محض دادن عدد تو فرم سی شارپتون چارتشو ببینین من EDraw Office Viewer رو بهتون پیشنهاد میکنم.

    موفق باشین
    بایت بایت

  5. #5

    نقل قول: ارتباط # C و Excel

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    به اینجا , اینجا , اینجا , اینجا مراجعه کنید,یه سرچم تو گوگل بزنید دنیایی سایت میاد

    اگه دوس دارین پویا باشه یعنی به محض دادن عدد تو فرم سی شارپتون چارتشو ببینین من EDraw Office Viewer رو بهتون پیشنهاد میکنم.

    موفق باشین
    بایت بایت

    توی همه برنامه های این سایت ها از چیزی استفاده شده که برنامه error میگیره
    اونم chartobject که میگه کتابخونش نیست
    من خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم
    interop.excel هم اضافه کردم اما درست نشد

  6. #6

    نقل قول: ارتباط # C و Excel

    ای بابا
    کسی نمیدونه این chartobject تو کدوم کتابخونس؟

  7. #7

    نقل قول: ارتباط # C و Excel

    با سلام خدمت شما

    براتون یه سمپل کد نوشتم فقط اگه تو رفرنس ها excel اضافه نشده بود Microsoft.Office.Interop.Excel رو اضافه کنید.

    این کدم کد کاملشه :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;

    namespace DrawChart
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    private void releaseObject(object obj)

    {

    try

    {

    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(obj);

    obj = null;

    }

    catch (Exception ex)

    {

    obj = null;

    MessageBox.Show("Exception Occured while releasing object " + ex.ToString());

    }

    finally

    {

    GC.Collect();

    }

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    Excel.Application xlApp;

    Excel.Workbook xlWorkBook;

    Excel.Worksheet xlWorkSheet;

    object misValue = System.Reflection.Missing.Value;



    xlApp = new Excel.ApplicationClass();

    xlWorkBook = xlApp.Workbooks.Add(misValue);

    xlWorkSheet = (Excel.Worksheet)xlWorkBook.Worksheets.get_Item(1) ;



    //add data

    xlWorkSheet.Cells[1, 1] = "";

    xlWorkSheet.Cells[1, 2] = "Student1";

    xlWorkSheet.Cells[1, 3] = "Student2";

    xlWorkSheet.Cells[1, 4] = "Student3";



    xlWorkSheet.Cells[2, 1] = "Term1";

    xlWorkSheet.Cells[2, 2] = "80";

    xlWorkSheet.Cells[2, 3] = "65";

    xlWorkSheet.Cells[2, 4] = "45";



    xlWorkSheet.Cells[3, 1] = "Term2";

    xlWorkSheet.Cells[3, 2] = "78";

    xlWorkSheet.Cells[3, 3] = "72";

    xlWorkSheet.Cells[3, 4] = "60";



    xlWorkSheet.Cells[4, 1] = "Term3";

    xlWorkSheet.Cells[4, 2] = "82";

    xlWorkSheet.Cells[4, 3] = "80";

    xlWorkSheet.Cells[4, 4] = "65";



    xlWorkSheet.Cells[5, 1] = "Term4";

    xlWorkSheet.Cells[5, 2] = "75";

    xlWorkSheet.Cells[5, 3] = "82";

    xlWorkSheet.Cells[5, 4] = "68";



    Excel.Range chartRange;



    Excel.ChartObjects xlCharts = (Excel.ChartObjects)xlWorkSheet.ChartObjects(Type. Missing);

    Excel.ChartObject myChart = (Excel.ChartObject)xlCharts.Add(10, 80, 300, 250);

    Excel.Chart chartPage = myChart.Chart;



    chartRange = xlWorkSheet.get_Range("A1", "d5");

    chartPage.SetSourceData(chartRange, misValue);

    chartPage.ChartType = Excel.XlChartType.xlColumnClustered;



    xlWorkBook.SaveAs("d:\\test.xls", Excel.XlFileFormat.xlWorkbookNormal, misValue, misValue, misValue, misValue, Excel.XlSaveAsAccessMode.xlExclusive, misValue, misValue, misValue, misValue, misValue);

    xlWorkBook.Close(true, misValue, misValue);

    xlApp.Quit();



    releaseObject(xlWorkSheet);

    releaseObject(xlWorkBook);

    releaseObject(xlApp);



    MessageBox.Show("Excel file created , you can find the file d:\\test.xls");
    }



    }

    }


    موفق باشین
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: ارتباط # C و Excel

    خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارتباط C#‎ و excell
    نوشته شده توسط alirezajf68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 03:06 صبح
  2. سوال: ارتباط vb با excel
    نوشته شده توسط shahram_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 11:17 صبح
  3. ارتباط با فایل Excel از طریق ADO
    نوشته شده توسط Syrus در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 18:07 عصر
  4. ارتباط VB با Excel
    نوشته شده توسط shsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 13:23 عصر
  5. سوال در مورد ارتباط data gride و excel
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1384, 08:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •